Įkraunama...
Įkraunama...

Plastinė vokų operacija

QUOTE(Girmante @ 2009 03 28, 20:45)
Pagaliau kas nors atsiliepe biggrin.gif
neitiketina! Tokiam amziuje ir oda nenudribo...Sakyk ,Čikuraku, gal tu zinai kokiu budu tavo mokytojai maisiukus mazino , pjove isoreje ar is vidines voko puse, jungineje?
smile.gif
Papildyta:

Ir dar...Galvoju g.gif gal maisiukai po akimis maisam nelygu... dar ir nevienodai po kiekviena akimi. nesimetriska esu blink.gif Jau perejau 4 plasikos chirurgu, po ryt eisiu pas 5 ir nei viena 1 procentu nedave kad oda susitrauks, o ir nepasitikiu..baisu pjauti is isores , nesinori randu, o ir is vidaus baisu, kad aki netycia suzalos... unsure.gif

nzn ji tik nuesieme akinius ir pasisake, kad nepagalvokit, kad mane vyras muse, nes ji tokia prie bajerio, kad apturejau smulkia operacija, ir tipo galvojau, kad bus geriau, bet yra kaip yra ir viskas buvo apmelynave...bet nebaisiai, tai kiek supratau jai is vidaus dare, paskui gal kada prie progos issisnekesim, nes prie visu kazkaip neklausinesi...
Atsakyti
QUOTE(čikuraku @ 2009 03 29, 17:17)
nzn ji tik nuesieme akinius ir pasisake, kad nepagalvokit, kad mane vyras muse, nes ji tokia prie bajerio, kad apturejau smulkia operacija, ir tipo galvojau, kad bus geriau, bet yra kaip yra ir viskas buvo apmelynave...bet nebaisiai, tai kiek supratau jai is vidaus dare, paskui gal kada prie progos issisnekesim, nes prie visu kazkaip neklausinesi...

Saunuole jusu mokytoja..Tokiam amziuje ir jokiu TABU. Jaunesni zmones isgirde apie plastines operacijas baisisi, o cia net ir visiem pasisake. FAINUOLE smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Girmante @ 2009 03 29, 16:27)
Jaunesni zmones isgirde apie plastines operacijas baisisi, o cia net ir visiem pasisake. FAINUOLE smile.gif

As irgi kam pasakau, issizioja, mazdaug, gi ka Dievas dave, ta ir turek doh.gif
Tai as sakau, tai kodel mes plaukus dazom, nagus priauginam, dantis taisom ir t.t. .................. lotuliukas.gif
Va, balandzio 10d. susitinku su gydytoju del voku mano.
O kai krize baigsis, dar turiu planu ateiciai lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Rytine kava @ 2009 03 30, 02:10)
As irgi kam pasakau, issizioja, mazdaug, gi ka Dievas dave, ta ir turek  doh.gif
Tai as sakau, tai kodel mes plaukus dazom, nagus priauginam, dantis taisom ir t.t. ..................  lotuliukas.gif
O kai krize baigsis, dar turiu planu ateiciai  lotuliukas.gif

Buvau konsultacijoje pas 5 jau chirurga...Vis kita nuomone..Jau pasimeciau visiskai unsure.gif Gal kas daretes apatiniu voku plastika iki 40 metu?
Atsakyti
QUOTE(Prospera @ 2008 10 15, 16:10)
Sveika, blykste!

Noreciau patikslinti kas butent buvo padaryta virsutiniams vokams? Ar tik pasalinti "maiseliai" virs akiu ar dar kazka dare?

Kaip tu jautiesi dabar praejus menesiui?

Ar po 2 savaiciu jau galima buvo rodytis zmonems?

