Įkraunama...
Įkraunama...

Plastinė vokų operacija

Sveikos 4u.gif
permeciau akimis greit visa tema, bet ar neradau, ar praziopsojau... blush2.gif mano problema yra ta, kad mano paakiai yra pajuodave. Ar galima sia problema salinti plastines chirurgijos pagalba? Gal kuri irgi turite panasia gamtos "dovanele"? doh.gif
Atsakyti
[quote=geguziuke,2011 01 10, 15:36]
verysad.gif man nieks nepritaria iš artimų ir pačiai kažkaip dar lyg ankstoka, bet mintis, kad jie ir nebepasikels aukštym doh.gif tai vaizdas tik prastės verysad.gif
Papildyta:
[/quote]
Ačiū už komentarus visoms 4u.gif
[/quote]
maneirgi atkalbineja kodel skubu, bet kam laukti 45-55jei daba norisi but graziai wink.gif
juk papus darosi jaunos o ne 50-ies wink.gif
tai va idomi situacija: Kaune radau kur uz 1500 mazdaug tiek kainuos, padarytu privacioje klinikoje. parasiau laiska gydytojui kuris lazeriu koregavo akis, nes praejo tik 6 men, ar galiu operuotis vokus, ar nepakenks. Jis sake kad galiu ir pasidomejo kainos. Kai pasakiau, tai nustebo kad tiek daug ir pasiule pas ji atvaziuoti, paguldys parai is ligoniu kasu, tik damoketi reiks ir uz operacija susimoketi... konkrecios sumos nepasake bet supratau kad kaina bus nuo 500 iki 1000.... cia su visom pakysom ir visais vazinejimais is Kauno i vilniu wink.gif
va tiap tik reikia garsiai sneketi....
aisku kur buvau numaciusi laika vasario pradzioje prazioplinau per darbus bet iki vasaros, po torto tikrai pasidarysiu ir nekreipsiu demesio i kalbas, man gyventi, amn nemiela ziureti i savo foto tai kodel turiu laukti iki 50m kad lengviau pasijusciau wink.gif
Atsakyti
QUOTE(Cziokoladine @ 2011 02 23, 13:11)
Sveikos  4u.gif
permeciau akimis greit visa tema, bet ar neradau, ar praziopsojau...  blush2.gif  mano problema yra ta, kad mano paakiai yra pajuodave. Ar galima sia problema salinti plastines chirurgijos  pagalba? Gal kuri irgi turite panasia gamtos "dovanele"?  doh.gif

kosmetinemis priemonemis reikia salinti sia dovanele. yra geru kremu, pvz.
http://www.philosoph...e-eyeandlipcare

taip pat maskuojancius piestukus, kremus reiktu naudot. pakalbek su kosmetologe, kurie geriausiai tiktu.
Atsakyti
QUOTE(Hacone @ 2011 02 24, 12:28)
kosmetinemis priemonemis reikia salinti sia dovanele. yra geru kremu, pvz.
http://www.philosoph...e-eyeandlipcare

taip pat maskuojancius piestukus, kremus reiktu naudot. pakalbek su kosmetologe, kurie geriausiai tiktu.

