Na va pirmas žingsnis žengtas - buvau konsultacijoje. Siūlo be narkozės operuotis. Turiu naivumo klausti - gal kuri operavotės be narkozės ir dar pamiršau gydytojo paklausti - gal galima kokias procedūras po operacijos daryti (mezoterapiją ir pan.) kad greičiau patinimai ir mėlynės praeitų? o per kiek realiai jos praeina, nes turėsiu tik dvi savaites, o darysiuos viršutinius ir mini apatinius?
QUOTE(Rasuteee @ 2010 02 06, 18:01)
paskoki daktara operavaisi? per kiek laiko dingo melynes?
Laba, visai apleidusi tema buvau
As operavausi pas Piskiniene, labai maloni daktare
Man melynes su visam praejo po geros pusantros savaites (pirma karta cia).
QUOTE(savaegle @ 2010 03 02, 22:52)
Na va pirmas žingsnis žengtas - buvau konsultacijoje. Siūlo be narkozės operuotis. Turiu naivumo klausti - gal kuri operavotės be narkozės ir dar pamiršau gydytojo paklausti - gal galima kokias procedūras po operacijos daryti (mezoterapiją ir pan.) kad greičiau patinimai ir mėlynės praeitų? o per kiek realiai jos praeina, nes turėsiu tik dvi savaites, o darysiuos viršutinius ir mini apatinius?
Rusiskuose psl yra daug medziagos apie operacija be narkozes, as irgi noreciau apatiniu ir virsutiniu voku operacijos, man isvarzas reikia apatiniuose vokuose isoperuot, bet niekaip neissirenku chirurgo, labai mazai info pas mus apie ju darbus.Merginos pagrinde krutine ir nosyte tvarkosi:)
Paziurek video:
http://www.plastic-c...tent.php?id=444
juk, paprastai, be narkozes ir daroma. bent jau pas mus reklaminiuose lankstinukuose raso, kad suleidzia vietine nejautra ir duoda raminamuju.
ir dar
http://plastic-club....tent.php?id=622
Yra keli budai operuojant apatinius vokus-klasikine ir transkonjunktyvine operacijos, daromos lazeriu, tuomet pjuviu isoreje nelieka , o riebaliukus tolygiai paskirsto link nosytes skruostu puses...Operuojant lazeriu maziau traumuojama oda, ne taip ryskios siules... tikiuosi nors viena issioperuos ir aprasys savo op.
http://plastic-club....tent.php?id=622
Yra keli budai operuojant apatinius vokus-klasikine ir transkonjunktyvine operacijos, daromos lazeriu, tuomet pjuviu isoreje nelieka , o riebaliukus tolygiai paskirsto link nosytes skruostu puses...Operuojant lazeriu maziau traumuojama oda, ne taip ryskios siules... tikiuosi nors viena issioperuos ir aprasys savo op.
Norejau paklaust.. matau cia is rusu chirurgijos,o pas mus kur taip daro lazeriu?
Manau pas mus lazeriu nedaro.
Gal turite kas nors kokių atsiliepimų apie chirurgą Dainių Balčiūną?
Gal turite kas nors kokių atsiliepimų apie chirurgą Dainių Balčiūną?
QUOTE(savaegle @ 2010 03 09, 18:05)
gaila..,bet jei kada nors uzsimanysiu,gal jau bus ir daroma pas mus
QUOTE(Dina0409 @ 2010 01 27, 22:14)
Labas,
As taip pat galvojau apie voku operacija, nes akys atrode baisiai(virsutiniai vokai nudribe, o po akiu maiseliai). Leidausi net botoksa, galvojau, kad pakels nors truputi tuos vokus, bet nei velnio nepadejo. Pradejau daryti veido joga(jau4men.) Dabar akys atrodo puikiai ir ne tik...................... (TIK REIKIA IDETI DAUG DARBO, BET VERTA)
As taip pat galvojau apie voku operacija, nes akys atrode baisiai(virsutiniai vokai nudribe, o po akiu maiseliai). Leidausi net botoksa, galvojau, kad pakels nors truputi tuos vokus, bet nei velnio nepadejo. Pradejau daryti veido joga(jau4men.) Dabar akys atrodo puikiai ir ne tik...................... (TIK REIKIA IDETI DAUG DARBO, BET VERTA)
Jei po akimis maiseliai, negi operacija padeda? As maniau visad, kad cia kazkokios vidaus organu problemos ir operacija nieko nepagelbes
QUOTE(Varlė kanibalė @ 2010 03 17, 22:45)
Jei po akimis maiseliai, negi operacija padeda? As maniau visad, kad cia kazkokios vidaus organu problemos ir operacija nieko nepagelbes
Ne, paakiuose riebalu maiseliai susidare, tai juos isoperuoja ir akys vel nepaburke:)
QUOTE(ivakara @ 2010 03 19, 10:36)
Ne, paakiuose riebalu maiseliai susidare, tai juos isoperuoja ir akys vel nepaburke:)
Tai jjei riebalu maiseliai, tai jie pastoviai buna, ir ryte ir vakare? Nes pvz. pas mane tai rytais atsiranda, dienos begyje po truputi mazeja, tai cia jau kas kita ir plastine op ne prie ko???
QUOTE(Varlė kanibalė @ 2010 03 19, 16:40)
Tai jjei riebalu maiseliai, tai jie pastoviai buna, ir ryte ir vakare? Nes pvz. pas mane tai rytais atsiranda, dienos begyje po truputi mazeja, tai cia jau kas kita ir plastine op ne prie ko???
Siaip tai,kai apatiniai vokai buna pakrite,tokie kapsai,tai plastine labai graziai sutvarko,rezultatas buna labai grazus,visai zmogus atjauneja,nes akys reiskia gal daugiausiai. Kada jos uzgriuve ar apatiniai vokai su kapsais is kart veidas atrodo senas ir pavarges. Bet jei tik del miego trukumo,ar skysciu susikaupimo paburkimas,tada nereikalinga operacija.