QUOTE(faustluk @ 2010 12 03, 16:17)
Smagu uz Tave! Skaitau ir galvoju: Ka reiskia "Kankinuosi" ir kaip cia tie vokai turi atrodyt, kad sakytu "taip, jums reikia"? Mano asmeniskai vokai atrodo kaip pritvinke skysciu ir uzkrite iki blastienu. Akys dideles, o va, zvilgsnis toks piktas, skvarbus, pavarges. Kol nekreipiau demesio i tai,tai ir nesikankinau. Ir dabar nesikankinu, bet jau galvoju kokiu kampu laikyt galva, kad tos akys tokios piktos neatrodytu. TAi cia man jau irgi sakytu: reikia?
KAi analizuoju savo mamos akis, tai jos zvilgsnis atrodo visada susirupines. Vokai uzkrite ir dar ji prisimerkus visada del trumparegiskumo. Vadinas, paveldima
KAi analizuoju savo mamos akis, tai jos zvilgsnis atrodo visada susirupines. Vokai uzkrite ir dar ji prisimerkus visada del trumparegiskumo. Vadinas, paveldima
man lygiai taipat buvo,atrode,kad visi skysciai i vokus subega,visi sakydavo,kad as pastoviai pikta,net akiu kampuciai zemyn (isoriniai) nusviro.as ryte pora val.turedavau laukti,kad galeciau pasidazyt,nes vokai blakstienas sieke,paskui truputi atslugdavo,bet vistiek ispampe atrode.manau,kad jums tikrai pasakys,kad reikia operuot.ir manau,kad cia tikrai paveldima.