Įkraunama...
Įkraunama...

Teminiai vakarėliai :)II dalis

ui dekui uz pagyrima blush2.gif tiesiog kartais sededama prie kompo bandau isvaziduoti kaip apsirengciau pati per vienoki ar kitoky vakareli ka pirmiausia daryciau , na ir isdestau cia smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ritperliukas: 12 lapkričio 2008 - 14:04
ritperliukas vertas labai didelių pagyrų ir ne vien už idėjų gausą, bet svarbiausia nepatingėjimą jomis pasidalinti thumbup.gif
Atsakyti
[quote=ritperliukas,2008 11 11, 21:55]
[quote=Frekenbok,2008 11 10, 21:14]

nu ne as tokais dariau jei nori pasiziurek fotkes nuorodoje

*Aukse* tas girliandas pirkome maxsimoje vasara jos kainavo 1.99 lt
ant kalo ant ranku 0.99 be galima is is dirbtinu geliu pasidaryti tik riekia spalvoTU siaudeliu ir dirbtinu geliu roziu lepeliu ten tosd gerai ardosi nu ir veri vienas ziedlapis ir siaudelis koks 10 cm susikarpai o paskui veri su adata ir siulu.
taip tie sijanai daryti is tampomo popieriuas tiksliau pinti. nu jei esi normalaus stambumo tia uzteks dielio tampomo popieriuas po 5lt ir maziuko po 0.99 cnt ir toliaus visak ita pynimas ant virvutes ar gumos.

convict nepyk issakiau tik savo nuomone ir tiek. neorejau izeisti nieko. 4u.gif
[/quote]
aisku as pasirodysiu tikra tundra , bet kokie ten tie siaudeliai turi buti? tipo tie kokteiliniai? doh.gif blush2.gif vien zo-reikia,dar pastudijuoti foto doh.gif kiek girdejau,kad tam vichy parke ,kazkur hole yra parduotuve kazkokia,kur yra tu girliandu pirkti g.gif pasimeciau doh.gif ax.gif blush2.gif
Atsakyti
4u.gif Sveikutės,
na mergytės ir aš prie jusu jungiuosi mirksiukas.gif , mano gimce dar tolokai (vasario 16d.) bet jau dabar suku galva doh.gif . Reik susirasti kavine, muzikanta gera, tema sugalvoti, scenariju sugalvoti, zaidimu ir t.t. g.gif . Norėčiau kokios nors temos kad reiktu pasipuosti (suknelėm,kostiumais, frakais) gal turit ka pasiulyt.? Mačiau viena mamytė darys "oskaru" tema, visai nieko tik nesugalvoju oskarai už ka ir kam turėtu buti iteikiami? g.gif doh.gif
Atsakyti
Sveikutes. 4u.gif Skubiai reikia sumastyti ka galima apsirengti PRIESISTORINE tema. Man be flinstounu ir multiko ledynmetis niekas neateina i galva. Bet gi mamutu, ar tinginiu neapsirengsi g.gif Gal kuri ka pasiulytu? Perskaiciau dar tik puse temos, likusioje dalyje gal ir kas yra panasaus, dar nzn. Kol baigsiu skaityt, gal kuri ka idomaus parekomenduos. dekoju is anksto. mirksiukas.gif
Atsakyti
Labas rytas,
gal netycia kas turite scenariju naujametinei sventei imonei? blush2.gif bandysiu savo organizacinei grupei siandien pasiulyti: holivudo arba vaikystes temas doh.gif ziuresiu ka sakys bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(*Aukse* @ 2008 11 12, 23:34)
aisku as pasirodysiu tikra tundra , bet kokie ten tie siaudeliai turi buti? tipo tie kokteiliniai? doh.gif  blush2.gif vien zo-reikia,dar pastudijuoti foto doh.gif kiek girdejau,kad tam vichy parke ,kazkur hole yra parduotuve kazkokia,kur yra tu girliandu pirkti g.gif pasimeciau  doh.gif  ax.gif  blush2.gif

