QUOTE(Rasuteee @ 2010 10 25, 15:10)
Man vienos akies voko ptoze..galvoju apie operacija pas V. Kaikari..rasiau jam el.laiska ir nusiunciau savo foto, tai sake operacija kainuotu apie 1000lt..gal kuri esate operavusiosios pas ji?
As pas ji butent ir operavausi
Papildyta:
QUOTE(Angle @ 2010 10 22, 21:04)
Man irgi labai įdomu, nes jau reikia darytis, ir tik neapsisprendžiu ar geriau iki naujų metų ar po, labiau link pavasario. Po kiek laiko praėjo pagrindinis tinimas ir gyvenimas sugrįžo į vėžes ir per kiek laiko visai praėjo tinimas (įskaitant rytinius patinimus)? Ir kaip su randais, ar tikrai jie tokie nepastebimi? Nežinau ko čia dar paklausus, gal verčiau papasakokit kas jūsų nuomone atrodo aktualu. Ačiū
Manau, kad veliau kovo nereiketu laukti, nes nuo saulutes po operacijos dar tenka pasisaugoti apie 3 menesius.
Man ne taip labai ir sutine buvo, as jau antra diena po operacijos buvau darbe.
Del randu kol kas nieko negaliu pasakyti, rytoj bus tik savaite po operacijos. Bet kolege tokia operacija dariusis pries pora metu, tai tikrai nieko nesimato, reikia gerai isiziureti, kad juos pamatyti.
Kiekvienam, aisku, skirtingi dalykai aktualus. Man labai neramu buvo pati operacija, kaip viskas vyks, ar neskaudes. Bet tikrai galiu pasakyti, kad bereikalingas nerimas buvo, jokio skausmo.