Įkraunama...
Įkraunama...

Plastinė vokų operacija

QUOTE(natylli @ 2012 01 26, 00:35)
kokia konsultacijos kaina? smile.gif

130Lt
Atsakyti
nejau visos patenktinos rezultatais? ar nera ne vienos, kuri nera visai patenkinta? kuri turejo komplikaciju, pvz., ar kokia asimetrija gavosi?
Atsakyti
QUOTE(Hacone @ 2012 01 27, 12:25)
nejau visos patenktinos rezultatais? ar nera ne vienos, kuri nera visai patenkinta? kuri turejo komplikaciju, pvz., ar kokia asimetrija gavosi?

o geri rezultatai netenkina? rolleyes.gif
Atsakyti
O man tai labai noretusi realiu nuotrauku akyciu pamatyt- pries ir po operacijos.. rolleyes.gif
Nes kur prideta www puslapiuose tai neaisku ar nera ten fotoshopo pagalbos..
Atsakyti
as maciau mano gydytojos darbo rezultatus gyvai, man patiko, beliko paciai pasidaryti operacija bigsmile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo *ElGuna: 27 sausio 2012 - 13:28
kas Kaune daretes virsutiniu voku operacija, kur? kokie atsiliepimai apie gydytojus?
planauoju virsutiniu voku operacija, tik noretusi isgirst atsiliepimu apie klinikas, gydytojus, taip pat apie kainas... ax.gif
Atsakyti
Sveiki, planuoju operuotis virsutinius vokus, tai dabar intensyviai ieskau informacijos ax.gif gal kas operavosi Vilniuje pas Vaiciuna, kokie butu atsiliepimai???
ElGuna, minejai,kad operuosies vasario pradzioje, prasau parasyk kokie ispudziai- ar labai buvo nemalonu operacijos metu (jei vietine nejautra), ar labai skaudejo, vaistams atslugus?? zinoma skausmas yra labai individualu,bet as ziauriai bijau doh.gif norisi kuo daugiau nuomoniu...
gaila, kad neteko gyvai matyt pavyzdziu, kaip atrodo po operacijos ir jau uzgijus, ar pvz labai matosi randai, na zodziu vokai pas mane labai uzkrite, bet baimes akys dideles blink.gif
Atsakyti
merginos, kurios darese operacijas, jums vienodai abieju akiu vokai gyja? o kraujosruvos dideles susiformuoja?
Atsakyti
QUOTE(Bambiniene @ 2011 03 25, 21:53)
  o operacija max 1000 ir visamlikusiam gyvenimui wink.gif

tokia kaina nebent su kokiais siuntimais ir pan, as dabar dariausi ir mokejau 3000 lt uz virsutini voka smile.gif ir tikrai NE VISAM likusiam gyvenimui smile.gif ejigu tai paveldeta is motinos puses - po 10-15 m teks kartotis.

QUOTE(Laaila @ 2011 11 11, 19:46)
Gal galite pasakyti per kiek laiko visikai praeina melynes ir patinimai darantis virsutiniu voku patempima? Ta prasme kiek laiko po operacijos jau galima iseiti i zmones  biggrin.gif

man 5 diena po po nueme siuliukus ir jau gastroliavau su akiniais nuo saules. kokia 6-7 diena jau vaziavau su paprastais akinukais i prekybos centra, ir su geru pamaskavimu nieko net nesimate, pas mane dar ir kirpciukai, tai isvis irnesakyk.gif dabar lygiai savaite po op, vaikstau su lesiais, virsutiniu voku net nemaskuoju, nes jokiu melyniu nera, geltonavimo nera, kirpciukai dar papildomai paslepia, ka reikia.
Atsakyti
man po operacijos praejo 7 dienos, vk iseme siulus, laabai skaudejo, tikrai. dabar atrodau ne taip baisiai, bet vistiek baisiai. blink.gif Dariausi Kaune pas papecki, kartu atliko ir antakiu pakelima.
Noreciau paklausti kiek laiko dar bus patinimas?
Atsakyti
kas skaudejo? siulu isemimas ar operacijos metu?
man vienos akies patinimas praejo per savaite mazdaug (pilnai praejo), o kitos - kiek daugiau.
Atsakyti
QUOTE(Marakesh @ 2012 02 21, 21:56)
kas skaudejo? siulu isemimas ar operacijos metu?
man vienos akies patinimas praejo per savaite mazdaug (pilnai praejo), o kitos  - kiek daugiau.

o ar didelis diskomfortas jauciamas operacijos metu??gydytojas sake,kad nemaloniausias momentas, kai leidzia vaistus...bet kaip pradedi isisvaizduoti ir dar prisiziuri paveiksliuku, kaip visa tai atrodo doh.gif
Atsakyti