Įkraunama...
Įkraunama...

Plastinė vokų operacija

QUOTE(ingapoc @ 2011 10 15, 14:57)
Oi, kaip idomu butu smulkiau apie apatiniu voku plastika suzinot- jus naikinot maiselius po akim? Ar dideli jie pas jus buvo? ir jei ne paslaptis kiek jums metu..
pas mane po viena akim gan didelis maisas, kuris man 'trukdo' gyvent, tai dabar domiuosi domiuosi ir kaupiuosi, noriu as irgi pasinaikint..

Taip -riebaliniai maišeliai po akimis,nu pasak gydytojo nebuvo labai dideli,tai labai daug to riebaliuko nekrapštė,kad neliktu įdubimas,bet rezultata aišku tik vėliau pamatysim,taip pat po viena akim daugiau buvo. Man metų tik 30 bet vokai paveldėti buvo,taigi jokiais kremais panaikinti nepavykdavo,pjūvį darė apatnio voko viduje,taigi randelio nebus,o esanti laisva oda susitrauks,papasakosiu vėliau kaip gyja,labai tikiuosi,kad bent blogiau nebus smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Pikų dama @ 2011 10 15, 13:06)
nu va pasidariau,dabar sedziu visa uztinus,operacija dare vakar,bet siandien viska kuo normaliausiai matau,nors aisku yra melynes ir patinimai,buvo labai baisu,norejau begt nuo stalo.Dziaugiuosi,kad tai jau praeitis,dabar beliko sugyt,o rezultatu ar dziaugiuosi tai pasakysiu aisku tik jau veliau. Beja aš dariausi ir viršutinių ir apatinių vokų plastiką

O tai virsutinius vokus ar tempe, ar irgi maiselius naikino? As irgi turiu maiselius, bet virsutiniu voku... sad.gif Turiu siokiu tokiu problemu su skydliauke, tai net nezianu, ar man padetu... Jauciu, tik juos pasalintu, kaip vel skysciai susikauptu ir naujus maiselius tureciau... g.gif
Atsakyti
QUOTE(mamulioka @ 2011 10 15, 16:50)
O tai virsutinius vokus ar tempe, ar irgi maiselius naikino? As irgi turiu maiselius, bet virsutiniu voku... sad.gif Turiu siokiu tokiu problemu su skydliauke, tai net nezianu, ar man padetu... Jauciu, tik juos pasalintu, kaip vel skysciai susikauptu ir naujus maiselius tureciau...  g.gif

hm nzn kaip ten skaitosi su jais,pasalino kazkiek riebaliuko ir odos nuo viršutinio voko. Man kartu darė ir antakiu pakėlima
Atsakyti
QUOTE(Pikų dama @ 2011 10 15, 15:01)
hm nzn kaip ten skaitosi su jais,pasalino kazkiek riebaliuko ir odos nuo viršutinio voko. Man kartu darė ir antakiu pakėlima

O kaip nustatyti kokia apatiniu voku patinimo priezasti, tinimas ar riebaliukai? Nes pas mane nuolat matosi, kartais mazesni, kartais didesni, jokie kremai, ledukai masazai man ju nenuima visiskai...

Kur operavotes? Kiek laiko reikia laukti po operacijos norint, kad matytusi galutinis rezultatas?
Atsakyti
manau,kad geriausia būtų pasikonsultuot,aš operavausi pas V.Kaikarį,matot kai aš dar tik po op tai nežinau kiek laiko reikės laukt,tikrasis vaizdas kiek įsivaizduoju po pusmečio,bet jau ir po mėnesio manau turėtų atrodyti geriau nei prieš,aišku jei gyjimas sklandžiai vyks
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Pikų dama: 15 spalio 2011 - 20:22
QUOTE(Pikų dama @ 2011 10 15, 20:18)
manau,kad geriausia būtų pasikonsultuot,aš operavausi pas V.Kaikarį,matot kai aš dar tik po op tai nežinau kiek laiko reikės laukt,tikrasis vaizdas kiek įsivaizduoju po pusmečio,bet jau ir po mėnesio manau turėtų atrodyti geriau nei prieš,aišku jei gyjimas sklandžiai vyks

kokiame mieste?
aš vis svajoju, bet niekaip neišsirenku pas kurį daktarą, galvoju blogą išsirinksiu tai jei komplikacijos ir t.t. tai vis ir delsiu...
Atsakyti
QUOTE(sleepy hat @ 2011 10 15, 23:24)
kokiame mieste?
aš vis svajoju, bet niekaip neišsirenku pas kurį daktarą, galvoju blogą išsirinksiu tai jei komplikacijos ir t.t. tai vis ir delsiu...

kaune,grozio chirurgijoj
Atsakyti
QUOTE(Pikų dama @ 2011 10 15, 15:23)
Man metų tik 30 bet vokai paveldėti buvo,taigi jokiais kremais panaikinti

Man jau daugiau nei 30, o 'maisai' irgi paveldeti, bet kuo tuoliau tuo labiau jie man kliuna, tuo labiau kad su metais ir dideja ,ypac po viena akim..Panaikinus juos manau ir veidelis atjaunetu bent keliais metais..
Labai labai butu idomu jei parasytumet laikas nuo laiko kaip gyjat, kokius pokycius matot.. 4u.gif
Atsakyti
As jau bent sesi metai, kaip noriu pasidaryti tokia operacija. Ir vis nepasidarau. Vis visokie trukdziai. Nerealu gaunasi man ja pasidaryti.

