Įkraunama...
Įkraunama...

Plastinė vokų operacija

QUOTE(Rasuteee @ 2010 10 25, 15:10)
Man vienos akies voko ptoze..galvoju apie operacija pas V. Kaikari..rasiau jam el.laiska ir nusiunciau savo foto, tai sake operacija kainuotu apie 1000lt..gal kuri esate operavusiosios pas ji?

As pas ji butent ir operavausi smile.gif
Papildyta:
QUOTE(Angle @ 2010 10 22, 21:04)
Man irgi labai įdomu, nes jau reikia darytis, ir tik neapsisprendžiu ar geriau iki naujų metų ar po, labiau link pavasario. Po kiek laiko praėjo pagrindinis tinimas ir gyvenimas sugrįžo į vėžes ir per kiek laiko visai praėjo tinimas (įskaitant rytinius patinimus)? Ir kaip su randais, ar tikrai jie tokie nepastebimi? Nežinau ko čia dar paklausus, gal verčiau papasakokit kas jūsų nuomone atrodo aktualu. Ačiū  4u.gif

Manau, kad veliau kovo nereiketu laukti, nes nuo saulutes po operacijos dar tenka pasisaugoti apie 3 menesius.
Man ne taip labai ir sutine buvo, as jau antra diena po operacijos buvau darbe.
Del randu kol kas nieko negaliu pasakyti, rytoj bus tik savaite po operacijos. Bet kolege tokia operacija dariusis pries pora metu, tai tikrai nieko nesimato, reikia gerai isiziureti, kad juos pamatyti. smile.gif
Kiekvienam, aisku, skirtingi dalykai aktualus. Man labai neramu buvo pati operacija, kaip viskas vyks, ar neskaudes. Bet tikrai galiu pasakyti, kad bereikalingas nerimas buvo, jokio skausmo. smile.gif
Atsakyti
Kol kas dar nenoriu daryti, nes ir taip 3 mėnesius prabuvau neaktyvi dėl ligų, tai dabar norėčiau keletą mėnesių aktyviai pasportuoti ir tik tada darytis, tuo labiau kad planuoju numesti svorio (10-15 kg). Gal iš karto po naujų metų gerai būtų darytis, pusė planuojamo svorio jau būtų numesta ir dar liktų laiko iki pavasario saulės, kaip manot? Ar gerai būtų, jei po operacijos dar numesčiau kokius 5-7 kg g.gif
Ir dar klausimėlis: o tai ne su bendra nejautra daro? Man atrodo aš neišgulėčiau ramiai jei tik vietinė nejautra būtų.
Lauksiu atsakymų ir nuomonių ax.gif
Šiaip tai neįsivaizduoju kaip į antrą dieną į darbą buvo galima išeit doh.gif matyt organizmas gerai toleravo operaciją.
Ir lauksim tolesnių atsiliepimų apie progresą po operacijos ir įspūdžių, linkiu kad jie būtų kuo geresni 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Angle: 25 spalio 2010 - 21:10
Sveikutes, esu 4 dienos po virsutiniu voku operacijos. Siulai dar neisimti, tai nezinau, koks vaizdas bus. Melynes buvo labai dideles, ypatingai apatineje voku dalyje. Dabar jau po truputi gyja. Ant kitos dienos po operacijos buvau ir kavineje ir sveciuose, tik visur turiu buti su dideliais nuo saules akiniais. Pasidariau akiu nuotrauka, kaip jos atrode 2 dienos po operacijos. Vaizdas tikrai nekoks. Be akiniu tikrai neimanoma niekur pasirodyti. Siaip pati operacija tikrai nebaisi, visai neskauda, tik kol vaistus suleidzia i vokus. Nejautra taikoma vietine, po operacijos atsikeli ir nueini apsirengti. Pakolkas viskas super.
Atsakyti
QUOTE(Virginija N @ 2010 10 25, 15:29)
As pas ji butent ir operavausi smile.gif

gal gali daugiau papasakot kaip viskas vyksta? Kiek laiko truko operacija? Ar po operacijos is karto isleido namo? Pries operacija buvai pas ji konsultacijoj (kiek kainavo?)?
Atsakyti
QUOTE(Rasuteee @ 2010 10 26, 10:57)
gal gali daugiau papasakot kaip viskas vyksta? Kiek laiko truko operacija? Ar po operacijos is karto isleido namo? Pries operacija buvai pas ji konsultacijoj (kiek kainavo?)?

