Įkraunama...
Įkraunama...

Plastinė vokų operacija

QUOTE(Realybe @ 2011 02 25, 23:52)
Kaune konsultavausi.
Kainos tiksliai nepasake,bet kazkur apie 2000 kaip supratau g.gif
cia individualiai ir priklauso ar tik virsutinius ar ir apatinius vokus 4u.gif

Aciu aciuks.gif reik tada ir man susiruosti ir nueiti i konsultacija.
Atsakyti
QUOTE(Cziokoladine @ 2011 02 26, 18:26)
Aciu  aciuks.gif reik tada ir man susiruosti ir nueiti i konsultacija.

kiek as konsulavausi ortopedinio patalpose ir savanoriu gale grozio centre tai man sake kad virsutiniu voku operacija apie 1500-1800, bet vienoje siule kelti antakius, ko as visai nenoriu ir iskart kaina iskelia iki 3000, toliau pasiule susileisti botuksina tai keliems men pakeltu vokus ir pamatyciau realu vaizda kaip atrodys po operacijos. nesusigundziau nes as voku kategoriskai nenoriu kelti. man jie patinka tokie kokie yra, as net kosmetologiniame neleidziu labai ispesioti nes man patinka platesni o ne siuliukai nupaisyti wink.gif
vilniuje su ligoniu kasomis tikiuosi issisukti iki 1000, bet atsiranda problemu: kaip ten nuvykti, kaip grysti ir kur pernakvoti 1 nakti wink.gif
Atsakyti
QUOTE(Realybe @ 2011 02 24, 16:07)
sveikos smile.gif
turiu ir as ta ''dovanele''. Man irgi jokie kremai nepadeda ir normaliai neuzmaskuosi niekaip schmoll.gif Mitas visi tie kremai. O operacija apatiniu voku sudetingesne,ten labai plona oda. As konsultavausi,kol kas neikandama man del pinigu. Jei tureciau,tikrai neabejociau. Akys labai daug reiskia veide,as taip manau. Ir butent sendina labiausiai tai,kad vokai uzkrite arba apatiniai pakrite ir pajuode,o ne veido rauksleles. I jas mazai kas atkreipia demesi g.gif

Zinokit, man padeda. Tikrai kiek pakelia vokus. Kai baigiasi kremas, jei nespeju laiku is anksto naujo buteliuko parsisiust, po 4-5 dienu akys...10 metu senesnes, nors tu ka. Kai turiu kremo, priprantu, kad atrodau neblogai ir uzmirstu, kaip yra is tikruju, kol vel jis baigiasi. Ir butent vienas is tos serijos kremu. Jau pora metu rasau, kad pabandytumet smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Hacone @ 2011 02 28, 02:54)
Zinokit, man padeda. Tikrai kiek pakelia vokus. Kai baigiasi kremas, jei nespeju laiku is anksto naujo buteliuko parsisiust, po 4-5 dienu akys...10 metu senesnes, nors tu ka. Kai turiu kremo, priprantu, kad atrodau neblogai ir uzmirstu, kaip yra is tikruju, kol vel jis baigiasi. Ir butent vienas is tos serijos kremu. Jau pora metu rasau, kad pabandytumet smile.gif

Ačiū už rekomendacijas, užsisakiau šito kremo, nekantrauju išbandyti netrukus jau turėtų pristatyti.
Beje, yra akcijos nemokamoms bet kokioms plastinėms operacijoms, bet tik kovo mėnesį, gal kam pravers:
http://www.sugihara....__treciadienis/
http://www.vitkuscli...racijos/kainos/
smile.gif
Atsakyti
Sveikos,
jungiuosi i jusu buri, nes esu nepatenkinta savo akiu vokais. Jau seniai kirba mintys apie operacija, bet vis dvejoju, o ir vyras nenori suprasti kad tai man reikalinga ax.gif Kiekviena ryta akiu vokai buna 'pasideje' iki pat blakstienu schmoll.gif, daznai visi sako kad mano zvilgsnis piktas. Matyt reiks nulekti i sugichara nemokamai konsultacijai bigsmile.gif
Dar jusu teismui imetu nuotraukele, kaip manot reik operacijos ar nea g.gif

user posted image
Atsakyti
QUOTE(Angle @ 2011 03 04, 22:01)
Ačiū už rekomendacijas, užsisakiau šito kremo, nekantrauju išbandyti netrukus jau turėtų pristatyti.
Beje, yra akcijos nemokamoms bet kokioms plastinėms operacijoms, bet tik kovo mėnesį, gal kam pravers:
http://www.sugihara....__treciadienis/
http://www.vitkuscli...racijos/kainos/
smile.gif

butent kuri krema uzsisakei???

philosophy turi kelis kremus sriciai aplink akis.

dabar as naudoju si http://www.philosoph...ye-hope-product

pries 5 metus naudojau si http://www.philosoph...-a-tube-product jis ir tamsius paakius pasviesino. nors jie turi specialu krema tamsiems paakiams.

pirmas - stipresnis. man dabar tokio jau norisi. nors antrasis variantas irgi padejo. is pradziu jauciau lyg ir tempima apie akis, sustangrino oda. rezultatas po kokiu 4 dienu pasimate. tik kad jaunyn neinu, todel emiau naudoti stipresnius produktus.

