vacia tai pramoga saunu labai lauskim nuotraukyciu paziureti.
o su ta babulka tai ji amo neteko netik nuo jusu bet ir nuo stulpo . kurmi jauciu reginys buvo superinis jei babulka isimurino i stulpa o iskurtokais uskenels gabvot ? nuomavotes cia tokios senoviskos bet tikrai jegiskai atrodo
jop,trys suknias radom karnavaliniu rubu nuomoj, viena ilindo i savo nuosava 10 islaikyta, o kita,musu nestuke panaudojo,mano ''ofelijos'' personazo suknele.
QUOTE(ritperliukas @ 2008 05 26, 10:33)
juk pvz gali improvizuoti mafijozas atavaziaves i havajus pailseti apsirengia havaietiskia ir skrybliu uzsideda tu laiku kurie mafijai priklauso , bernai daug cepu (grandiniu)perisdeda, ziedu na tarkimpo 5 lt prisipike aukso imitacijos. sautuvai. zaisliniai. dar papapildomai ir havajietiskai pasirengia sortukai, marskinukai su havajietiskia akcentais, tapkytes (sliures papludymi) pasidarai dirbtinu pinigu ir i trasa . isk o tu darai sijona? sakei is juosteliu tia tau labai brangiai gausis tas sijonas. gerioau darytk is tampomo (krempininio popieriaus)
vakaip atrodo tie sijonai
tikria daug pigiua isies daryti cia ant virvutes pintas popierius. nusipirkau ta popierius tokia didelel pakuota uz 5 lt ir dar kitos popierias maza pakuote uz 0.99 cnt tai jas sudejau man kaip tik visas gavosi sijonas . kainas 7lt . ta popieriu juostelem susikarpiau ir pyniau.
o juostom tai tau labai jau brangiai iseis .
vakaip atrodo tie sijonai
tikria daug pigiua isies daryti cia ant virvutes pintas popierius. nusipirkau ta popierius tokia didelel pakuota uz 5 lt ir dar kitos popierias maza pakuote uz 0.99 cnt tai jas sudejau man kaip tik visas gavosi sijonas . kainas 7lt . ta popieriu juostelem susikarpiau ir pyniau.
o juostom tai tau labai jau brangiai iseis .
na tai as ir dariau is tampomo popieriaus ji susikarpiau juostelem na man ne vaikinam reikia o sau paciai
QUOTE(Daile @ 2008 05 26, 17:41)
jop,trys suknias radom karnavaliniu rubu nuomoj, viena ilindo i savo nuosava 10 islaikyta, o kita,musu nestuke panaudojo,mano ''ofelijos'' personazo suknele.
po 10 metu ne kiek figura nepasikeite? as pavydziu, kai gali i savo senas sukneles ilsysti. . jauciu i savo neilisciua ne prokur tektu tikrai daug kg numesti.
Papildyta:
QUOTE(shokatyt @ 2008 05 26, 20:22)
na tai as ir dariau is tampomo popieriaus ji susikarpiau juostelem na man ne vaikinam reikia o sau paciai
sory supratau is kad is paprastu juostu. tai juk as patarinejau bendrai tiek vaikinam tiek merginom. reikia moketi info atsirinkti. juk ir merginom tinka sautuvai- kaip akcentas juk tema tokia mafija havajuose. ar kaip ten. rankinukai tokie mazi su kutosai bet nz kazkip nesiderina prie tokiu sijonu rankinukai tokie. gali dar tokia
kai pas ta motersike kur cigaretee i toky prailginima kisasi nz kaip jis vadinas ita gali susirasti kaip akcenta mafijai. . net nz ka dar patarti. pasikaitinek tas zinutes kuriose yra aprasyta kai pzmones tema svente mafija gal ka rasi .
buna tabaku, pypkiu parduotuvese specializuotose. Bet tokiu ilgu nemaciau, nors ieskojau...Gal Vilniuje butu galima rasti.
QUOTE(ritperliukas @ 2008 05 27, 10:27)
po 10 metu ne kiek figura nepasikeite? as pavydziu, kai gali i savo senas sukneles ilsysti. . jauciu i savo neilisciua ne prokur tektu tikrai daug kg numesti.
Papildyta:
sory supratau is kad is paprastu juostu. tai juk as patarinejau bendrai tiek vaikinam tiek merginom. reikia moketi info atsirinkti. juk ir merginom tinka sautuvai- kaip akcentas juk tema tokia mafija havajuose. ar kaip ten. rankinukai tokie mazi su kutosai bet nz kazkip nesiderina prie tokiu sijonu rankinukai tokie. gali dar tokia
kai pas ta motersike kur cigaretee i toky prailginima kisasi nz kaip jis vadinas ita gali susirasti kaip akcenta mafijai. . net nz ka dar patarti. pasikaitinek tas zinutes kuriose yra aprasyta kai pzmones tema svente mafija gal ka rasi .
Papildyta:
Na sakau cia dave tokia didele misle padaryti HAVAJU MAFIJA... juk nesiderina bet reikia kazkaip suderint
Havaju mafija...