Ar kuri matete, kaip jas daro? Pries pora dienu ziurejau dokumentini filmuka (pas mus cia serija tokiu filmuku rodo per savaite po pora kartu). Geriau jau buciau nemacius... Atrodo, turetu buti toks kruopstus darbas, juk pjausto veida. Visos zinome, kaip pacios save pries veidrodi is akies "matuojame", galvojame, kiek milimetru reiketu pasalinti, patempti, patraukti. Regis, chirurgas turetu pagarbiai su musu veidukais elgtis, atsargiai, preciziskai pasalinti tai, ko nereikia, isitikines, kad viskas simetriskai daroma ir t.t. ir pan. O kai pamaciau... As pati kartais daug atsargiau ir preciziskiau pjaustau ir uzsiuvu sventinei vakarienei idaroma vista doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Hacone @ 2011 10 17, 16:32)
As jau bent sesi metai, kaip noriu pasidaryti tokia operacija. Ir vis nepasidarau. Vis visokie trukdziai. Nerealu gaunasi man ja pasidaryti.

Ar kuri matete, kaip jas daro? Pries pora dienu ziurejau dokumentini filmuka (pas mus cia serija tokiu filmuku rodo per savaite po pora kartu). Geriau jau buciau nemacius... Atrodo, turetu buti toks kruopstus darbas, juk pjausto veida. Visos zinome, kaip pacios save pries veidrodi is akies "matuojame", galvojame, kiek milimetru reiketu pasalinti, patempti, patraukti. Regis, chirurgas turetu pagarbiai su musu veidukais elgtis, atsargiai, preciziskai pasalinti tai, ko nereikia, isitikines, kad viskas simetriskai daroma ir t.t. ir pan. O kai pamaciau... As pati kartais daug atsargiau ir preciziskiau pjaustau ir uzsiuvu sventinei vakarienei idaroma vista  doh.gif

biggrin.gif siaubelis,šiaip jau aš atrodo džiaugiuosi, kad ne tiek jau daug žinojau,nes nemanau,kad būčiau pasiryžusi,ir išvis ar verta buvo pasakysiu kai sugysiu,nes kol kas dar oj kaip baisu kaip aš čia atrodysiu....
Atsakyti
Merginos, kas galvojat apie apatiniu voku palstika ar domites kainytem?
nes man rekomendavo Vln GK klinika , bet ten ap.voku plastika 5500 blink.gif
kai pas Kaikari Kaune ziuriu 1900-2900 lt, ar gali taip stipriai skirtis kainos??
Papildyta:
QUOTE(Pikų dama @ 2011 10 17, 17:46)
biggrin.gif siaubelis,šiaip jau aš atrodo džiaugiuosi, kad ne tiek jau daug žinojau,nes nemanau,kad būčiau pasiryžusi

O jus daretes tik su vietine nejautra?
nes as tai tokia baile, jei visgi rysiuos, tai tik su pilna narkoze, nes pagal save zinau- kad dar ir nualpt galiu ant to stalo guledama unsure.gif biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ingapoc: 21 spalio 2011 - 06:58
QUOTE(ingapoc @ 2011 10 21, 09:00)
Merginos, kas galvojat apie apatiniu voku palstika ar domites kainytem?
nes man rekomendavo Vln GK klinika , bet ten ap.voku plastika 5500  blink.gif
kai pas Kaikari Kaune ziuriu 1900-2900 lt, ar gali taip stipriai skirtis kainos??
Papildyta:

O jus daretes tik su vietine nejautra?
nes as tai tokia baile, jei visgi rysiuos, tai tik su pilna narkoze, nes pagal save zinau- kad dar ir nualpt galiu ant to stalo guledama  unsure.gif  biggrin.gif

gali kaina skirtis taip
as dariausi su pilna narkoze,nes man ir antakius dar pakėlė ir šiek tiek patvarkė viršutinius vokus,o sumokėjaqu 4500. Šiandien jau išėmė siūliukus,dar aš skaisčiai ryškių spalvų ir patinus,bet vaizdas man jau dabar patinka,pilnas vaizdas sakė bus po dviejų mėnesių
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Pikų dama: 21 spalio 2011 - 17:55