QUOTE(Rasuteee @ 2011 03 11, 10:31)
pas mane irgi vienos akies vokas uzkrites nuo gimimo, tik zymiai labiau matosi..labai del to kompleksuoju, nes ir aplinkiniai pastebi ir ant foto ryskiai matosi..
sausio menesi kaune operavausi, bet nepadejo, vistiek beveik tas pats..
Hacone gal galetum patart koks kremukas labiau man tiktu (vienas vokas labiau uzkrites uz kita apytiksliai apie 2mm), man 22m..ar kas nors philosophy produktais prekiauja lietuvoje?
sausio menesi kaune operavausi, bet nepadejo, vistiek beveik tas pats..
Hacone gal galetum patart koks kremukas labiau man tiktu (vienas vokas labiau uzkrites uz kita apytiksliai apie 2mm), man 22m..ar kas nors philosophy produktais prekiauja lietuvoje?
na kaip tau pasakius. jeigu tau tik 22, tai as nuosirdziai nenoreciau tau jokio kremuko rekomenduoti, nes vis tiek nepades. nes tavo vokai ne del amziaus yra tokie, kokie yra. o kremai sukurti taip, kad stangrintu audinius aplink akis, del ko vokai TRUPUTI pasitvarko. ir net ne visoms. kaip ir tavo atveju, tik keliais milimetrais. stebuklo neivyksta. nors ir tie keli milimetrai isvaizdai daug reiskia, tiesa.
jei tu stangrinsi ir taip jaunus, stiprius audinius, tai jokio efekto nebus. tik oda pripratinsi prie stipriu cheminiu medziagu, kolageno ir pan., del ko gali tureti tavo amziui nebudingu problemu veliau, kai oda prie ju pripras ir be ju gerai neatrodys. ir tada gal labai ilgesies dabartines saves
taciau tikrai pabandyk kitoki makiaza, kuris vizualiai atitrauks demesi nuo nezymiu voku trukumeliu. pabandyk nenaudoti voku seseliu, bet padaryk tikrai tamsu, ryskesni pravedima ant virsutinio voko. ir blakstienas dazyk juodai, kiek riebiau, keliais sluoksniais. toks makiazas paryskina akies kontura, kuri tu turi ir niekas su juo neatsitiko, jis nepasmuko. o kad pora milimetru virs jo nera idealus, ne taip matysis, nes ir ryskesnes blakstienos maskuos. pabandyk
labai abejoju, ar philosophy yra lietuvoje. nes juo ir siaip retai kur kitur prekiaujama, tai - amerikieciu produktas. o pats silpniausias, nekalciausias ju kremukas vadinasi HOPE IN A TUBE