*Aukse*, 12 Lap 2008 - 23:34, parašė:
*Aukse*, 12 Lap 2008 - 23:34, parašė: ![]()
aisku as pasirodysiu tikra tundra , bet kokie ten tie siaudeliai turi buti? tipo tie kokteiliniai?
![]()
vien zo-reikia,dar pastudijuoti foto
kiek girdejau,kad tam vichy parke ,kazkur hole yra parduotuve kazkokia,kur yra tu girliandu pirkti
pasimeciau
![]()
![]()
Nefer, 13 Lap 2008 - 01:25, parašė:
Nefer, 13 Lap 2008 - 01:25, parašė: ![]()
Sveikutes.
Skubiai reikia sumastyti ka galima apsirengti PRIESISTORINE tema. Man be flinstounu ir multiko ledynmetis niekas neateina i galva. Bet gi mamutu, ar tinginiu neapsirengsi
Gal kuri ka pasiulytu? Perskaiciau dar tik puse temos, likusioje dalyje gal ir kas yra panasaus, dar nzn. Kol baigsiu skaityt, gal kuri ka idomaus parekomenduos. dekoju is anksto.
inevas, 12 Lap 2008 - 23:48, parašė:
inevas, 12 Lap 2008 - 23:48, parašė: ![]()
Sveikutės,
na mergytės ir aš prie jusu jungiuosi, mano gimce dar tolokai (vasario 16d.) bet jau dabar suku galva
. Reik susirasti kavine, muzikanta gera, tema sugalvoti, scenariju sugalvoti, zaidimu ir t.t.
. Norėčiau kokios nors temos kad reiktu pasipuosti (suknelėm,kostiumais, frakais) gal turit ka pasiulyt.? Mačiau viena mamytė darys "oskaru" tema, visai nieko tik nesugalvoju oskarai už ka ir kam turėtu buti iteikiami?
![]()
Nefer, 13 Lap 2008 - 01:25, parašė:
Nefer, 13 Lap 2008 - 01:25, parašė: ![]()
Sveikutes.
Skubiai reikia sumastyti ka galima apsirengti PRIESISTORINE tema. Man be flinstounu ir multiko ledynmetis niekas neateina i galva. Bet gi mamutu, ar tinginiu neapsirengsi
Gal kuri ka pasiulytu? Perskaiciau dar tik puse temos, likusioje dalyje gal ir kas yra panasaus, dar nzn. Kol baigsiu skaityt, gal kuri ka idomaus parekomenduos. dekoju is anksto.
ritperliukas, 13 Lap 2008 - 11:22, parašė:
ritperliukas, 13 Lap 2008 - 11:22, parašė: ![]()
nene nepasirodysi juk jei neaisu tam ir klausi cia.
tie siaudeliai - turi buti nu taip kokteiliams gerti ir ivairiu saplvu, as tai tau siulyciau ivairiaspalvius deti siaudelius geriau atrodys ir spalvingesne girlianda bus.arba permatomus. tik tuos siaudelius susikarpai nu po kokiu 10 cm nes kir maxsimoje pirkom tai tos girliandos taip ir padarytos. geles lapelis siaudelis vel geles lapelis ir vel siaudelis. dar bejebazeje kaune maciau pirkti irgi girlianda bet ji brangoka buvo tai klasiau pardavejos kaip cia padaryta. tai ji sake kad ir paciai galima pasidaryti prisiperki vienkartiniu gelyciu saplvotu na viena gelyte mazdaug kainuoja apie 40 cnt kad ir roze, ja isardai ir gaunasi tie ziedlapiai. ir paskui varstai.
nz si savaitgaly vaziuosiu i ta vychy parka paziuresiu ar yra ta parduotuve. o tu nebendei dar ieskotis maxsimoje prie zvakiu prie tu cackiu kur pardavije na tas skyrius.
ech butum is kauno padaryciau as ta girlianda tauir sijona paskolinciau ir ta girlianda tik riekia paziureti ar ji prekines isvaizdos nepakeite.
aisku dar akcentas nusipirk gelyte i palaukus panasia kad ir dirbtina orchideja, o paskui prie jos ziedlapio galioko prisiutum segtuka kuris gerailaiko.
*Aukse*, 13 Lap 2008 - 14:08, parašė:
*Aukse*, 13 Lap 2008 - 14:08, parašė: ![]()
tai vat,kad as is kauno
![]()
![]()
zinok,tikrai labai padetumei man tuo klausimu del girliados padarymo, o jei pati padarytum man ja,tai ir skolinga nelikciau
![]()
![]()
sijona tai jau turiu-irgi suselpe
![]()
![]()
gal susirasom per az ?
![]()
__AUTHOR__ parašė
__AUTHOR__ parašė