kazkas uzvede tokia tema forume sventes tad pasikaityk gal kazka rasi
Sveikutės,
Pradėjau skaitinėti šią temą, nors gimtadienis dar tik kovo mėnesį, bet norėčiau iš ankščiau susigalvoti kaip jį atšvesti
Žinau kad nebenoriu švesti namie(vis dėl to 25 bus jau ), ir noriu kažko su tema, ne šiaip susirinkimo paprastai liaudiškai tariant pjankei
tik vis dar temos nepasirenku, bet dar laiko turiu
Pradėjau skaitinėti šią temą, nors gimtadienis dar tik kovo mėnesį, bet norėčiau iš ankščiau susigalvoti kaip jį atšvesti
Žinau kad nebenoriu švesti namie(vis dėl to 25 bus jau ), ir noriu kažko su tema, ne šiaip susirinkimo paprastai liaudiškai tariant pjankei
QUOTE(convict @ 2008 11 07, 21:57)
Sveikutės,
sveika,
tavo gimtadienis dar toloka, bet isanksto ruostis sveikitinas elgesys, as irgi pradejau isanksto ir ne kiek nesigailiu
mano gimtadienio aprangos kodas - raudonas akcentas, gal tau patiks si tema
norejau rinktis ka nors suolaikiskesnio, idomesnio, taciau negaliu, nes mano sveciu amziaus skirtumas labai didelis, tad reikejo surasti iseiti, kuri buti priimtina visiems ir manau, kad man pavyko
man rgi patinak tavo tema tuo labiau jei yra vyresnio amziaus zmoniu
Pas mane bus vien tik jaunimas t.y. iki 35
Aprangos kodas raudonas man labai priimtina būtų, bet vieni iš artimiausių draugų jau dalyvavo tokiam renginyje, tai nei šis nei tas būtų jau
Aš vis galvoju apie oskarų apdovanojimą arba mafija
Noris kad laiudis ir pasiuošt galėtų, ir tuo pačiu su mintim puoštis galėtų
Aprangos kodas raudonas man labai priimtina būtų, bet vieni iš artimiausių draugų jau dalyvavo tokiam renginyje, tai nei šis nei tas būtų jau
kad 16 lapkricio mano drauges 30 m tai zinojau ir ruosiausi, bet negalvojau, kad tai bus teminis vakarelis **HAVAJAI**, ir as busiu vedancioji, siaip ji is anksciau sake, bet minejo (cia man taip atrode) kita zmogu,siaip ji kalbejo,bus zmogus, bus zmogus , as numaniau, kad tai as, bet tikejausi, kad ne as dabar man liaudiskai tarent batai, nes turiu labai mazai, mazai laiko, gal as kartojosi, bet nepykit, nes turiu labai,labai mazai laiko niekas neina i galva padekit
QUOTE(convict @ 2008 11 08, 20:02)
Pas mane bus vien tik jaunimas t.y. iki 35
nesuprantu juk gimtadieninis tai tavo tu renki tema kodel turi taikytis pagal draugus seip jie galetu prisitiakyti prie tavo vakarelio ir nesvarbu jei jie jau yra buve manau labai nemandagu svencianciai draugei sakyti kad mes jau tokiam vakarelyje buvom , mums jau nebeidomus toks vakarelis, kad ir ta pati tema bet vis vien kazka juk zmones savo gimtadienyje daro ne vienodai, kazkas buna kitaip. as tau siulyciau nenusileisti- juk gimtadienis tavo- tu ir galvoji temos pavadinima- dress koda. sekmes tau
Papildyta:
QUOTE(Frekenbok @ 2008 11 10, 01:40)
kad 16 lapkricio mano drauges 30 m tai zinojau ir ruosiausi, bet negalvojau, kad tai bus teminis vakarelis **HAVAJAI**, ir as busiu vedancioji, siaip ji is anksciau sake, bet minejo (cia man taip atrode) kita zmogu,siaip ji kalbejo,bus zmogus, bus zmogus , as numaniau, kad tai as, bet tikejausi, kad ne as dabar man liaudiskai tarent batai, nes turiu labai mazai, mazai laiko, gal as kartojosi, bet nepykit, nes turiu labai,labai mazai laiko niekas neina i galva padekit
athttp://www.biteplius.lt/lt/2content.diary_view_my/1683688-=(172509938siversk pora puslapiu arba tiesiog as tau nuoroda imesiu tik nz ar rodys apranga
nes nenoriu vel mesti savo foto kur jau buvau imetus lyg tais anoje temoje. tad tau kaip skubanciai imesiu nuorodele kur pasiizureti http://www.biteplius...87-=(1675517505
cia viena mama scenariju imete paskaitiyk berots 2 ar 3 puslapiukas atgal tikrai pristaikysi.pagal ji tik pasikoreguoti riekia.
Noreciau jusu patarimo, o jeigu as pati pasidaryciau havaietiska sijona is tokio tampomo popieriaus ir susikarpyciau juostelemis kaip manot ar neatrodysiu kaip papuasas?
