QUOTE(.code. @ 2010 11 07, 16:56)
yra Klaipėdoje plastikos chirurgai Jankūnas, Bagdonas pati operavausi pas Jankūna tik ne vokus
http://www_plastikoschirurgai_lt/
Papildyta:
nemanau, kad tokias operacijas kompensuoja, čia juk savo noru operacija, nežinau kaip išsireikšti "gražinančios", juk nėra gyvybiškai svarbi
http://www_plastikoschirurgai_lt/
Papildyta:
nemanau, kad tokias operacijas kompensuoja, čia juk savo noru operacija, nežinau kaip išsireikšti "gražinančios", juk nėra gyvybiškai svarbi
kazkas sioje temoje anksciau yra minejes, kad medikui patvirtinus, kad uzkrites vokas trukdo regejimui, kompensuoja. o kad medikas patvirtintu, tai visi lietuviai zino, ka reikia daryti. buvo minimos kauno klinikos, pamenu.
Papildyta:
bet vistik kaip yra su randais? lieka, ar ne? ar pastebimi? ar raudoni? niekas taip pir neparaso tiesiai sviesiai. o gal kas turi savo akiu nuotraukas iki ir po operacijos? as kol kas tik planais apie operacija gyvenu. gelbeja toks kremas. kai jis pasibaigia, iskart vokai pakrinta. kai tik imu naudoti, galiu save pakesti tokia, kokia esu.
Kas per kremas? Prašau, prašau pasakyti, man irgi baisiai aktualu
QUOTE(Angle @ 2010 11 13, 15:20)
Kas per kremas? Prašau, prašau pasakyti, man irgi baisiai aktualu
eye hope
http://www.philosoph...e-eyeandlipcare
man buvo pakoreguotas vienos akies vokas, bet prieš 5m kokį pusmetį po operacijos buvo šiek tiek matyti randelis, bet dabar jokios žymės nėra likę
aciu, kad parasete apie randeli
o kai operuoja, ar su skalpeliu? galvoju, gal siais laikais lazeriu operuoja?
o kai operuoja, ar su skalpeliu? galvoju, gal siais laikais lazeriu operuoja?
QUOTE(Hacone @ 2010 11 15, 10:07)
Ačiū labai
QUOTE(Angle @ 2010 11 18, 23:36)
Ačiū labai
prasau ten yra ir kitu geru isbandytu dalyku. bet cia gal butu ne i tema apie juos kalbeti. aisku, labai nepatogu, amerikoje, reikia atsisiusti ar prasyti, kad kas persiustu. bet as jau trys metai nerandu pakaitalo. o atradau butent ieskodama, kaip padeti savo vargsems akims.
QUOTE(Virginija N @ 2010 10 27, 09:11)
1700, - lt
o cia kaina uz vienosakies operacija ar uz abieju?
QUOTE(Bambiniene @ 2010 11 20, 20:48)
o cia kaina uz vienosakies operacija ar uz abieju?
man sakė, kad 1500 litų už vokų pakėlimo operaciją
QUOTE(ilona0810 @ 2010 11 20, 22:08)
man sakė, kad 1500 litų už vokų pakėlimo operaciją
tas tai taip bet as nesenei dariau akiu korekcija lazeriu,
tai visur rasoma kad kaina nuo 2300 uz korekcija lazeriu o kai paskambini tai suzinai kad uz viena aki... kiba zmogus darysis tik vienos akies
o radau imone kuri daro uz 2300 abi akis
tai jau pasimokiusi klausiu ir cia: ar uz viena ar uz abi.... gal yra zmoniu pas ka vienos akies vokas pakrites o kitas gal puikus kad net prisiliesti nereikia
aisku juodas jumoras, bet klausimas realus
QUOTE(Hacone @ 2010 11 12, 23:46)
kazkas sioje temoje anksciau yra minejes, kad medikui patvirtinus, kad uzkrites vokas trukdo regejimui, kompensuoja. o kad medikas patvirtintu, tai visi lietuviai zino, ka reikia daryti. buvo minimos kauno klinikos, pamenu.
Papildyta:
bet vistik kaip yra su randais? lieka, ar ne? ar pastebimi? ar raudoni? niekas taip pir neparaso tiesiai sviesiai. o gal kas turi savo akiu nuotraukas iki ir po operacijos? as kol kas tik planais apie operacija gyvenu. gelbeja toks kremas. kai jis pasibaigia, iskart vokai pakrinta. kai tik imu naudoti, galiu save pakesti tokia, kokia esu.
Papildyta:
Sveikutes,ieskodama man aktualios info.uzklydau pas mamytes,nu ir prisiskaiciau gruodzio 1d.man darys abieju akiu virs.voku operacija,bijau siaubingai,bet jau negaliu ziuret i save.atsikelus ryte ,turiu gera valanda pralaukt,kad galeciau pasidazyt.seselius jau seniai pamirsau,nes ju nesimato.operuos kauno klinikose,ejau su savo seimos gyd.siuntimu.tikiuosi,kad miegot galesiu uzmerktom akim idomu kas gausis,po visko galesiu daugiau parasyt.