Paprasta...isivaizduokite Havaju Mafija, Mafija Havajuose, arba Mafija - Havajai
Arba haviejietis su mfijos atributika arba Mafijozas su havajietiska atributika. Gali buti Vyras mafijozas su moterim havajiete arba atvirksciai ir mafija ir havajai.
zodziu varijuoti reikia, pazvelgti placiau ir su fantazija.
geriausiai susiderina tai,kas nesuderinama.
Asmeniskai as tokiai temai daryciau vyra italu mafijoza,uzdeciau jam geliu vainika,o pati apsirengciau havajiete.
Man labai patinka Ritperliuko sijonai galima daug kur juos pritaikyti,tik jauciu darbo labai daug...o ir kaip pinti nelabai isivaizduoju, kasyte?
Paprasta...isivaizduokite Havaju Mafija, Mafija Havajuose, arba Mafija - Havajai
Arba haviejietis su mfijos atributika arba Mafijozas su havajietiska atributika. Gali buti Vyras mafijozas su moterim havajiete arba atvirksciai ir mafija ir havajai.
Asmeniskai as tokiai temai daryciau vyra italu mafijoza,uzdeciau jam geliu vainika,o pati apsirengciau havajiete.
Man labai patinka Ritperliuko sijonai galima daug kur juos pritaikyti,tik jauciu darbo labai daug...o ir kaip pinti nelabai isivaizduoju, kasyte?
QUOTE(Daile @ 2008 05 27, 12:54)
Havaju mafija...
na bent jau kaip as dariau nebuvo tiek daug darbo po truputi per keleta diena padariau kirpau ir perneriau is ilgio juosteles ant gumos
QUOTE(Daile @ 2008 05 27, 13:54)
Havaju mafija...
jei man butu tokia tema, tai rengciausi- as pati irgi havajiete o vyra mafijozu. nes daugiau ka neprigalvosi, mandriau.
Daile, nu zinok,tuos sijonu pasidariau maziau per valanda(man tai nedaug laiko ir aisku kokio stambumo esi kiek pinti reikes ) abu dariau sijonus( ir seserei). tai vienam po valanda. na uzime laiko tik tampoma popieriu susikarpyti vienas maziukas buvo, tampomas popierius tai lengvai, o kitas toks storas tai ji reikejo ardyti ir kitaip sulankstyti kad plonesnis butu ir tada kirpti. tiesa dar reikia kokios juosteles ar gumos ant ko pinti. as juostele prisikabinau nuo vienos spintos rankenos iki kitos. nu ir pyniau .pynimas paprastas perlemki pusiau juostelena nz kaip cia aiskiau papasakoti. tas galas juosteles kur perlenktas (gaunasi vienam gale apvalus , o kitam juostu du galai). tai va tuos du galus reikia perkisti per apvala juosteles gala. ir ta tampoma juostele gaunasi kaip uzsitvirtina ant tos pagrindines juostos nu ir taip kitas piniau tik va dar spalva kad isguaciau tai viena dejau tokios spalvos, kita kitokios. o toliau jau ejo i trasa dirbtines geles prisiutos. nz ar supratai kaip paaiskinau nemoku labai aiskinti kas liecia kai riekia tokius darbus nuapskoti. galesiu pinimo principa nufotkinti, tai bus paprasciau ir aiskiau
cia vis klausineju, kazkas buvo dariusios tema - cigonai. tai noreciau nuotraukyciu paziureti kas kaip ir ispudziu patirtu pasidalinima isgirsti. nes po biski rankiojuosi informacija. muzika kaip ir jau turiu., apranga irgi turiu va reiktu patarimu- kaip papuosti pavesine, ir kokie cigoniki atributai tinka.
zianau- ju atributai; kortos, stiklinis kamuolys , gitara,kas dar ?
paskui kaip vyriokus aperngti ? didelis klausymas.
svesime kaime prie prudo, tai su palapinem manau jau atrodys kaip taboras kakzas panasaus.
zianau- ju atributai; kortos, stiklinis kamuolys , gitara,kas dar ?
paskui kaip vyriokus aperngti ? didelis klausymas.
svesime kaime prie prudo, tai su palapinem manau jau atrodys kaip taboras kakzas panasaus.
Is vyrioko lengva cigona padaryt.
Kelnes bet kokios, gerai butu ryskus placiom rankovem marskiniai Svarbu: Platus medziaginis dirzas (as darau is skareliu) juoda skrybele ir auskaras.
Toliau juodu seseliu ryskinu akis, tuo paciu seseliu paisoma ''triju dienu barzdele''
zodziu paisai ka nori:)))
o is svarbesniu atributiku butu muzika. apipavidalinti aplinka galima butu visokiu spalvu kazkuo (medziaglelem,popiereliais, balioneliais)
man cigonynas kazkodel spalvotas turi buti.
Kelnes bet kokios, gerai butu ryskus placiom rankovem marskiniai Svarbu: Platus medziaginis dirzas (as darau is skareliu) juoda skrybele ir auskaras.
Toliau juodu seseliu ryskinu akis, tuo paciu seseliu paisoma ''triju dienu barzdele''
zodziu paisai ka nori:)))
o is svarbesniu atributiku butu muzika. apipavidalinti aplinka galima butu visokiu spalvu kazkuo (medziaglelem,popiereliais, balioneliais)
man cigonynas kazkodel spalvotas turi buti.
geras cia gera ideja ispaisyti tamsiai vyriokus gal fotkiu turi ?