Gal galit pasiulyt - kokia tema tiktu 11 - 12 metu vaikams. taip kad jiem butu idomu ir tevu labai neapkrovus ieskant aprangos
mano nuomone tai legviausia yra temini daryti spalvos. na pvz pasirenki viena spalva ir viskas. sveciai turi apsirengti. jei vasara darai tai tiktu manu kokie skautai ar turistai tikrai nera sunki tema. ir vaikmas butu idomu. prie kokio ezeriuko ar balos ant dekuciu su palapinem. kad ir kokiam sode ar kaime. tirkia manu daug erdevs nera taip sudetinga. nz dar paglavosiu ir parasysiu veliau
Sveikutes, merginukes Kad ir kaip gaila butu pripazinti, vasara jau baigiasi ir jau reikia pradeti ruostis vasaros uzdarymams Mes irgi su draugais suskubom planuotis vasaros uzdaryma, nors to visiskai dar nesinori O kad vakarelis butu smagesnis ir islydetuves linksmenes sugalvojau daryti temini vakareli Tik va, man reikia jusu pagalbos galvojant temini vakareli kas sia proga tiktu bei kokie zaidimukai butu geriausi Kol kas sugalvojau sias temas:
1. Sveika mokykla. Apsirengiam senom uniformom, aisku reiketu paneles mokytojos bei bambekles budincios, kuria taip megdavom mokykloj erzinti Gal dar pabandyciau susiorganizuoti lenta, dienyna padaryti na kazka panasaus generuoju... Ir pagal pamokas susigalvoti kokius nors zaidimukus Manau biologijos pamokai labai tiktu ritperliuko pasiulytas zaidimukas su gyvunais, kur ant lapeliu uzrasai gyvunu pavadinimus ozka, ozys ir visi tuo balsu turi atsiliepti
2. Vasara lik sveika. Apranga vasaros tematika ir zaidimai gamtoje.
3. Rudenelio kraitis (derlius. Cia tokia darzelyje buna svente ). Atsimenu, kad tevai darydavo ivairiausias kaukes rudens darzoviu, tai gal ir siai temai ka nors sumastytumem.
Gal dar kas turit kokiu ideju? Beje, vakarelyje butu kazkur apie 15 zmoniu, o planuojam svesti pirteleje prie ezeriuko
1. Sveika mokykla. Apsirengiam senom uniformom, aisku reiketu paneles mokytojos bei bambekles budincios, kuria taip megdavom mokykloj erzinti Gal dar pabandyciau susiorganizuoti lenta, dienyna padaryti na kazka panasaus generuoju... Ir pagal pamokas susigalvoti kokius nors zaidimukus Manau biologijos pamokai labai tiktu ritperliuko pasiulytas zaidimukas su gyvunais, kur ant lapeliu uzrasai gyvunu pavadinimus ozka, ozys ir visi tuo balsu turi atsiliepti
2. Vasara lik sveika. Apranga vasaros tematika ir zaidimai gamtoje.
3. Rudenelio kraitis (derlius. Cia tokia darzelyje buna svente ). Atsimenu, kad tevai darydavo ivairiausias kaukes rudens darzoviu, tai gal ir siai temai ka nors sumastytumem.
Gal dar kas turit kokiu ideju? Beje, vakarelyje butu kazkur apie 15 zmoniu, o planuojam svesti pirteleje prie ezeriuko
man pirmos 2 nieko temos
QUOTE(ritperliukas @ 2008 08 20, 09:39)
man pirmos 2 nieko temos
Na man mokyklos tema mieliausia Bet paskelbem balsavima, kad visi noretu ir savo nuomone issakytu Demokratiski esam Bet visos idejos ir zaidimai man labai limpa prie mokyklos temos Daryciau a la pamokas. Kiekvienai pamokai po zaidimai. Biologijos pamokai manau tiktu tas kur tu rasei su gyvunais, lietuviu kalbai - senas geras zaidimas kas? ka veike? kur? su kuo? kaip? ir Alias, kuno kulturai kazkoki fizini lauke, o va matematikai dar nesugalvojau. Jei per ilgai neuzsizaistumem, tada dar mokinukai pasakos zaidima pazaistu dar bei aisku viskas nuo paciu dalyviu priklausytu
Gal dar kas kokiu ideju zaidimams turite?
Sveikos, hawajietiskas vakarelis man jau ant nosies (treciadieni), panikuoju neturiu ka rengtis, kaip puostis... gal zinote kur yra pirkti kokiu plastmasiniu ar popieriniu orchideju?
Papildyta:
tikria daug pigiua isies daryti cia ant virvutes pintas popierius. nusipirkau ta popierius tokia didelel pakuota uz 5 lt ir dar kitos popierias maza pakuote uz 0.99 cnt tai jas sudejau man kaip tik visas gavosi sijonas . kainas 7lt . ta popieriu juostelem susikarpiau ir pyniau.
o juostom tai tau labai jau brangiai iseis .