bet juk ir nuo amziaus priklauso. kiek tau metu?
Atsakyti
QUOTE(raseliukas @ 2011 03 05, 02:03)
Sveikos,
jungiuosi i jusu buri, nes esu nepatenkinta savo akiu vokais. Jau seniai kirba mintys apie operacija, bet vis dvejoju, o ir vyras nenori suprasti kad tai man reikalinga ax.gif  Kiekviena ryta akiu vokai buna 'pasideje' iki pat blakstienu schmoll.gif, daznai visi sako kad mano zvilgsnis piktas. Matyt reiks nulekti i sugichara nemokamai konsultacijai bigsmile.gif 

mano poziuriu,tai nieko dar cia baisaus. Tik kazkaip keistai vienas vokas lyg labiau pakrites uz kita. Ir as matau,kad esi dar jauna,tai gal tikrai padetu koks kremukas pradziai 4u.gif Juk sako moterys,kad padeda mirksiukas.gif
Del botokso,tai as nesuprantu,kaip ji siulo del sito dalyko. Butent botoksas atpalaiduoja raumeni ir tada antakiai nepakyla,o atsipalaiduoja ir nusileidzia,tuomet vokai kaip tik pakrinta. Tik pas ka nera tos problemos nieko nesijaucia smile.gif
Atsakyti
QUOTE(raseliukas @ 2011 03 05, 00:03)
Sveikos,
jungiuosi i jusu buri, nes esu nepatenkinta savo akiu vokais. Jau seniai kirba mintys apie operacija, bet vis dvejoju, o ir vyras nenori suprasti kad tai man reikalinga ax.gif  Kiekviena ryta akiu vokai buna 'pasideje' iki pat blakstienu schmoll.gif, daznai visi sako kad mano zvilgsnis piktas. Matyt reiks nulekti i sugichara nemokamai konsultacijai bigsmile.gif 

user posted image

man irgi atrodo, kad nieko cia baisaus. jaunas zvilgsnis, grazi mergina rolleyes.gif
nebutum parasius, kad turi problema, nebuciau net pagalvojus. o net kai parasei, nieko blogo nematau. per daug priekabiai mes save vertinam kartais doh.gif
o jei vokai pakrite tik ryte, uzsisaldyk ramuneliu arbatos leduku ir su jais ryte prauskis, pades akims atgauti tonusa, sustiprins veido raumenis. manau, spesi dar ta operacija pasidaryt veliau. uzsisakyk koki silpna philosophy kremuka pabandymui. jie nera is tu paciu brangiausiuju rinkoje (kurie ir nepadeda, bent jau man).
mane labai sudomino anksciau cia aptarta veido joga. logiskai galvojant, juk tikrai turetu padeti.
Atsakyti
O as vietoj Raseliuko irgi daryciausi, nes pati turiu tokias pacias akis kaip pas ja ir mastau ar cia operacija voku kad juos kazkiek pakelti, nes visai voku nesimato, nes viskas uzkrenta, ar cia tas ruksties injekcijas ar botoxa, skaitinejuosi visas dabar temas, bet manau reiks i konsultacija uzsirasyti, ir tada gydytojas pasakys ka cia geriau padarius. g.gif ax.gif
Atsakyti
Jau uzsirasiau konsultacijai pas chirurga, paziuresiu ka pasakys. Mane ypac nervina tai, kad vienas vokas gerokai labiau uzkrites nei kitas. O kas del kremu tai as juos jau senokai naudoju, visokius anti aging ir panasius, bet va to is philosophy tai nesu bandzius, bet paskaicius atsiliepimus turbut susigundysiu isbandyt. bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(raseliukas @ 2011 03 09, 22:06)
Jau uzsirasiau konsultacijai pas chirurga, paziuresiu ka pasakys. Mane ypac nervina tai, kad vienas vokas gerokai labiau uzkrites nei kitas. O kas del kremu tai as juos jau senokai naudoju, visokius anti aging ir panasius, bet va to is philosophy tai nesu bandzius, bet paskaicius atsiliepimus turbut susigundysiu isbandyt. bigsmile.gif

Raseliuk, pas mane ta pati problema, vienos akies vokas labiau uzkrites, o kitos normaliai ir labai keistai atrodo g.gif , vakar nusipirkau Sensai krema akims atstatanti kologena, jis tipo standinantis su hiulorono rugstimi, bandysiu naudoti doh.gif , nors man tik 25metai, tad manau cia pas mane yra paveldejimas, nes is tevo puses beveik visi su uzkritusiai ir istinusiais vokais, tad manau, jei ne dabar ateityje vis vien gresia akiu voku operacija doh.gif manau kai busiu Lt reiks ir man apsilankyti konsultaijoje. Butinai parasyk kaip tau sekesi po savosios 4u.gif ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Virginija N @ 2010 10 26, 12:38)
... O be to operacijos metu vis papraso tai atsimerkti, tai uzsimerkti.

Negi kai operuoja praso mirkcioti? labai keista.

Anksciau nekreipdavau demesio i savo akiu voku, o dabar tiesiog nebegaliu nebekreipt demesio
Bet man kazkaip keistai atrodo, kad siuntima duoda plastinei operacijai...Man 26 metai tai manau, kad tokiam amziui ne visi seimos gydytojai ir duotu siuntimus, nors tikrai jau trukdo man tiek vizualiai nebegaliu i savo nuotraukas ziuret, tiek nemalonus jausmas ypac pasidazius...

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Vika852: 10 kovo 2011 - 21:07