Įkraunama...
Įkraunama...

Teminiai vakarėliai :)II dalis

QUOTE(aviete5 @ 2008 10 20, 16:16)
Jei neklystu, tai čia iš hipių serijos? Ar ne?.. g.gif
Galima ir tokį variantą daryt, dar linksmiau būtų karoliais, gėlėm apsikarstyt, kokį sijoną ypač spalvingą užsidėt ir šaunu. thumbup.gif

Na 83-ieji man hipiais tai tikrai net nekvepia schmoll.gif Na kiek pamenu ar cia ne tiek laikai kaip buvo Sabrina, Madonna, Modern Talking ir t.t. Net nzn kaip tas stilius vadinasi, bet iki siol prisimenu puseseriu sukuosenas pasiaustas, trumpus ryskius sijonus, dideli spalvoti auskarai, ryskus makiazas smile.gif
Atsakyti
QUOTE(aviete5 @ 2008 10 20, 16:16)
Jei neklystu, tai čia iš hipių serijos? Ar ne?.. g.gif
Galima ir tokį variantą daryt, dar linksmiau būtų karoliais, gėlėm apsikarstyt, kokį sijoną ypač spalvingą užsidėt ir šaunu. thumbup.gif

bandau per google rasti kokios info apie 83 metu stiliu, bet itin man seaksi verysad.gif na dar yra siek tiek laiko, gal jus man padesite, gal kas buvote panasiu metu teminiame vakarelyje smile.gif pasidalinkit savo ispudziais, kaip apsirenge buvote, ka veikete, kaip vaisesatrode 4u.gif labai prasau padekite 4u.gif

del hipio nieko neuzsiminta nete? keista, bet konkretaus nieko nerandu, o angliskai nesuprantu, gal ten ir daugiau info butu doh.gif
Atsakyti
na jūs šaunuiolės, o gal galite ir mna padėti, patarti. esu naujokė, bet pavedė man organizuoti naujametinį vakarėlį, apie 30 žmonių, įvairaus amžiaus, aki kurie su antrom pusėm. Veiksmas vyks sodyboje. Bet kaip juos visus užimti, kaip sudėlioti tą laiką ir užduotis, kad visiems būtų linksma? gal žinote kokių nors nuorodų apie vakarėlius, žaidimus ir ne tik lietuviškuose puslapiuose. Kadangi kolektyvas ganėtinai konservatyvus, teminis vakarėlis buvo sutiktas skeptiškai, bet visi nori kad būtų linksma. Padėkite, prašau... g.gif doh.gif
Atsakyti
QUOTE(kriro @ 2008 10 21, 11:22)
na jūs šaunuiolės, o gal galite ir mna padėti, patarti. esu naujokė, bet pavedė man organizuoti naujametinį vakarėlį, apie 30 žmonių, įvairaus amžiaus, aki kurie su antrom pusėm. Veiksmas vyks sodyboje. Bet kaip juos visus užimti, kaip sudėlioti tą laiką ir užduotis, kad  visiems būtų linksma? gal žinote kokių nors nuorodų apie vakarėlius, žaidimus ir ne tik lietuviškuose puslapiuose. Kadangi kolektyvas ganėtinai konservatyvus, teminis vakarėlis buvo sutiktas skeptiškai, bet visi nori kad būtų linksma. Padėkite, prašau... g.gif  doh.gif

o man pavede organizuoti ir vesti naujametini kur bus 200 zmoniu, tai jau plaukus raunuos dabar doh.gif umn.gif
Atsakyti
na bet tai su 200 tai reikėtų jau kokią firmą pasisamdyti, o tai gal gali idejomis pasidalinti?
Atsakyti
QUOTE(kriro @ 2008 10 21, 10:22)
na jūs šaunuiolės, o gal galite ir mna padėti, patarti. esu naujokė, bet pavedė man organizuoti naujametinį vakarėlį, apie 30 žmonių, įvairaus amžiaus, aki kurie su antrom pusėm. Veiksmas vyks sodyboje. Bet kaip juos visus užimti, kaip sudėlioti tą laiką ir užduotis, kad  visiems būtų linksma? gal žinote kokių nors nuorodų apie vakarėlius, žaidimus ir ne tik lietuviškuose puslapiuose. Kadangi kolektyvas ganėtinai konservatyvus, teminis vakarėlis buvo sutiktas skeptiškai, bet visi nori kad būtų linksma. Padėkite, prašau... g.gif  doh.gif

tai teminis ne būtinai rūbais atspindimas. Galima pagal pasirinktą temą užduotis, prizus ir pan. galvot. Pvz. burtų vakaras naujiems metams tinka, su visokiom pranašystėm sausainiuose ir t. t. , linksmais horoskopais, krištoliniais rutuliais, atitinkama muzika ir keletu personažų, linkėjimais įvairių pavidalų...
Atsakyti
nuoroda
Atsakyti
QUOTE(kriro @ 2008 10 21, 15:41)
na bet tai su 200 tai reikėtų jau kokią firmą pasisamdyti, o tai gal gali idejomis pasidalinti?

na va kad firmos neleidzia samdyti doh.gif ideju tai dar ne daug, uzsisakem sale, zvaigzdes, sokejus 4u.gif
tik zinau kad nebus teminis vakarelis, nes tokia minia nesutiks jauciu g.gif
Atsakyti
Sveikutes,
Gal galite padeti 4u.gif
vakaro tema Latino vakaras, gal kokiu ideju turite ir del aprangos ir del sales puosimo?
Atsakyti
o pas mane gimtadienyje tema madu sou - raudona juoda aprangos modeliavimas
crazy ir vakaro sukneles kas kaip, jau viska turiu beveik tik prizus siurprizus reikia nupirkti dar. Ir ideju ir zaidimu siek tiek turiu.
Atsakyti
QUOTE(krispi_kristi @ 2008 10 23, 19:28)
Sveikutes,
Gal galite padeti 4u.gif
vakaro tema  Latino  vakaras, gal kokiu ideju turite ir del aprangos ir del sales puosimo?

sales papuosimai palmes, plunksnos daug ivairiu spalvu nu as isivaizduoju kazkas panasaus kaip karnavalai tie brazilu
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
dau g vaisiu egzotisku , pintinelese, jau manucia kaip patiekalas ir kaip papuosimas, egzotiski kokteilei. ir t.t
Papildyta:
QUOTE(zaliaake25 @ 2008 10 23, 20:40)
o pas mane gimtadienyje tema madu sou - raudona juoda aprangos modeliavimas
crazy ir vakaro sukneles kas kaip, jau viska turiu beveik tik prizus siurprizus reikia nupirkti dar. Ir ideju ir zaidimu siek tiek turiu.

mannau tikrai sauni tema tiktuSIURPRIZIUKAS SU kokia nuotrauka petruskeviCIO.(NUOTRAUKA TAI GALIMA PAIESKOTI ZMONESE AR BE NETE IR ATKOPIJUOTI) lotuliukas.gif ir koky parasiuka dar mestelti tipo jo orginalus parasas, statkeviciaus kokia emblema tipo koks salikelis su uzrasu statkevicius. (nu tipo firminis) kazka panasau su nijoles kailinukias ir t.t. DAR KOKY MADOS REIDA AR MADOS INFEKCIJA PADARYTI TIPO KIEKVIENAS SVECIAS PERREINA PODIUMU KA ORGINALaUS suGALVOJO . lotuliukas.gif
Atsakyti
dekui kazka panasaus usgalvojusi buvau, o su nuotrauka gera ideja thumbup.gif
Atsakyti