Įkraunama...
Įkraunama...

Plastinė vokų operacija

Klapuske, jei TIKRAI jausciau diskomforta, daryciaus ta opercija ax.gif
Atsakyti
as irgi mastau apie voku pakelima, nes man net vairuot trukdo, pati jauciu, kad vairuojant turiu stengtis ziuret, nes matau tik puse akiu...ir visi pastoviai vaiposi, kad uztinusi g.gif

su mb pasitariau cia paskaicius, tai sake neissigalvot nesamoniu...
Atsakyti
QUOTE(čikuraku @ 2009 03 10, 02:09)
as irgi mastau apie voku pakelima, nes man net vairuot trukdo, pati jauciu, kad vairuojant turiu stengtis ziuret, nes matau tik puse akiu...ir visi pastoviai vaiposi, kad uztinusi g.gif

Sveika mirksiukas.gif

As ryte uztinusi, o siaip jau net yprotis yra patempt akis aukstyn doh.gif
MB esu isauklejus, kad jis net nedriso mano tokiam norui perdaug ir priestaraut biggrin.gif

Ikelk kokia foto dienai kokiai, paziuresim ax.gif
Atsakyti
QUOTE(čikuraku @ 2009 03 10, 01:09)

maniskis irgi kategoriskai pries. jam dar geriau, kad man taip yra - ramiau, kad kiti neziures. ramiausiai bus, matyt, kai uzkris taip, kad reikes skalbiniu segtukais prie antakiu prisisegti lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Hacone: 11 kovo 2009 - 15:24
QUOTE(Hacone @ 2009 03 11, 15:23)
maniskis irgi kategoriskai pries. jam dar geriau, kad man taip yra - ramiau, kad kiti neziures. ramiausiai bus, matyt, kai uzkris taip, kad reikes skalbiniu segtukais prie antakiu prisisegti  lotuliukas.gif

nepyk, bet cia jau baisus poziuris unsure.gif , jei tu cia nejuokauji doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Hacone @ 2009 03 11, 15:23)
maniskis irgi kategoriskai pries. jam dar geriau, kad man taip yra - ramiau, kad kiti neziures. ramiausiai bus, matyt, kai uzkris taip, kad reikes skalbiniu segtukais prie antakiu prisisegti  lotuliukas.gif

kad kt neziures tai cia dar nieko, bet kad tu kitu vyru nematysi tai cia jam labiau turbut patinka mirksiukas.gif biggrin.gif

dabar esu isvaziavus tai negaliu pasidemonstruot kaip atrodau, veliau kai grisiu nusitrauksiu ir pasidemonstruosiu ax.gif
Atsakyti
QUOTE(čikuraku @ 2009 03 12, 01:53)
kad kt neziures tai cia dar nieko, bet kad tu kitu vyru nematysi tai cia jam labiau turbut patinka mirksiukas.gif  biggrin.gif

dabar esu isvaziavus tai negaliu pasidemonstruot kaip atrodau, veliau kai grisiu nusitrauksiu ir pasidemonstruosiu ax.gif

Labas visoms mamytems. Esu naujai uzsiregistravusi. Noreciau apie ta voku plastika pratesti..
Esu vilniete, planuoju panaikinti tik riebalinius maiselius po akimis. Buvau konsultacijose pas plastikus ; vienas riebalus is paakiu nusiurbia per maza pjuvi voko apacioje rauksleje, kitas siulo per vidini (gleivineje) pjuvi operuoti. Gal kuri is mamyciu jau daret ir galit pasakyti , koki buda chirurgas naudojo. Kuri pasirinkti ACIU... g.gif
Atsakyti
Ta klinika sudariusi sutarti tik su kauno ligoniu kasom. Buciau Kaune tai greit susiveikciau ta siuntima cool.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Rytine kava: 13 kovo 2009 - 15:04
QUOTE(Rytine kava @ 2009 03 13, 16:04)
Ta klinika sudariusi sutarti tik su kauno ligoniu kasom. Buciau Kaune tai greit susiveikciau ta siuntima  cool.gif

mamos ir mamytes!!!Ar kas daret apattiniu voku mini plastika, tik riebaliniu isvarzu (maiseliu po akimis )pasalinima??? Pasidalinkit patirtimi...Kur pjuvi dare ir ar randu nesimato, ar oda po akimis nesudrimba??? blink.gif
Atsakyti
Sake ta klinika duoda pavasari 20% nuolaida, tas aisku super, tik nezinau ar viskam, o konsultacija uz dyka thumbup.gif

Kas nepatinka, tai kazkokia keliu valandu slauga 150 litu cool.gif , bet cia irgi derinsim. O ka, krize gi rolleyes.gif
Atsakyti
mano mokytoja maisiukus po akim susimazino, 65 ant nosies poniai smile.gif bet tikrai puikiai atrodo thumbup.gif veiksmas ne lt...
Atsakyti
QUOTE(čikuraku @ 2009 03 28, 02:22)
mano mokytoja maisiukus po akim susimazino, 65 ant nosies poniai smile.gif bet tikrai puikiai atrodo thumbup.gif  veiksmas ne lt...

Pagaliau kas nors atsiliepe biggrin.gif
neitiketina! Tokiam amziuje ir oda nenudribo...Sakyk ,Čikuraku, gal tu zinai kokiu budu tavo mokytojai maisiukus mazino , pjove isoreje ar is vidines voko puse, jungineje?
smile.gif
Papildyta:
QUOTE(Girmante @ 2009 03 28, 21:37)
Pagaliau kas nors atsiliepe biggrin.gif
neitiketina! Tokiam amziuje ir oda nenudribo...Sakyk ,Čikuraku, gal tu zinai kokiu budu tavo mokytojai maisiukus mazino , pjove isoreje ar is vidines voko puse, jungineje?
smile.gif

Ir dar...Galvoju g.gif gal maisiukai po akimis maisam nelygu... dar ir nevienodai po kiekviena akimi. nesimetriska esu blink.gif Jau perejau 4 plasikos chirurgu, po ryt eisiu pas 5 ir nei viena 1 procentu nedave kad oda susitrauks, o ir nepasitikiu..baisu pjauti is isores , nesinori randu, o ir is vidaus baisu, kad aki netycia suzalos... unsure.gif
Atsakyti