nene nepasirodysi juk jei neaisu tam ir klausi cia. mirksiukas.gif tie siaudeliai - turi buti nu taip kokteiliams gerti ir ivairiu saplvu, as tai tau siulyciau ivairiaspalvius deti siaudelius geriau atrodys ir spalvingesne girlianda bus.arba permatomus. tik tuos siaudelius susikarpai nu po kokiu 10 cm nes kir maxsimoje pirkom tai tos girliandos taip ir padarytos. geles lapelis siaudelis vel geles lapelis ir vel siaudelis. dar bejebazeje kaune maciau pirkti irgi girlianda bet ji brangoka buvo tai klasiau pardavejos kaip cia padaryta. tai ji sake kad ir paciai galima pasidaryti prisiperki vienkartiniu gelyciu saplvotu na viena gelyte mazdaug kainuoja apie 40 cnt kad ir roze, ja isardai ir gaunasi tie ziedlapiai. ir paskui varstai.
nz si savaitgaly vaziuosiu i ta vychy parka paziuresiu ar yra ta parduotuve. o tu nebendei dar ieskotis maxsimoje prie zvakiu prie tu cackiu kur pardavije na tas skyrius.
ech butum is kauno padaryciau as ta girlianda tau smile.gif ir sijona paskolinciau ir ta girlianda tik riekia paziureti ar ji prekines isvaizdos nepakeite. blush2.gif aisku dar akcentas nusipirk gelyte i palaukus panasia kad ir dirbtina orchideja, o paskui prie jos ziedlapio galioko prisiutum segtuka kuris gerailaiko.
Atsakyti
QUOTE(Nefer @ 2008 11 13, 01:25)
Sveikutes. 4u.gif  Skubiai reikia sumastyti ka galima apsirengti PRIESISTORINE tema. Man be flinstounu ir multiko ledynmetis niekas neateina i galva. Bet gi mamutu, ar tinginiu neapsirengsi g.gif  Gal kuri ka pasiulytu? Perskaiciau dar tik puse temos, likusioje dalyje gal ir kas yra panasaus, dar nzn. Kol baigsiu skaityt, gal kuri ka idomaus parekomenduos. dekoju is anksto. mirksiukas.gif

pries istorine tema-ceskes
user posted image
as pasimciau dar beizbolke tipo kuoka lotuliukas.gif
user posted image
kazka panasaus tik be tos kaukes
user posted image
user posted image
user posted image
nu nz seip deciausi atn kokio trumpo sijono kaili siuciausi. paskui atn kokios irgi palaidines kaili biski veida pasijuodiciau tipo murzina ir susivelciau palukus.
nacia tuos imaciau bet cia netas variantas kurio tua reikia galima tik detales pasimti. bet manau vikingai irgi tinka bet gal nea. zinai buvo cia ne per seniasuiai tokia reklama zipp frezer kai tie prieistoriniai zmones skoko. tia va bvuten tokiu tau ir reikia smile.gif
Papildyta:
QUOTE(inevas @ 2008 11 12, 23:48)
4u.gif Sveikutės,
na mergytės ir aš prie jusu jungiuosi mirksiukas.gif , mano gimce dar tolokai (vasario 16d.) bet jau dabar suku galva doh.gif . Reik susirasti kavine, muzikanta gera, tema sugalvoti, scenariju sugalvoti, zaidimu ir t.t. g.gif . Norėčiau kokios nors temos kad reiktu pasipuosti (suknelėm,kostiumais, frakais) gal turit ka pasiulyt.? Mačiau viena mamytė darys "oskaru" tema, visai nieko tik nesugalvoju oskarai už ka  ir kam turėtu buti iteikiami? g.gif  doh.gif

nz geriausia tiktu mafija bet ji jau man nuvalkiota tokia bet cia mano nuomone, arbe holyvudas kazka pansaus. arba koky dzeimso bondo vakarely. nu nz kai kazka bisi sumasciusi parasyk. gal tada daugiau padesiu mirksiukas.gif
Papildyta:
QUOTE(Nefer @ 2008 11 13, 01:25)
Sveikutes. 4u.gif  Skubiai reikia sumastyti ka galima apsirengti PRIESISTORINE tema. Man be flinstounu ir multiko ledynmetis niekas neateina i galva. Bet gi mamutu, ar tinginiu neapsirengsi g.gif  Gal kuri ka pasiulytu? Perskaiciau dar tik puse temos, likusioje dalyje gal ir kas yra panasaus, dar nzn. Kol baigsiu skaityt, gal kuri ka idomaus parekomenduos. dekoju is anksto. mirksiukas.gif

kaip tavo tokios temos dar nebuvo. buvo tik kazkas sugalvoje flinstonasi rengtis.nu kazka gali pansaus kaip ir flinstonai rengtis rubau tokie nudriske ir galai rubu apkarpyti, kailiai gepardines tigrines medziagos irt.t.
Atsakyti
va buten radau ko tua reikia
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
Papildyta:
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ritperliukas: 13 lapkričio 2008 - 11:13
nz geriausia tiktu mafija bet ji jau man nuvalkiota tokia bet cia mano nuomone, arbe holyvudas kazka pansaus. arba koky dzeimso bondo vakarely. nu nz kai kazka bisi sumasciusi parasyk. gal tada daugiau padesiu mirksiukas.gif

