http://www.supermama...?...59238&st=36
ritperliukas, 21 Sau 2008 - 20:02, parašė:
ritperliukas, 21 Sau 2008 - 20:02, parašė: pabandyk cia dar pasiskaitineti zaidimu gal ka rasi
![]()
http://www.supermama...?...59238&st=36
d.lineta, 22 Sau 2008 - 18:43, parašė:
d.lineta, 22 Sau 2008 - 18:43, parašė: ![]()
ritperliukas, dar kartą ačiū, ką mes be tamstos darytumėm?
g_u_c_c_i, 22 Sau 2008 - 23:22, parašė:
g_u_c_c_i, 22 Sau 2008 - 23:22, parašė: ![]()
d.lineta,
tai jau tikrai...![]()
beje, issinuomavau juoda sunkele ir baltus sparnus..dar uzsidesiu balta aureole ir juoda ir balta plunksnini sali... tai bus tokia priesingybe..lyg angelas..bet igaves ir velniuko bruozu...
Sandruciux, 10 Sau 2008 - 14:33, parašė:
Sandruciux, 10 Sau 2008 - 14:33, parašė: ![]()
Jauki data...
Na aš esu buvusi vakarėlyje, kuris tiesiog skaitėsi - RAUDONAS. Tai kiekvienas žmogus turėjo būti bent su vienu akcentu šios spalvos! Nuotraukos pritrenkiančios, o ir šiaip gražiai žiūrėjosi...
Bet kaip ir labai tema tai čia nesigauna, tiesiog gal įdomiau nei paprastas pasitūsinimasis.
kle0patra, 23 Sau 2008 - 16:45, parašė:
kle0patra, 23 Sau 2008 - 16:45, parašė: as ir dalyvavau RAUDONAME vakarelyje
labai gražiai visi atrode
raudonas vakarelis
o dabar ruosiuosi i vakareli kurio tema PROFESIJOS
gal ka patartumete? jau 2 kartus buvau sesele, dabar kazka kito reiktu apsirengt
dar va imetu mini fotke kai sesele buvau, nežinau ar kas matysis, neturiu darbe kitokiu fotkiuo teminiuose vakareliuose daznai tenka lankytis
sesele
kle0patra, 23 Sau 2008 - 16:45, parašė:
kle0patra, 23 Sau 2008 - 16:45, parašė: as ir dalyvavau RAUDONAME vakarelyje
labai gražiai visi atrode
raudonas vakarelis
o dabar ruosiuosi i vakareli kurio tema PROFESIJOS
gal ka patartumete? jau 2 kartus buvau sesele, dabar kazka kito reiktu apsirengt
dar va imetu mini fotke kai sesele buvau, nežinau ar kas matysis, neturiu darbe kitokiu fotkiuo teminiuose vakareliuose daznai tenka lankytis
sesele
Sandruciux, 23 Sau 2008 - 19:40, parašė:
Sandruciux, 23 Sau 2008 - 19:40, parašė: ![]()
Giriu foto!
![]()
![]()
As dalyvavau pries pora metu vakarelyje - daktarai ir seselesvisai idomu buvo.. bet kazkaip jau per daug vienodai visi ziurejosi
![]()
O profesijose irgi buvaudeja neturiu foto... buvo labai idomu, nes ne per keblu, gali issirinkt is milijono prosefiju - pagal drabuziu garderoba, poreikius ir pan.. o ir kiek ivairiausiu ideju pasimate, kazkaip visi stengesi nebuti banalus
Papildyta:
ritperliukas, nerealiu foto pridedi!bet man kazkaip atrodo, kad neimanoma man butu iki tokiu grozybiu pasiruosti...
nezinau kodel
nors gal idedant pastangu viskas imanoma
Gitatuka, 23 Sau 2008 - 21:07, parašė:
Gitatuka, 23 Sau 2008 - 21:07, parašė: ![]()
Sveikutes,
Paskaitineju tema. Nes man ji irgi labai aktuali. Per metus turim kokius 2-3 teminius vakarelius. Balandi nusimato Flinstaunu (gal turit pavyzdeliu). Idomiausiai atrode is buvusiu temu, tai Leliuku balius. Rudeni turejom pizamu tema, tai per daug nieko ispudinga, taciau labai patogu buvo:D . Dar apturejom Progini - Kreizi vakareli. Per Naujus rengemes vasariskai. Savotiskai atspindejo nuotaika![]()
Dekui ritperliukas uz ikeltas foto. Galima pasisemti daug ideju.
__AUTHOR__ parašė
__AUTHOR__ parašė