ooooo, kaip gerai, kad tema atgaivinot!!!
butinai parasykit, jei pasidarysit kuri ta plastika.
nera dienos, kad apie ja negalvociau. apie tuos virsutinius vokus. nekenciu ju
forume buvo rasyta vienos merginos, kad jos mama okuliste. jei pakrite vokai trukdo regejimui, arba jei susitari su okulistu, kad jie "trukdo" regejimui, gauni siuntima i ligonine, ir valstybe kompensuoja ta plastika.
del tu siulu traukimo ir pan. tai skamba drastiskai. galvojau, kad ka jau ka, bet akis 21 amziuje operuojant naudojami tirpus siulai. o cia, kaip rasot, styro siulai is akiu, o veliau traukiami. siaubas
Hacone, o ką tu norėtum išgirst apie vokų plastiką? Kas trukdo patobulint vokus? Taigi pirmyn, pamatysi kaip pagražės akys, užkritę vokai tikrai nepuošia.
Man pažįstama irgi pasakojo apie variantą su okulistu, bet jai 60 metų, tai aš manau, kad vyresnio amžiaus žmonėms lenviau gaut nukreipimą pas plastikos chirurgą, nei jaunesniam. Sunku bus kažkam patikėt, kad jaunam žmogui vokai taip užkrito, kad trukdo žiūrėt.
Man pažįstama irgi pasakojo apie variantą su okulistu, bet jai 60 metų, tai aš manau, kad vyresnio amžiaus žmonėms lenviau gaut nukreipimą pas plastikos chirurgą, nei jaunesniam. Sunku bus kažkam patikėt, kad jaunam žmogui vokai taip užkrito, kad trukdo žiūrėt.
zinau, kad labai gerai sitas plastikas atlieka Vaiciulis is Visunitos
galiu drasiai rekomenduoti
galiu drasiai rekomenduoti
as uzsisakiau informacijos is vienos klinikos. nelietuviskos klinikos. tai atejo lankstinukas. jame parasyta, kad nemazai moteru po 6-8 metu nori voku plastika pakartoti. nes amzius savo daro, ir veidas visvien krenta zemyn, su visais vokais, aisku. be to raso, kad ispjauna ne tik voko dali, bet ir riebalu, ir raumens kazkiek. kad apatinio voko plastika sudetingesne negu virsutinio. ir apatiniai vokai ilgiau gyja. raso, kad toms, kuriu apatinia vokai patine tik prabudus, su amzium bus patine visada. ir kad tai busimos klientes. aciu dievui, mano tik virstuiniai problematiski. daro vietine nejautra. bet ir raminanciu nemazai prileidzia i vena. tiek, kad po to, raso, nelabai ir pamena moterys, kaip ten kas vyko. siulai is tikruju naudojami. bet jie kita ar dar kita diena isimami. tik paliekami kazkokie kampuos, juos pati kliente po kurio laiko po duso, kai suminksteja oda, issiima. raso, kad randai ant apatiniu voku greitai isnyksta ir lieka nepastibi. o virstuinius tenka maskuoti makiazu, nors irgi po kurio laiko isnyksta. ilgiausiai randas matosi virsutinio voko vidineje dalyje, prie nosies. lyg ir viska parasiau.
kodel nesidarau pati? laukiuosi maziuko dabar. ne iki voku. o ir vyras kategoriskai pries, jau rasiau. pirma reikia susitart su juo. prijaukinti prie minties. tai dabar ta lankstinuka laaaabai matomoj vietoj padejau..
kodel nesidarau pati? laukiuosi maziuko dabar. ne iki voku. o ir vyras kategoriskai pries, jau rasiau. pirma reikia susitart su juo. prijaukinti prie minties. tai dabar ta lankstinuka laaaabai matomoj vietoj padejau..
Sveikutes,
Jei kazkuri rimtai domites voku plastikos oaperacija, parasykit i AZ.
Esu susidurus, galesiu patarti ir trumpai pakonsultuoti.
Jei kazkuri rimtai domites voku plastikos oaperacija, parasykit i AZ.
Esu susidurus, galesiu patarti ir trumpai pakonsultuoti.
Labux.Tokia operacija dariausi pas Viksraiti-Kaune.Dare su pilna narkoze virsutiniu ir apatiniu voku(pasalino maiselius po akimis) Pirma para praleidau klinikoje;pradedant nuo gyd.Viksraicio....konsultacijos metu viska isaiskino issamiai ir maloniai.Po operacijos buvau apsupta personalo dideliu rupestingumu.Rezultatas jau matosi nors dar patinimai neisnyke.Pooperacinis laikas nemaloniausias savaite.Nors dar dabar matau siauresni vaizdeli Viskas visiskai susitvarkys po puses metu.O po menesio pranyks patinimai.Tiesa,dideliu melyniu nebuvo.Pirma para lasino daug lasiniu,koki tai kokteili.Dabar lasinu i akis lasiukus ir tepu randelius,kurie jau beveik nematomi,praejo tik 2sav. ir 2 dienos.Vaikstau su
Sveika, blykste!
Noreciau patikslinti kas butent buvo padaryta virsutiniams vokams? Ar tik pasalinti "maiseliai" virs akiu ar dar kazka dare?
Kaip tu jautiesi dabar praejus menesiui?
Ar po 2 savaiciu jau galima buvo rodytis zmonems?
Noreciau patikslinti kas butent buvo padaryta virsutiniams vokams? Ar tik pasalinti "maiseliai" virs akiu ar dar kazka dare?
Kaip tu jautiesi dabar praejus menesiui?
Ar po 2 savaiciu jau galima buvo rodytis zmonems?
QUOTE(Habibi @ 2008 02 12, 16:21)
ten tik odos ir riebalu pertekliu pasalina gi.
taip. odos ir riebalu. o gal ir kitu kokiu audiniu. turiu lankstinuka is klinikos kazkur nukisus. is pradziu galvojau, kad tik odos. bet, pasirodo, ne tik. na ir kas. tegul tik salina viska - lauk lauk lauk
as sava vyriski vis jaukinu ir jaukinu prie tos minties, kad man reikalinga ta procedura. po truputi gal ir prijaukinsiu. nes jau kategorisko "ne", kaip anksciau, nera. dabar jau kalba apie komplikacijas ir... kad turiu labai gera buti, kad sutiktu
QUOTE(oziarage @ 2008 11 17, 13:18)
O ar kompensuoja ligoniu kasos virsutiniu voku pakelima, jeigu trukdo regai? Aisku ne viska, bet gal dali kompensuoja?
yra kompensacija. Bent jau Northway klinikoje. Ten skambinau ir domėjausi (mama prašė ) Bet nepamenu jau kaip ten tai gal puslapy jų yra www.nmc.lt ar paskambinkite.