Įkraunama...
Įkraunama...

Plastinė vokų operacija

QUOTE(Hacone @ 2011 03 05, 13:49)
butent kuri krema uzsisakei???

philosophy turi kelis kremus sriciai aplink akis.

dabar as naudoju si http://www.philosoph...ye-hope-product

pries 5 metus naudojau si http://www.philosoph...-a-tube-product jis ir tamsius paakius pasviesino. nors jie turi specialu krema tamsiems paakiams.

pirmas - stipresnis. man dabar tokio jau norisi. nors antrasis variantas irgi padejo. is pradziu jauciau lyg ir tempima apie akis, sustangrino oda. rezultatas po kokiu 4 dienu pasimate. tik kad jaunyn neinu, todel emiau naudoti stipresnius produktus.

bet juk ir nuo amziaus priklauso. kiek tau metu?

labutis smile.gif užsisakiau tą stipresnį, man jau seniai ne niolika, tik kad aš jo negaunu, jau tuoj bus mėnuo, užklausiau kur dingo, tai štai ką atsakė:
hank you for contacting philosophy! i sincerely apologize in tracking your package with fedex they are stating your package is undeliverable. unsure.gif
tai dar teks ten su jais pasiaiškinti verysad.gif

Atsakyti
QUOTE(Vika852 @ 2011 03 10, 20:58)
Negi kai operuoja praso mirkcioti? labai keista.

Anksciau nekreipdavau demesio i savo akiu voku, o dabar tiesiog nebegaliu nebekreipt demesio
Bet man kazkaip keistai atrodo, kad siuntima duoda plastinei operacijai...Man 26 metai tai manau, kad tokiam amziui ne visi seimos gydytojai ir duotu siuntimus, nors tikrai jau trukdo man tiek vizualiai nebegaliu i savo nuotraukas ziuret, tiek nemalonus jausmas ypac pasidazius...

Labai liudnas zvilgsnis atrodo ax.gif o jums netrukdo regejimui taip uzkrite vokai?

P.S. gal kas operavosi Northway centre Vilniuj? Labai sudomino operacijos kaina, nesiekia net pusantro tukst bigsmile.gif
Atsakyti
Anksciau tai ligtai netrukdydavo, dabar kai atkreipiau i tai demesi atrodo kad visa gyvenima trukde verysad.gif
Dar radau viena klinika kur tik uz 1000 daro, bet kazkaip atrodo, kad jei jau labai pigiai tai ir nekokybiskai gali viska padaryti
http://plastikoschirurgas.lt/?p=kainos
Atsakyti
QUOTE(Angle @ 2011 03 10, 22:43)
labutis smile.gif užsisakiau tą stipresnį, man jau seniai ne niolika, tik kad aš jo negaunu, jau tuoj bus mėnuo, užklausiau kur dingo, tai štai ką atsakė:
hank you for contacting philosophy! i sincerely apologize in tracking your package with fedex they are stating your package is undeliverable.  unsure.gif
tai dar teks  ten su jais pasiaiškinti  verysad.gif

matai kokie. tikrai labai tikiuosi, kad bent islaidas tau padengs, nenuvils ir neatmus noro isbandyti kremo. man nera taip nutike. be to neretai uzsisakau drauges amerikoje adresu, ir ji man persiuncia. kitaip labai jau didelius mokescius man uzdeda cia muitine. philosohpy produktus platina ir sephora, be to yra siek tiek ir braskese. bet ten visus geresnius labai greitai isgraibsto, o stipriu net ir nebuvo dar. drauge sake, mate philosophy produktu visa skyriu londone, oxford street, jei turi kazka bendro su anglija (tavo nickas juk "angle") smile.gif labai noreciau, kad gautum ir isbandytum ta krema. jei padeda man, juk gali padeti ir kitiems, kad ir ne visiems. kai pradejo leistis vokai pries kokius 6-7 metus susinervinau, puoliau ieskoti tinkamos kosmetikos (iki tol jokios ypatingos nenaudojau) ir philosophy pasirinkau del teigiamu atsiliepimu.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Hacone: 11 kovo 2011 - 11:11
Merginos, moterys, gal kuri zino, ar yra tokia operacija ar priemone, panaikinanti tamsius ratilus? Kiek tai galetu kainuoti? Nes dazniausiai visur raso apie patempima, rauksliu lyginima, o man reikia visai ne to doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Amellie @ 2011 03 11, 10:06)
Merginos, moterys, gal kuri zino, ar yra tokia operacija ar priemone, panaikinanti tamsius ratilus? Kiek tai galetu kainuoti? Nes dazniausiai visur raso apie patempima, rauksliu lyginima, o man reikia visai ne to  doh.gif