Nepadejo man nei vienas kremas, kuri bandziau schmoll.gif mano atveju, tai yra igimta, visa tevo puses gimine turi pajuodusius paakius. Maskuojamuosius piestukus nauduoju kasdien jau nuo mokyklos laiku (beje, nuo to "dazymosi" kasdien, po akiais jau atsiranda smulkiu rauksleliu). Neuzmaskuoja jie visiskai, vistiek siek tiek lieka patamsejimo. Zodziu, pavargau, todel ir pagalvojau, gal chirurgiskai galima sia beda spresti verysad.gif
Atsakyti
[quote=Bambiniene,2011 02 23, 15:50]
Ačiū už komentarus visoms 4u.gif
[/quote]
maneirgi atkalbineja kodel skubu, bet kam laukti 45-55jei daba norisi but graziai wink.gif
juk papus darosi jaunos o ne 50-ies wink.gif
tai va idomi situacija: Kaune radau kur uz 1500 mazdaug tiek kainuos, padarytu privacioje klinikoje. parasiau laiska gydytojui kuris lazeriu koregavo akis, nes praejo tik 6 men, ar galiu operuotis vokus, ar nepakenks. Jis sake kad galiu ir pasidomejo kainos. Kai pasakiau, tai nustebo kad tiek daug ir pasiule pas ji atvaziuoti, paguldys parai is ligoniu kasu, tik damoketi reiks ir uz operacija susimoketi... konkrecios sumos nepasake bet supratau kad kaina bus nuo 500 iki 1000.... cia su visom pakysom ir visais vazinejimais is Kauno i vilniu wink.gif
va tiap tik reikia garsiai sneketi....
aisku kur buvau numaciusi laika vasario pradzioje prazioplinau per darbus bet iki vasaros, po torto tikrai pasidarysiu ir nekreipsiu demesio i kalbas, man gyventi, amn nemiela ziureti i savo foto tai kodel turiu laukti iki 50m kad lengviau pasijusciau wink.gif
[/quote]
Kaip suprantu lazeri daretes Vilniuj? Tai kur cia taip pigiai vokus operuoja, jei ne paslaptis. As irgi seniai tam ruosiuosi, perskaiciau sitoj temoj, kad su siuntimu kompensuoja ligoniu kasos, bet vat kiek per privacias persiskambinau, tai pvz venu operacija pigiau jei su siuntimu, o vokams atseit negalioja g.gif Tai nezinau ar isvis verta lakstyt per gydytojus ir tu siuntimu prasyt, jei paskui niekur negalioja. Siaip kokioj valdisko pas bile ka nenoriu darytis, jau geriau tada surast tuos papildomus kelis simtus, negu rizikuot likt paskui uztemptom neuzsimerkianciom akim blush2.gif Tai gal kas galit patart, kaip cia vis tik yra su tuo kompensavimu ir kur daro Vilniuje (ir gerai daro)
Atsakyti
QUOTE(Cziokoladine @ 2011 02 23, 15:11)
Sveikos  4u.gif
permeciau akimis greit visa tema, bet ar neradau, ar praziopsojau...  blush2.gif  mano problema yra ta, kad mano paakiai yra pajuodave. Ar galima sia problema salinti plastines chirurgijos  pagalba? Gal kuri irgi turite panasia gamtos "dovanele"?  doh.gif

sveikos smile.gif
turiu ir as ta ''dovanele''. Man irgi jokie kremai nepadeda ir normaliai neuzmaskuosi niekaip schmoll.gif Mitas visi tie kremai. O operacija apatiniu voku sudetingesne,ten labai plona oda. As konsultavausi,kol kas neikandama man del pinigu. Jei tureciau,tikrai neabejociau. Akys labai daug reiskia veide,as taip manau. Ir butent sendina labiausiai tai,kad vokai uzkrite arba apatiniai pakrite ir pajuode,o ne veido rauksleles. I jas mazai kas atkreipia demesi g.gif
Atsakyti
QUOTE(Realybe @ 2011 02 24, 18:07)
sveikos smile.gif
turiu ir as ta ''dovanele''. Man irgi jokie kremai nepadeda ir normaliai neuzmaskuosi niekaip schmoll.gif Mitas visi tie kremai. O operacija apatiniu voku sudetingesne,ten labai plona oda. As konsultavausi,kol kas neikandama man del pinigu. Jei tureciau,tikrai neabejociau. Akys labai daug reiskia veide,as taip manau. Ir butent sendina labiausiai tai,kad vokai uzkrite arba apatiniai pakrite ir pajuode,o ne veido rauksleles. I jas mazai kas atkreipia demesi g.gif

na kasliecia apatiniu voku tai mamo mamai dare operacijas pries 20m kai dar tik pradejo daryti lietuvoje.
pirmais metais padarevirsutiniu voku,okita ziemapaidare apatiniu voku. Idealu. jai siuo metu 65m ir jokiu rauksliu, jokiu randu nera po akimi, ant vokokaizusimerkia tai kazkiektai matosi.
o kas leicia del pigiau: as dariausi akiu korekcija su lazeriu firmoje laserview firmoje.
ji maza, mazai reklamos ir del to pigiau nes nereikia surinkti pinigu reklamos islaidoms ir patalpu nuomai.
jau 6men ir labai patenkinta, baigiu pamirsti kad 20m nesiojau akinius.
jis ir pasiule toki varianta: guluosi i vilniaus ligonine, ligoniu kasos tas islaidas apmokes. kiek supratau ne privacioje klinikoje o valstybineje ligonineje. bet pripazinkim kad tie patys gydytojai kurie turi privacias klinikas dali dienos dirba ir valstybinese wink.gif
siuo gydytoju pasitikiu, nesjei patikejau regejima tai vokai yra smulkmena wink.gif
Atsakyti
Bambiniene
butu idomu suzinoti kaip viskas praejo ax.gif
parasykit kai jau bus po viskuo 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Adrinėja @ 2011 02 24, 21:27)
Bambiniene
butu idomu suzinoti kaip viskas praejo  ax.gif
parasykit kai jau bus po viskuo  4u.gif

