pabandyk cia dar pasiskaitineti zaidimu gal ka rasi
http://www.supermama...?...59238&st=36
QUOTE(ritperliukas @ 2008 01 21, 20:02)
ritperliukas, dar kartą ačiū, ką mes be tamstos darytumėm?
d.lineta,
tai jau tikrai...
beje, issinuomavau juoda sunkele ir baltus sparnus..dar uzsidesiu balta aureole ir juoda ir balta plunksnini sali... tai bus tokia priesingybe..lyg angelas..bet igaves ir velniuko bruozu...
tai jau tikrai...
beje, issinuomavau juoda sunkele ir baltus sparnus..dar uzsidesiu balta aureole ir juoda ir balta plunksnini sali... tai bus tokia priesingybe..lyg angelas..bet igaves ir velniuko bruozu...
QUOTE(d.lineta @ 2008 01 22, 18:43)
ritperliukas, dar kartą ačiū, ką mes be tamstos darytumėm?
aciukas ui net nuraudau.
Papildyta:
QUOTE(g_u_c_c_i @ 2008 01 22, 23:22)
d.lineta,
tai jau tikrai...
tai jau tikrai...
turetu atrodyti , toks idomesnis variantas pas tave lauksim foto, tikiuosi pasirodysi kaip atrodei vakarelyje ?
QUOTE(Sandruciux @ 2008 01 10, 14:33)
Jauki data... Na aš esu buvusi vakarėlyje, kuris tiesiog skaitėsi - RAUDONAS. Tai kiekvienas žmogus turėjo būti bent su vienu akcentu šios spalvos! Nuotraukos pritrenkiančios, o ir šiaip gražiai žiūrėjosi... Bet kaip ir labai tema tai čia nesigauna, tiesiog gal įdomiau nei paprastas pasitūsinimasis.
as ir dalyvavau RAUDONAME vakarelyje labai gražiai visi atrode
raudonas vakarelis
o dabar ruosiuosi i vakareli kurio tema PROFESIJOS
gal ka patartumete? jau 2 kartus buvau sesele, dabar kazka kito reiktu apsirengt
dar va imetu mini fotke kai sesele buvau, nežinau ar kas matysis, neturiu darbe kitokiu fotkiu o teminiuose vakareliuose daznai tenka lankytis
sesele
QUOTE(kle0patra @ 2008 01 23, 16:45)
raudonas vakarelis
gal ka patartumete? jau 2 kartus buvau sesele, dabar kazka kito reiktu apsirengt
dar va imetu mini fotke kai sesele buvau, nežinau ar kas matysis, neturiu darbe kitokiu fotkiu o teminiuose vakareliuose daznai tenka lankytis
sesele
raudonas vakarelis
sesele
atrodo super ir ta raudona -ir kai buvai sesele. tik biski nuotraukyte tai mazoka.
na visai normalia tarodytu namu seimininke su tuo kelraisciu ant kojos.
tik as sulietuvinciau pajamciau ne dulkiu sluotele i rankas o kocela
na jei dirbi kazino, na man tas salikas jegovans prisipauzdini kupiuru ir suveri ant siulo
zokeja
ledu pardaveja
boksininke
Papildyta:
seklys
profesija- kalinys
mokine na nz gal ir netinka prie profesiju?
stiuardese- na ga lcia daugiau tinka ne lektuvo o laiva- na tie kur butna kruiziniai laivai
gitarsitas
geisa manu irgi tiktu pagal profesija
ukininkas
Papildyta:
manau profesijos tai riekia riktis daugiau ka garderobe turi, o paskui tik detales derinti. juk tu profesiju tai daug yra . cia aas mazdaug tokias idomesnes parinkai. gal but temos pavadinimas- profesija kuria tu dabar uziimiar profesija pagal kuria tu noretum dirbti.
labai dekui uz idejas
dar nemazai laiko iki to vakarelio (02.29d), yra laiko pasvarstyti
dar nemazai laiko iki to vakarelio (02.29d), yra laiko pasvarstyti
QUOTE(kle0patra @ 2008 01 23, 16:45)
raudonas vakarelis
sesele
raudonas vakarelis
sesele
Giriu foto!
As dalyvavau pries pora metu vakarelyje - daktarai ir seseles visai idomu buvo.. bet kazkaip jau per daug vienodai visi ziurejosi
O profesijose irgi buvau deja neturiu foto... buvo labai idomu, nes ne per keblu, gali issirinkt is milijono prosefiju - pagal drabuziu garderoba, poreikius ir pan.. o ir kiek ivairiausiu ideju pasimate, kazkaip visi stengesi nebuti banalus
Papildyta:
ritperliukas, nerealiu foto pridedi! bet man kazkaip atrodo, kad neimanoma man butu iki tokiu grozybiu pasiruosti... nezinau kodel nors gal idedant pastangu viskas imanoma
Sveikutes,
Paskaitineju tema. Nes man ji irgi labai aktuali. Per metus turim kokius 2-3 teminius vakarelius. Balandi nusimato Flinstaunu (gal turit pavyzdeliu). Idomiausiai atrode is buvusiu temu, tai Leliuku balius. Rudeni turejom pizamu tema, tai per daug nieko ispudinga, taciau labai patogu buvo:D . Dar apturejom Progini - Kreizi vakareli. Per Naujus rengemes vasariskai. Savotiskai atspindejo nuotaika
Dekui ritperliukas uz ikeltas foto. Galima pasisemti daug ideju.