QUOTE(ritperliukas @ 2008 11 10, 11:50)
nesuprantu juk gimtadieninis tai tavo tu renki tema kodel turi taikytis pagal draugus seip jie galetu prisitiakyti prie tavo vakarelio ir nesvarbu jei jie jau yra buve manau labai nemandagu svencianciai draugei sakyti kad mes jau tokiam vakarelyje buvom , mums jau nebeidomus toks vakarelis, kad ir ta pati tema bet vis vien kazka juk zmones savo gimtadienyje daro ne vienodai, kazkas buna kitaip. as tau siulyciau nenusileisti- juk gimtadienis tavo- tu ir galvoji temos pavadinima- dress koda. sekmes tau
Papildyta:
athttp://www.biteplius.lt/lt/2content.diary_view_my/1683688-=(172509938siversk pora puslapiu arba tiesiog as tau nuoroda imesiu tik nz ar rodys apranga
nes nenoriu vel mesti savo foto kur jau buvau imetus lyg tais anoje temoje. tad tau kaip skubanciai imesiu nuorodele kur pasiizureti http://www.biteplius...87-=(1675517505
cia viena mama scenariju imete paskaitiyk berots 2 ar 3 puslapiukas atgal tikrai pristaikysi.pagal ji tik pasikoreguoti riekia.
Papildyta:
o tas geliu girliandas is kur tokias grazias gavot?
QUOTE(ritperliukas @ 2008 11 10, 10:50)
Taip taip gimtadienis mano, bet tiesiog aš to nelaikyčiau taikymusi. O jeigu jau draugai nebesitaikys viens prie kito tai kas beliks??? Mes gal su draugų kompanija per daug artimi kad vienas kitu rūpinamies tiek, kad sukėlė tiek nusistebėjimo mano pasisakymas
O ir šiaip man jokio skirtumo koks dress kodas, nes aš išvis nesu dalyvavus jokiam teminiam vakarėlyje, tai man kad ir ryzai bezdalava kaip sakoma
Bet norėčiau pasidaryti ne tik sau šventę, kurioje būtų gerą tik man, bet aplinkiniam nuobodu ar visiškai ne prie širdies, norėčiau šventės visiems, kuriuos myliu ir norėčiau matyti šalia savęs
Dar galvoju visai fainai būtų specialybių vakarėlis kadangi esu būsima teisininkė sakiau reiktų gaut kur nors teisėjo mantija, ar bent jau advokato
Papildyta:
QUOTE(*Aukse* @ 2008 11 11, 18:26)
o tas geliu girliandas is kur tokias grazias gavot?
Ta filmuka pasižiūrėjus, kur įmetė ritperliukas man irgi kilo iškart tokia mintis kaip tą sijoną pasidaryt??? Tai irgi kažkodėl šovė į galvą tik viena mintis, kad iš tampomo popieriaus
[quote=Frekenbok,2008 11 10, 21:14]
nu ne as tokais dariau jei nori pasiziurek fotkes nuorodoje
*Aukse* tas girliandas pirkome maxsimoje vasara jos kainavo 1.99 lt
ant kalo ant ranku 0.99 be galima is is dirbtinu geliu pasidaryti tik riekia spalvoTU siaudeliu ir dirbtinu geliu roziu lepeliu ten tosd gerai ardosi nu ir veri vienas ziedlapis ir siaudelis koks 10 cm susikarpai o paskui veri su adata ir siulu.
taip tie sijanai daryti is tampomo popieriuas tiksliau pinti. nu jei esi normalaus stambumo tia uzteks dielio tampomo popieriuas po 5lt ir maziuko po 0.99 cnt ir toliaus visak ita pynimas ant virvutes ar gumos.
convict nepyk issakiau tik savo nuomone ir tiek. neorejau izeisti nieko.
nu ne as tokais dariau jei nori pasiziurek fotkes nuorodoje
*Aukse* tas girliandas pirkome maxsimoje vasara jos kainavo 1.99 lt
ant kalo ant ranku 0.99 be galima is is dirbtinu geliu pasidaryti tik riekia spalvoTU siaudeliu ir dirbtinu geliu roziu lepeliu ten tosd gerai ardosi nu ir veri vienas ziedlapis ir siaudelis koks 10 cm susikarpai o paskui veri su adata ir siulu.
taip tie sijanai daryti is tampomo popieriuas tiksliau pinti. nu jei esi normalaus stambumo tia uzteks dielio tampomo popieriuas po 5lt ir maziuko po 0.99 cnt ir toliaus visak ita pynimas ant virvutes ar gumos.
[quote=ritperliukas,2008 11 11, 20:55]
[/quote]
Ne ne, gink dieve, nesupykau, tik savo paaiškinau praeita pasisakymą, nes pagalvojau kad gal ne taip mane supratai tik tiek
O tau tai išvis pagarba didžiausia atiduodu, vien dėl šitiek idėjų gausos skaičiaus skaičiau ir galvojau, dieve iš kur pas mergina tiek idėjų?
[/quote]
Ne ne, gink dieve, nesupykau, tik savo paaiškinau praeita pasisakymą, nes pagalvojau kad gal ne taip mane supratai tik tiek
O tau tai išvis pagarba didžiausia atiduodu, vien dėl šitiek idėjų gausos skaičiaus skaičiau ir galvojau, dieve iš kur pas mergina tiek idėjų?