QUOTE(Kaledine @ 2010 11 24, 20:16)
Sveikutes,ieskodama man aktualios info.uzklydau pas mamytes,nu ir prisiskaiciau gruodzio 1d.man darys abieju akiu virs.voku operacija,bijau siaubingai,bet jau negaliu ziuret i save.atsikelus ryte ,turiu gera valanda pralaukt,kad galeciau pasidazyt.seselius jau seniai pamirsau,nes ju nesimato.operuos kauno klinikose,ejau su savo seimos gyd.siuntimu.tikiuosi,kad miegot galesiu uzmerktom akim idomu kas gausis,po visko galesiu daugiau parasyt.
gali nebijoti , paguosiu
mano mama pasidare virsutiniu voku opo metu ir apatiniu voku operacijas.
jai kiek pamenu buvo tragiska, ji puse vaizdo nemate... tuo metu jai buvo virs 40m, siuo metu jai 67m tai galit isivaizduoti kaip senai tai buvo. aisku po operacijos buvo tragiska: tik su tamsiais akiniais galejo buti, nes melynes buvo ziaurios. dare vilniuje, nes tuo metu kaune nebuvo galimybes.
siandiena vokai nuostabus, nieko dar ensimato, aisku jau garbaus amziaus moteriskei atsirado rauskleliu, bet nei randu, nei naujai uzkritusiu voku, nei tinimo rytais jokios minties.
man dar ti 35 ir vokai tik zenkliai patine pastoviai (paveldeta is mamos ir mano vaikai paveldejo is manes ) ir nuo vaikystes svajojau apie sia operacija, nes kiek ieskojau seseliu kad nesubegtu, tai neradau ;(
sia vasara ryzausi akiu korekcijai su lazeriu ir pasiryzau nueiti i konsultacija del voku. aciu dievui man reikia tik virsutinius vokus. laukiu nesulaukiu vizito ir jau ieskau pinigeliu operacijai.
tai nebijok viskas bus gerai na tik pasisvesk 2 sav kaip min buti su melynem ir koki pusmeti pakol randukai suminkstes, isislygins ir pasisleps, o po to busi kaip lelyte ir visi seseliai tiks