Kur pirkti ta popieriu ir tas plastmasines geles???
O dar toks klausimukas, po tais popieriniais sijonais ka rengetes ar tik su apatiniais?
Papildyta:
QUOTE(ritperliukas @ 2008 05 26, 09:33)
tikria daug pigiua isies daryti cia ant virvutes pintas popierius. nusipirkau ta popierius tokia didelel pakuota uz 5 lt ir dar kitos popierias maza pakuote uz 0.99 cnt tai jas sudejau man kaip tik visas gavosi sijonas . kainas 7lt . ta popieriu juostelem susikarpiau ir pyniau.
o juostom tai tau labai jau brangiai iseis .
Kur pirkti ta popieriu ir tas plastmasines geles???
O dar toks klausimukas, po tais popieriniais sijonais ka rengetes ar tik su apatiniais?
seip visa aprana tai maxsimoje tai bazeje pirkom. tos ant kalo tai maxsimoje 2 lt kainuoja. palsmasine bazeje yra toks didelis sandelys plasmasiniu geliu . na o sijonam krepinini popieriu (tampoma) pirkom maxsimoje o paskui dare tuos sijonus pacios .ir i plaukus gelytes maxsimoje.
seip pas mane dar yra like 2 sijonai jei esi is kauno galeciau paskolinti ar isnuomuoti rasyk i az susitarsim.
po visa apranga rengemes maudomukus
seip pas mane dar yra like 2 sijonai jei esi is kauno galeciau paskolinti ar isnuomuoti rasyk i az susitarsim.
po visa apranga rengemes maudomukus
O gal kas turit sena mokykline uniforma???? Rugsejo 6 d. rengiames vakareliui mokyklos tema.
bet juk galima kazka panasau devetuose pasiziureti. ir kazka panasau sukonstruoti. bet jau kad is toli butu panasi.
QUOTE(ritperliukas @ 2008 08 26, 07:52)
bet juk galima kazka panasau devetuose pasiziureti. ir kazka panasau sukonstruoti. bet jau kad is toli butu panasi.
Kad nelabai laiko turiu sia savaite po devetus lakstyti Na bet tada uzsidesiu trumpa kolstuota sijonuka, marskinukus, kojinytes ir bus gerai Tikiuosi, kad ilisiu i sijonuka
sveikos,kasmet oraganizuoju darbo kolektyvui naujų vakarėlį,jau teminomės "spalvos","čigonai","kai aš mažas buvau".
Pernai buvo tema kai aš mažas buvau.visi buvo apsirngę vaikiškai,atsinešę savo mėgstamus žaislus,netgi tinkliukus žiogam gaudyti iš anukų pasiėmę,gražu buvo žiūrėti.
Kolegos buvo atnešę vaikystės nuotraukų,tai sukųriau filmą,tipo ką jie maži būdami svajojo ir kuo patapo.tai buvo istorijos pamoka.dar buvo dailės pamoka,kiekvienas užrištom akim ant lapo piešė atskiras kūno daklis,kurias išsitraukė.reziumė pasakiau,kad tai mūsų bosas ir jam tą plakatą atidaviau.jis nežinau ar apsidžiaugė,bet dar dirbu čia kūno kultūros pamoka buvo estafetė,o antroji daluis kuri komanda iš savo rūbų ilgesnį šniūrą suriš,gale pasakiau kad nugalėjo draugystė,tai visi kurie nusirengė iki triusikų ir papinukų pagrasino mane į upę įmesti,bet aš pabėgau ir atėjau apsirengus kalėdų seneliu,daviau saldainių ir ttt...
dar įteikiau diplomus visiems,šita dalis man labai patinka,nes atsikeršyt visiem už viską galima nepiktybiškai aišku.
Pernai buvo tema kai aš mažas buvau.visi buvo apsirngę vaikiškai,atsinešę savo mėgstamus žaislus,netgi tinkliukus žiogam gaudyti iš anukų pasiėmę,gražu buvo žiūrėti.
Kolegos buvo atnešę vaikystės nuotraukų,tai sukųriau filmą,tipo ką jie maži būdami svajojo ir kuo patapo.tai buvo istorijos pamoka.dar buvo dailės pamoka,kiekvienas užrištom akim ant lapo piešė atskiras kūno daklis,kurias išsitraukė.reziumė pasakiau,kad tai mūsų bosas ir jam tą plakatą atidaviau.jis nežinau ar apsidžiaugė,bet dar dirbu čia kūno kultūros pamoka buvo estafetė,o antroji daluis kuri komanda iš savo rūbų ilgesnį šniūrą suriš,gale pasakiau kad nugalėjo draugystė,tai visi kurie nusirengė iki triusikų ir papinukų pagrasino mane į upę įmesti,bet aš pabėgau ir atėjau apsirengus kalėdų seneliu,daviau saldainių ir ttt...
dar įteikiau diplomus visiems,šita dalis man labai patinka,nes atsikeršyt visiem už viską galima nepiktybiškai aišku.