Zinoma, kad galiu smile.gif surasysiu, kol ispudziai dar neisblese smile.gif
Pora val pries operacija isgeriau vaistu nuo skausmo, 1 val pries dar dave raminanciu, kad siek tiek nuimtu itampa.
Ir tuomet ant operacinio stalo...pacioj pradzioj suleidzia vaistukus i vokus.
Siame forume teko skaityti, kad truputi skauda kai leidzia, kitom nemalonus jausmas buna. Na, man nei skaudejo, nei kokiu nemaloniu pojuciu. Tik jautesi kai plona adatele cakteli i vokus. Gal tie vaistai nuo skausmo padejo smile.gif o tuo labiau ir raminantys turbut veike smile.gif
Na, ir tuomet jau pati operacija - ispjauna odos pertekliu, isrankioja riebaliukus is po voku ir susiuva smile.gif Galima keltis nuo stalo ir jau eiti smile.gif
Siaip gerai, kad vietine nejautra, gydytojas su sesute pastoviai kalbina. Dar pajuokauna...jokios itampos... O be to operacijos metu vis papraso tai atsimerkti, tai uzsimerkti.
Dar nerimavau kaip tuos vokus pastoviai islaikyti uzmerktus operacijos metu.
Pasirodo, sesute juos palaiko prispaustus kai reikia... smile.gif
Vienu zodziu, dirba profesionalai ir zino ka daro smile.gif
Pati operacija truko 50min., nors buvo laikas rezervuotas operacijai - 1,5val.
Bet tik pora riebaliuku rado po vokais, nebuvo labai ten ka "zvejoti".
Po operacijos pagulejau su ledais ant akiu gera valanda ir namo islekiau.

Taip, buvau konsultacijoj pas gyd. V.Kaikari. Kadangi sutarem del operacijos, palikau avansa uz operacija, tai pati konsultacija nieko nekainavo.

Atsakyti
Jezau kaip tau gerai kad jau po visko. Man kai reikia būti užsimerkus, tai taip norisi atsimerkti, jau vien kai blakstienas dažau vos išlaukiu, o čia valandą doh.gif Na nebent sesutė ten palaiko tas akis ir tikrai stiprių raminančiųjų reikėtų smile.gif
O po operacijos ar neištino tiek akys, kad nieko nematytum? Man labai linkę į tinimą vokai g.gif
Atsakyti
QUOTE(Angle @ 2010 10 26, 14:12)
Jezau kaip tau gerai kad jau po visko. Man kai reikia būti užsimerkus, tai taip norisi atsimerkti, jau vien kai blakstienas dažau vos išlaukiu, o čia valandą  doh.gif Na nebent sesutė ten palaiko tas akis ir tikrai stiprių raminančiųjų reikėtų smile.gif 
O po operacijos ar neištino tiek akys, kad nieko nematytum? Man labai linkę į tinimą vokai  g.gif

Siaip kai vaistus suleidzia i vokus, tai vokai kaip bulkutes issipucia.
Tai siek tiek ir padeda laikyti akis uzmerkus smile.gif
Na, mano akysir lyg buvo linkusios i rytini tinima. bet po operacijos tik siek tiek patino, tik uzklijuoti pleistriukai ant siuliu trukde placiau atsimerkti smile.gif
Atsakyti
Tai kai suleidus vokai ištinsta, kaip jie žino kiek nukirpti odytės? g.gif Dabar gerai apsižiūrėjau, tai ir apatinius lygtais reikėtų operuoti, yra ten pas mane tokie patinimai, nelabai dideli, bet matosi. Kažin ar gali per konsultaciją nustatyti ar ten riebaliukų sankaupos (ir tada reikia operuoti), ar ten šiaip paburkęs minkštasis audinys?
O kaip dabar savijauta, ar greitai gerėja?
Atsakyti
QUOTE(Angle @ 2010 10 26, 15:31)
Tai kai suleidus vokai ištinsta, kaip jie žino kiek nukirpti odytės? g.gif  Dabar gerai apsižiūrėjau, tai ir apatinius lygtais reikėtų operuoti, yra ten pas mane tokie patinimai, nelabai dideli, bet matosi. Kažin ar gali per konsultaciją nustatyti ar ten riebaliukų sankaupos (ir tada reikia operuoti), ar ten šiaip paburkęs minkštasis audinys? 
O kaip dabar savijauta, ar greitai gerėja?