paskaityk atsiliepimus cia. dazniausiai padeda. nors ne visoms!

http://www.philosoph...ct#BVRRWidgetID
Atsakyti
QUOTE(roberta1985 @ 2011 03 10, 16:10)
Raseliuk, pas mane ta pati problema, vienos akies vokas labiau uzkrites, o kitos normaliai ir labai keistai atrodo g.gif , vakar nusipirkau Sensai krema akims atstatanti kologena, jis tipo standinantis su hiulorono rugstimi, bandysiu naudoti doh.gif , nors man tik 25metai, tad manau cia pas mane yra paveldejimas, nes is tevo puses beveik visi su uzkritusiai ir istinusiais vokais, tad manau, jei ne dabar ateityje vis vien gresia akiu voku operacija doh.gif manau kai busiu Lt reiks ir man apsilankyti konsultaijoje. Butinai parasyk kaip tau sekesi po savosios 4u.gif  ax.gif

pas mane irgi vienos akies vokas uzkrites nuo gimimo, tik zymiai labiau matosi..labai del to kompleksuoju, nes ir aplinkiniai pastebi ir ant foto ryskiai matosi..
sausio menesi kaune operavausi, bet nepadejo, vistiek beveik tas pats..

Hacone gal galetum patart koks kremukas labiau man tiktu (vienas vokas labiau uzkrites uz kita apytiksliai apie 2mm), man 22m..ar kas nors philosophy produktais prekiauja lietuvoje?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Rasuteee: 11 kovo 2011 - 11:41
QUOTE(Rasuteee @ 2011 03 11, 13:31)
...sausio menesi kaune operavausi, bet nepadejo, vistiek beveik tas pats..

O jei ne paslaptis kur operavote Kaune, kad nepadėjo?
Atsakyti
kovo 19 d operuojuosi vilniuje, gaunu is kauno siuntima kad reik tokisooeracijos tai tada guldynasenmokamai... nes visa diena teks paguleti o vakare paleis namo... tik va beda mastau kas amne parves. i tennuvaziuosiu o kas parves?
bet kaip sakoma nes bobos gajos,jei nerasiu tai ir pati parminsiu wink.gif ot problema atsirado;)
kai grysiu tai parasysiu aks kaip ir kodel.nes kiek ieskojau tai visur pigiausia 1500,o cia gausis iki 1000 tikiuosi wink.gif
Atsakyti
QUOTE(Vika852 @ 2011 03 11, 14:37)
O jei ne paslaptis kur operavote Kaune, kad nepadėjo?

Grozio chirurgijoje
Atsakyti
QUOTE(Rasuteee @ 2011 03 11, 16:31)
Grozio chirurgijoje

ar visai nepadejo, ar nepagerejo tiek kiek tikejotes?
Atsakyti
QUOTE(ditax @ 2011 03 11, 22:23)
ar visai nepadejo, ar nepagerejo tiek kiek tikejotes?

padejo tik vos vos, kokia puse milimetro pasikele ir viskas, realiai viskas atrodo taip paciai kaip ir buvo pries tai..
Atsakyti