Na galvo jug daryt svalvini, juoda ir raudona, nors irgi jau kiek skaičiau tai pabode, bet tarp musu draugu teminis vakaras butu pirmas g.gif . Dar galvoju gal kaž ka kaip "vienos balius", bet tektu rangtis baltai ir nežinau ka reikėtu prigalvot, kokios veiklos, "oskaro" tema irgi nieko, tik kur gauti statulėliu ir už kokias nominacijas jas teikti? g.gif doh.gif

Papildyta:
Vakare turėčiau susitikti su muzikantu, tai jei išeitu susitarti dėl jo dalyvavimo tai butu thumbup.gif . buvau vestuvese kur jis grojo tai labai geras, pasikaustes net piršliu butu nereikėja, nes jau daug jis visko prigalvojas. Tikiuosi sutarsim kaina ir dar jis su mergička dalyvauja, jie butu dviese, tai manau man lengviau butu.
***** koks galvos skaumas doh.gif
Papildyta:
g.gif Dar norėjau paklausti apie pakvietimus, gal kuri mamytė juoa daro,kuria. Nes net neisivazduoju kaip jie turėtu atrodyti, kas juose rašoma ir kaip juos iteikti ar siusti emeilu ar iteikti asmeniškai g.gif
Atsakyti
QUOTE(ritperliukas @ 2008 11 13, 11:22)
nene  nepasirodysi juk jei neaisu tam ir klausi cia. mirksiukas.gif  tie siaudeliai - turi buti nu taip kokteiliams gerti ir ivairiu saplvu, as tai tau siulyciau ivairiaspalvius deti siaudelius geriau atrodys ir spalvingesne girlianda bus.arba permatomus. tik tuos siaudelius susikarpai nu po kokiu 10 cm nes kir maxsimoje pirkom tai tos girliandos taip ir padarytos. geles lapelis siaudelis vel geles lapelis ir vel siaudelis. dar bejebazeje kaune maciau pirkti irgi girlianda bet ji brangoka buvo tai klasiau pardavejos kaip cia padaryta. tai ji sake kad ir paciai galima pasidaryti  prisiperki vienkartiniu gelyciu saplvotu na viena gelyte mazdaug kainuoja apie 40 cnt kad ir roze, ja isardai ir gaunasi tie ziedlapiai. ir paskui varstai.
nz si savaitgaly vaziuosiu i ta vychy parka paziuresiu ar yra ta parduotuve. o tu nebendei dar ieskotis maxsimoje prie zvakiu prie tu cackiu kur pardavije  na tas skyrius.
ech butum is kauno padaryciau as ta girlianda tau  smile.gif  ir sijona paskolinciau ir ta girlianda tik riekia paziureti ar ji prekines isvaizdos nepakeite. blush2.gif aisku dar akcentas nusipirk gelyte i palaukus panasia kad ir dirbtina orchideja, o paskui prie jos ziedlapio galioko prisiutum segtuka kuris gerailaiko.

tai vat,kad as is kauno blush2.gif bigsmile.gif lotuliukas.gif zinok,tikrai labai padetumei man tuo klausimu del girliados padarymo, o jei pati padarytum man ja,tai ir skolinga nelikciau mirksiukas.gif blush2.gif 4u.gif sijona tai jau turiu-irgi suselpe blush2.gif biggrin.gif 4u.gif gal susirasom per az ? 4u.gif bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(*Aukse* @ 2008 11 13, 14:08)
tai vat,kad as is kauno blush2.gif  bigsmile.gif  lotuliukas.gif  zinok,tikrai labai padetumei man tuo klausimu del girliados padarymo, o jei pati padarytum man ja,tai ir skolinga nelikciau  mirksiukas.gif  blush2.gif  4u.gif sijona tai jau turiu-irgi suselpe blush2.gif  biggrin.gif  4u.gif gal susirasom per az ? 4u.gif  bigsmile.gif

aga gerai parasyk man kaip ir kas lauksiu tavo zinios?

tai va o del pakvietimu taias bent jau siunciu e-meilu. pakvietimus juk visi dabar kompus turi arbe wordini varianta ir per skypa siusk
nz nebent vyrensiems zmonems kurie nenutuokkia kas tas yra tai gal ir paieskok temoje ir parasyk gimtadienio sablonai gal kuri mamtyte tau ir padarys juos sekmes
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ritperliukas: 13 lapkričio 2008 - 12:36