Paskaitineju tema. Nes man ji irgi labai aktuali. Per metus turim kokius 2-3 teminius vakarelius. Balandi nusimato Flinstaunu (gal turit pavyzdeliu). Idomiausiai atrode is buvusiu temu, tai Leliuku balius. Rudeni turejom pizamu tema, tai per daug nieko ispudinga, taciau labai patogu buvo:D . Dar apturejom Progini - Kreizi vakareli. Per Naujus rengemes vasariskai. Savotiskai atspindejo nuotaika
QUOTE(Sandruciux @ 2008 01 23, 19:40)
Giriu foto!
As dalyvavau pries pora metu vakarelyje - daktarai ir seseles visai idomu buvo.. bet kazkaip jau per daug vienodai visi ziurejosi
O profesijose irgi buvau deja neturiu foto... buvo labai idomu, nes ne per keblu, gali issirinkt is milijono prosefiju - pagal drabuziu garderoba, poreikius ir pan.. o ir kiek ivairiausiu ideju pasimate, kazkaip visi stengesi nebuti banalus
Papildyta:
ritperliukas, nerealiu foto pridedi! bet man kazkaip atrodo, kad neimanoma man butu iki tokiu grozybiu pasiruosti... nezinau kodel nors gal idedant pastangu viskas imanoma
Papildyta:
juk nebutina viska daryti kaip paveikslelyje parodyta, bet kakza panasau ar net orginaliau gali sugalvoti, nei tie paveisleliai, na as ju prisiunciua is ivairiu puslapiu tai zinai kartais kokiu ideju reikia kai varai i vakarely o cia paziuresjus i paveilslius kazkas kyla orginalaus ir idomaus.
Gitatuka- turiu flinstonai ane na prasau
dar zinau lyg pas juo gyvuneliu buvo- dino ir kate tokia. tai manau dino tai pasiieksosi per google.
Papildyta:
QUOTE(Gitatuka @ 2008 01 23, 21:07)
Sveikutes,
o foto gal galima pamatyti ?
ner uz ka. svarbu, kad kazkam padeda, gal kas nors ideju prisirankioja geru bet man seip patinka foto tos kurios imeta zmones, kur buna realus balius, su kaukem, atributika, dekoracijom. tada ir bendras vaizdas matosi o ne sitie paveiksleliai kur pozuoja.
manau flinstonu tai nesunku atributika pasidaryti kailiai kaulu ant kardono prispiesi prisisegi i plaukus dar kur nors, pasidarai tokius nudriskusius drabuzius, vietoj tu koju kur pas vyrus,uzsideja maxsimoje maciau tokias plaukuotas tipo tapkes kaip kojas, kaip gorilos, bet buna ir tipo kai tikros kojos manu flinstonu vakareliui tikrai tiktu tokios tapkes nepamirskit butinai mergaites foto ideti. lausim samlsu gi pasiziureti kaip atrodo bendras vakarelis
Dekui uz Flinstaunu nuotrauku pvz. O as galvojau gal is kokiu kaulu karolius pasidaryt? Na, bus dar matyt, dar toli balandis.
idesiu nuotrauku is teminiu vakaru
Papildyta:
Leliukų vakarėlis
Vaizdingi vaizdai buvo, kai ejome gatvemis i fotoatelje ...vairuotojai praleisdavo, net ne pesciuju perejose.
idesiu nuotrauku is teminiu vakaru
Papildyta:
Leliukų vakarėlis
Vaizdingi vaizdai buvo, kai ejome gatvemis i fotoatelje ...vairuotojai praleisdavo, net ne pesciuju perejose.
Proginis - Kreizi vakarėlis
Dar ir vestuvininkus nuskausmint spėjome
Papildyta:
Mano jubiliejus
o cia drauges 25-metis
Papildyta:
Pizamu vakarelis
buvo pasitaikes pasakiskas lapkricio vidurys
Papildyta:
10-osios musu vestuviu metines, ant Adrijos juros kranto. Tema atitinkamai ...jaunieji, svotai ir pabrolys su pamerge
...ir dar turejom nemaza palyda, ten poisliaujanciuju turistu.
Papildyta:
O cia turejome i susitikima atvykti ryzais plaukais ir su tatoo. Buvo kas su tikromis tatuiruotėmis, kas klijavo. As piesiausi, pamenu ant Palangos tilto viena moterele su kazkokiu rasalu paise. Issilaike pora savaiciu.
Papildyta:
kol kas tiek...jei dar prisiminsiu, ikelsiu
Dar ir vestuvininkus nuskausmint spėjome
Papildyta:
Mano jubiliejus
o cia drauges 25-metis
Papildyta:
Pizamu vakarelis
buvo pasitaikes pasakiskas lapkricio vidurys
Papildyta:
10-osios musu vestuviu metines, ant Adrijos juros kranto. Tema atitinkamai ...jaunieji, svotai ir pabrolys su pamerge
...ir dar turejom nemaza palyda, ten poisliaujanciuju turistu.
Papildyta:
O cia turejome i susitikima atvykti ryzais plaukais ir su tatoo. Buvo kas su tikromis tatuiruotėmis, kas klijavo. As piesiausi, pamenu ant Palangos tilto viena moterele su kazkokiu rasalu paise. Issilaike pora savaiciu.
Papildyta:
kol kas tiek...jei dar prisiminsiu, ikelsiu