Įkraunama...
Įkraunama...

Plastinė vokų operacija

QUOTE(faustluk @ 2010 12 03, 16:17)
Smagu uz Tave! Skaitau ir galvoju: Ka reiskia "Kankinuosi" ir kaip cia tie vokai turi atrodyt, kad sakytu "taip, jums reikia"? g.gif  Mano asmeniskai vokai atrodo kaip pritvinke skysciu ir uzkrite iki blastienu. Akys dideles, o va, zvilgsnis toks piktas, skvarbus, pavarges. Kol nekreipiau demesio i tai,tai ir nesikankinau. Ir dabar nesikankinu, bet jau galvoju kokiu kampu laikyt galva, kad tos akys tokios piktos neatrodytu. TAi cia man jau irgi sakytu: reikia?  cool.gif
KAi analizuoju savo mamos akis, tai jos zvilgsnis atrodo visada susirupines. Vokai uzkrite ir dar ji prisimerkus visada del trumparegiskumo. Vadinas, paveldima

man lygiai taipat buvo,atrode,kad visi skysciai i vokus subega,visi sakydavo,kad as pastoviai pikta,net akiu kampuciai zemyn (isoriniai) nusviro.as ryte pora val.turedavau laukti,kad galeciau pasidazyt,nes vokai blakstienas sieke,paskui truputi atslugdavo,bet vistiek ispampe atrode.manau,kad jums tikrai pasakys,kad reikia operuot.ir manau,kad cia tikrai paveldima.
Atsakyti
QUOTE(Kaledine @ 2010 12 04, 13:33)
man lygiai taipat buvo,atrode,kad visi skysciai i vokus subega,visi sakydavo,kad as pastoviai pikta,net akiu kampuciai zemyn (isoriniai) nusviro.as ryte pora val.turedavau laukti,kad galeciau pasidazyt,nes vokai blakstienas sieke,paskui truputi atslugdavo,bet vistiek ispampe atrode.manau,kad jums tikrai pasakys,kad reikia operuot.ir manau,kad cia tikrai paveldima.

nu va..nors imk ir darykis. mislyju kur cia ta savo dieda issiust, kad mane rastu jau po operacijos cool.gif Faktas, kad sakys: issigalvoji, viskas cia gerai su tais vokais..Slidinetojas jis pas mane. Nebent kitamet issiust, o paciai namie likt operuotis rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(faustluk @ 2010 12 04, 13:08)
nu va..nors imk ir darykis. mislyju kur cia ta savo dieda issiust, kad mane rastu jau po operacijos cool.gif Faktas, kad sakys: issigalvoji, viskas cia gerai su tais vokais..Slidinetojas jis pas mane. Nebent kitamet issiust, o paciai namie likt operuotis rolleyes.gif

mano diedukas ir manes nesuprato,kam as cia ir del ko.sadomazochiste isvadino lotuliukas.gif bet as sakiau,kad man reikia ir taskas.tai daugiau ir nesikiso biggrin.gif tik pamates mano melynes kraipo galva,tipo prisidarei sau bedos doh.gif lotuliukas.gif as tai pasakiau jam tik pries pat operacija,kad galvos man nekvarsintu,nes nesuprato ko as vaziuoju i tas klinikas.buciau aplamai nesakius,bet gautu infarkta pamates po visko tokia grazia.o taip dar turejo visa diena susitaikyt su mintim,kad grisiu su melynem biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Kaledine @ 2010 12 04, 20:15)
mano diedukas ir manes nesuprato,kam as cia ir del ko.sadomazochiste isvadino lotuliukas.gif  bet as sakiau,kad man reikia ir taskas.tai daugiau ir nesikiso biggrin.gif tik pamates mano melynes kraipo galva,tipo prisidarei sau bedos doh.gif  lotuliukas.gif as tai pasakiau jam tik pries pat operacija,kad galvos man nekvarsintu,nes nesuprato ko as vaziuoju i tas klinikas.buciau aplamai nesakius,bet gautu infarkta pamates po visko tokia grazia.o taip dar turejo visa diena susitaikyt su mintim,kad grisiu su melynem biggrin.gif

as dar metelius tokia visa apgriuvusiu zvilgsniu pavaiksciosiu. Isikelsim i namus ir va, tada tai jau Tavo metoda tailkysiu wub.gif lotuliukas.gif Nes dabar jei ir keli tukstanciai (jei linikose negauciau), tai tuoj skaicuojama butu: iseitu durys/ fotelis/uzuolaidos... cool.gif
Atsakyti
QUOTE(faustluk @ 2010 12 05, 09:06)
as dar metelius tokia visa apgriuvusiu zvilgsniu pavaiksciosiu. Isikelsim i namus ir va, tada tai jau Tavo metoda tailkysiu wub.gif  lotuliukas.gif Nes dabar jei ir keli tukstanciai (jei linikose negauciau), tai tuoj skaicuojama butu: iseitu durys/ fotelis/uzuolaidos... cool.gif