butinai parasysiu ir tikiuosi iki vasaros speti... tik biski planai buvo pakoreguoti tai kova tikrai nesidarysiu, nes ant gimtadienio nenoriu "fanaru" tai teks per velykas sleptis nuo zmoniu wink.gif
kas liecia fanaru nezinau kodel bet uzgarantavo kad jei operacija padaro penkt, tai sestadieni pasirodau ir galiu minti namo.... is bedos galeciau net vairuoti,tik sake vistiek bus siulai, nepatogu bus.
o del darbo tai pirmaideni galesiu eiti i darba ir nebus baisu,tik siulai matysis uzsimerkus . del to reiks akiniu nuo saules kaura para.
kiek pamenukai daresi mama, na ji gulejo tais laiakis ligonineje savaite laiko, tai gryzo be fanaru, tik siuliukai matesi ir nesiojo akinius akd saule randu nenudegintu.
na rizikuosiu, nes jau atsibodo, noriu gyventi pilnavertiska gyvenima...
o kas liecia randu tai nebijau, nuo 14mturiu 3 randus ant veido kurie labaiu trumpina gyvenima: ant nosies grynai kur akinai dedavosi buvo randas nuo zelionkos gavosi kaip tatuiruote,dariausi kosmetine operacija panaikino labai graziai, net zymes nera.
yra nuo apatines lupos kapucio link barzdos. buvo giliai ipjauta ir susidare ganetinai kietas randas. vel su plastineschirurgijos pagalbakoregavau, suminkstejo bet randas liko, taip graziai nesugijo, nes prielupos judejo....
toliau yra antzando link ausies, ji tai as vienintele matau, nes zinau. jis minkstas ir ganetinai ryskus, bent jau man....
netnustebau kad su avikinu susipazinau, na metus gan artimai bendravomm ir neikad nepasidomejo is kur tokios dovanos...kazkaip karta netycia prasitaraiu apie vaikysteje patirta avarija ir kad turiu dovanele- randus, tai net nustebo ir kelis kartus klause kur?va taip pacios isikalbam kad storos, negrazios, senstam...
jei esam mylimos tai mylimos su visais trukumais ir su visom raukslikem, gal net ir uz tas raukslikes esa dievinamos wink.gif
ivetinkim ...pastebekom ir atsidekokim parodydamos demesi wink.gif
Atsakyti
QUOTE(Realybe @ 2011 02 24, 18:07)
sveikos smile.gif

Jeigu ne paslaptis, kokia mazdaug kaina ir kur butent konsultavotes?
Atsakyti
Na sekmes Bambiniene, lauksim atsiliepimu po Velyku. As kiek privaciu kliniku perskambinau, tai niekas neuzsiima su voku kompensacija. Venos, taip, o akytes kazkodel ne. Kaune Astrausko klinika sake pavasari planuoja su ligoniu kasom pasirasyt, tai priims ir vokus su siuntimais, bet itariu jei siuntimas ir patys vokai is Vilniaus, tai netiks blink.gif Matyt reiks kazkokiu kitu variantu ieskot ir kombinuot, nes siaip Vilniuj kainos nuo 3000 ohmy.gif O akyciu lazeri lasik dariausi, tai jie voku netvarko, gaila, nes regejima puikiai sutvarke, jau 7 metai praejo ir tpiu tpiu viskas normaliai.
Atsakyti
QUOTE(Cziokoladine @ 2011 02 25, 14:20)
Jeigu ne paslaptis, kokia mazdaug kaina ir kur butent konsultavotes?

Kaune konsultavausi.
Kainos tiksliai nepasake,bet kazkur apie 2000 kaip supratau g.gif
cia individualiai ir priklauso ar tik virsutinius ar ir apatinius vokus 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Realybe: 25 vasario 2011 - 22:53