Pries operacija, kai dar vaistai nesuleisti, pasipaiso ant voku kiek ispjauti.
Jie juk ne pirma operacija daro, igudus jau ir akis ir ranka smile.gif
Manau, kad konsultacijos metu pasakytu ka daryti su apatiniais vokais.
Man ir siek tiek paburke, sake, kad riebaliukus ten reiktu isrankioti, bet dar nebutina. Apatiniai vokai ilgiau gyja, man uzteko ir virsutiniu voku isbandymo operacijos. Nors is kitos puses, vienu kartu viskas butu atlikta smile.gif
Siandien savaite po operacijos, iseme siuliukus, melynes (tiksliau zaliai geltona) jau vos vos matosi.
Gydytojas sake, kad jau sestadieni galiu grizti prie normalaus makiazo smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Virginija N @ 2010 10 26, 11:38)
Zinoma, kad galiu smile.gif surasysiu, kol ispudziai dar neisblese smile.gif
Pora val pries operacija isgeriau vaistu nuo skausmo, 1 val pries dar dave raminanciu, kad siek tiek nuimtu itampa.
Ir tuomet ant operacinio stalo...pacioj pradzioj suleidzia vaistukus i vokus.
Siame forume teko skaityti, kad truputi skauda kai leidzia, kitom nemalonus jausmas buna. Na, man nei skaudejo, nei kokiu nemaloniu pojuciu. Tik jautesi kai plona adatele cakteli i vokus. Gal tie vaistai nuo skausmo padejo smile.gif o tuo labiau ir raminantys turbut veike smile.gif
Na, ir tuomet jau pati operacija - ispjauna odos pertekliu, isrankioja riebaliukus is po voku ir susiuva smile.gif Galima keltis nuo stalo ir jau eiti smile.gif
Siaip gerai, kad vietine nejautra, gydytojas su sesute pastoviai kalbina. Dar pajuokauna...jokios itampos... O be to operacijos metu vis papraso tai atsimerkti, tai uzsimerkti.
Dar nerimavau kaip tuos vokus pastoviai islaikyti uzmerktus operacijos metu.
Pasirodo, sesute juos palaiko prispaustus kai reikia... smile.gif
Vienu zodziu, dirba profesionalai ir zino ka daro smile.gif
Pati operacija truko 50min., nors buvo laikas rezervuotas operacijai - 1,5val.
Bet tik pora riebaliuku rado po vokais, nebuvo labai ten ka "zvejoti".
Po operacijos pagulejau su ledais ant akiu gera valanda ir namo islekiau.

Taip, buvau konsultacijoj pas gyd. V.Kaikari. Kadangi sutarem del operacijos, palikau avansa uz operacija, tai pati konsultacija nieko nekainavo.

O kiek kainavo? blush2.gif blush2.gif blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Virginija N @ 2010 10 26, 16:11)
Pries operacija, kai dar vaistai nesuleisti, pasipaiso ant voku kiek ispjauti.
Jie juk ne pirma operacija daro, igudus jau ir akis ir ranka smile.gif
Manau, kad konsultacijos metu pasakytu ka daryti su apatiniais vokais.
Man ir siek tiek paburke, sake, kad riebaliukus ten reiktu isrankioti, bet dar nebutina. Apatiniai vokai ilgiau gyja, man uzteko ir virsutiniu voku isbandymo operacijos. Nors is kitos puses, vienu kartu viskas butu atlikta smile.gif
Siandien savaite po operacijos, iseme siuliukus, melynes (tiksliau zaliai geltona) jau vos vos matosi.
Gydytojas sake, kad jau sestadieni galiu grizti prie normalaus makiazo smile.gif

Kaip gerai rolleyes.gif Lauksim vėliau kokie įspūdžiai smile.gif
O kaži kiek laiko praėjus po operacijos galima sportuoti? Gal žinot kas nors?
Atsakyti
QUOTE(fuksė @ 2010 10 26, 20:46)
O kiek kainavo?  blush2.gif  blush2.gif  blush2.gif

1700, - lt smile.gif
Atsakyti