na ,manau per metus laiko ir vyra galima pripratinti prie tokios minties,per tiek laiko susitaikyt su ta mintim jau imanoma,kalbet,kad tai neisvengiama ir kitaip nebus lotuliukas.gif arba tylet ir pasakyt pries pat operacija mirksiukas.gif betkokiu atveju linkiu sekmytes biggrin.gif o mano melynes jau svieseja,tik persti siuliu vietas ir tinimas dar nepraeina.akys kaip pas spanieli ,graudziai atrodau lotuliukas.gif
Atsakyti
As irgi noreciau darytis virsutiniu voku plastine operacija.... Ir Viksraitis, ir Kaikaris sake kad man butu jau pats tas ta padaryti, nors dar metu ir nedaug, bet pati matau kad sendina tie vokai, net pasidazyt graziai negaliu.... verysad.gif Kaikaris sake uz 1500 padarytu, ispjautu tuos uzkritimus, padrasino kad visai nesudetinga operacija ir turesiu grazias akis. Pas Viksraiti daugiau kainuoja, bent 2000.
O po kiek laiko jau gali nebijoti '"iseiti i zmones"? Kaip sakant nebijant kad kazkas paziures i tave ir pagalvos kad ji po akiu voku operacijos? rolleyes.gif ax.gif
Atsakyti
QUOTE(vasariux @ 2010 12 12, 03:13)
As irgi noreciau darytis virsutiniu voku plastine operacija....  Ir Viksraitis, ir Kaikaris sake kad man butu jau pats tas ta padaryti, nors dar metu ir nedaug, bet pati matau kad sendina tie vokai, net pasidazyt graziai negaliu.... verysad.gif    Kaikaris sake uz 1500 padarytu, ispjautu tuos uzkritimus, padrasino kad visai nesudetinga operacija ir turesiu grazias akis.  Pas Viksraiti daugiau kainuoja, bent 2000.
O po kiek laiko jau gali nebijoti '"iseiti i zmones"? Kaip sakant nebijant kad kazkas paziures i tave ir pagalvos kad ji po akiu voku operacijos? rolleyes.gif  ax.gif

Na,man jau 12diena,o melynes dar yra.aisku jos jau apmazejo,bet dar matyt,dar negaliu dazytis.tik penktadieni iseme siulus.jauciu dar sia sav.teks pasedet namie.ejau pora kartu pasivaiksciot,nes atsibodo sedet namie,tai uzsidejau akinius nuo saules.kvailai atrodo ziema,zmones ziuri,bet geriau nei melynes demonstruot.
Atsakyti
Kaledine, aip savijauta? Melynes dingo? Kaip rezultatai????
Mano vyras, pasirodo, protingas vyras bigsmile.gif Pasakiau, aip tarp kitko, ad noriu operacijos. Darykis!
Ar gali Tu man i AZ imest gyd. pavarde, pas ka ejai Klinikose konsultuotis, kas dare operacija? Cia juk KAune? Papunkciui, ai jau turi siuntima i Klinikas...Aciu Tau labai!
Atsakyti
Aš irgi labai galvoju aplink operaciją, nes ir gyvenimas nebemielas, kai pastovei kad ir ka darytum atrodai, kaip po "baliaus" nuvargus užtinus doh.gif
ikeliu savo vokus pakomentuokit , ar man sukt mintį , ar atidėt kokiem 5 metam , nes man dar tik 33 g.gif
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo geguziuke: 10 sausio 2011 - 13:55
QUOTE(geguziuke @ 2011 01 10, 15:48)
Aš irgi labai galvoju aplink operaciją, nes ir gyvenimas nebemielas, kai pastovei kad ir ka darytum atrodai, kaip po "baliaus" nuvargus užtinus doh.gif
ikeliu savo vokus pakomentuokit , ar man sukt mintį , ar atidėt kokiem 5 metam , nes man dar tik 33  g.gif
user posted image

Dar tau nereikia operacijos daryti...tikrai dar palauk... smile.gif
Atsakyti
QUOTE(reno07 @ 2011 01 10, 15:00)
Dar tau nereikia operacijos daryti...tikrai dar palauk... smile.gif

TIRAI DAR PUIKUS VAIZDAS, MAN TADA PO LAPAIS SLEPTIS wink.gif
MAN TRUGDO ZIURETI IR JEI PASIDAZAU, O SIAME DARBE REIK PASTOVIA TAI NUO PIETU TOKS JAUSMAS KAD VOKAS GULI ANT BLAKSTIENU IR KITA RYTA JAU NELABAI GALIU DAZYTIS NES UZTINUS DAR LABIAU BUNU ;(
Atsakyti
[quote=Bambiniene,2011 01 10, 15:06]TIRAI DAR PUIKUS VAIZDAS, MAN TADA PO LAPAIS SLEPTIS wink.gif
MAN TRUGDO ZIURETI IR JEI PASIDAZAU, O SIAME DARBE REIK PASTOVIA TAI NUO PIETU TOKS JAUSMAS KAD VOKAS GULI ANT BLAKSTIENU IR KITA RYTA JAU NELABAI GALIU DAZYTIS NES UZTINUS DAR LABIAU BUNU ;(
[/quote]
verysad.gif man nieks nepritaria iš artimų ir pačiai kažkaip dar lyg ankstoka, bet mintis, kad jie ir nebepasikels aukštym doh.gif tai vaizdas tik prastės verysad.gif
Papildyta:

[/quote]
Ačiū už komentarus visoms 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo geguziuke: 10 sausio 2011 - 14:37