Noreciau atnaujinti voku plastikos tema. ..Gal kas daretes apatiniu voku plastika... maiseliu po akimis pasalinima ar pilna plastika. negaliu apsispresti kuria daryti. Plastikos chirurgai rekomenduoja ir ta ir ta, tik antroji gali tureti komplikacija- voko isvirtima i isore.O po pirmosios , t.y. maiseliu po akimis pasalinimo , bijau, kad oda gali nesugryzti i savo vieta, nudribs...Ka manot? juk yra patyrusiu sias operacijas..Pasidalinkit.. mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Rytine kava @ 2009 03 30, 02:10)
As irgi kam pasakau, issizioja, mazdaug, gi ka Dievas dave, ta ir turek  doh.gif
Tai as sakau, tai kodel mes plaukus dazom, nagus priauginam, dantis taisom ir t.t. ..................  lotuliukas.gif
O kai krize baigsis, dar turiu planu ateiciai  lotuliukas.gif

Man irgi aktualu ax.gif O kur atsiliepimai kaip sekėsi pas gydytoją bigsmile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo smerfetka: 09 gegužės 2009 - 17:55
QUOTE(smerfetka @ 2009 05 09, 17:52)
Man irgi aktualu ax.gif O kur atsiliepimai kaip sekėsi pas gydytoją bigsmile.gif

Nenuvaziavau, nes nebeisejo ta diena, o vel uzsirasyt ir vaziuot is Klaipedos i Kauna neprisiruosiu, o ir MB nelabai nori leist pinigus tokiam reikalui, nes nama statom biggrin.gif , bet vistiek as ka nors sugalvosiu lotuliukas.gif , prisnekinsiu, nes man tikrai nepatinka kaip yra ax.gif

O gal kas gali rekomenduot ka Klaipedoj g.gif ?
Atsakyti
Planuoju žiemai šią operaciją. Pirmiausiai reiktų pasikonsultuoti su gydytoju. Galvojau apie Radzevičių, bet internete radau nelabai kokių atsiliepimų. Mergičkos, kurios apie šią procedūrą mąstote ar jau pasidarėte ( o tokių kaip matau mažai verysad.gif ) pasidalinkit pas kokį plastikos chirurgą lėkt , nes jų tiek daug 4u.gif Pati tai gyvenu Vilniuj, bet pradėjau mąstyt apie Kauną g.gif
Atsakyti
QUOTE(Rytine Kava @ 2009 05 09, 19:04)
Nenuvaziavau, nes nebeisejo ta diena, o vel uzsirasyt ir vaziuot is Klaipedos i Kauna neprisiruosiu, o ir MB nelabai nori leist pinigus tokiam reikalui, nes nama statom  biggrin.gif , bet vistiek as ka nors sugalvosiu  lotuliukas.gif , prisnekinsiu, nes man tikrai nepatinka kaip yra ax.gif

O gal kas gali rekomenduot ka Klaipedoj  g.gif ?

o www.akiuklinika.lt nebandei pasiteiraut? ax.gif , kiek supratau ir klaipedoj operacijas daro, ir nebrangu- tik 600 abieju akiu...mane irgi domina blush2.gif
Atsakyti
Sveikos,
Gal kas neseniai daresi virsutiniu ir apatiniu voku oprecija, labiau domina apatiniu ax.gif , buciau dekinga uz informacija 4u.gif
Atsakyti
Sveika, aš tikruošiuosi darytis ir viršutinių ir apatinių. Daug info apie blefaroplastiką gali rasti rusiškuose tinklalapiuose pvz: plastic-surgeon.ru. Ten forumai ištisi su foto prieš ir po ir pasakojimais. Tiek prisiskaičiau, kad dabar tik reikia ištaikyti kada bėgt iš darbo ir operuotis assa:
Atsakyti
QUOTE(Dina0409 @ 2009 11 19, 12:50)
Sveikos,
Gal kas neseniai daresi virsutiniu ir apatiniu voku oprecija, labiau domina apatiniu ax.gif , buciau dekinga uz informacija 4u.gif

dariausi, bet rezultatas ne toks kokio tikejausi blush2.gif
Atsakyti