Įkraunama...
Įkraunama...

Teminiai vakarėliai :)II dalis

QUOTE(bella78 @ 2008 05 12, 18:04)
Labukas,

Planuoju savo 30 meti blush2.gif , tema 1978 metai. Gal kas jau daret panasu baliuka tokia tema, gal turit kokiu ideju pasiulyt blush2.gif  4u.gif

aciu thumbup.gif  wub.gif

paskaitinek temukes abi kazkas lyg ir dare tokius metusnepamenu bet yra sios temos 7 puslapy apie desimtmcius ir kas jiems budinga
http://lt.wikipedia....a...eŔimtmetis
Atsakyti
Sveikos merginos,

gal kada buvote ir galite man patarti kur galima ka susiroganizuoti imonems. Tarkime viena imone kviecia savo partnerius vakareliui. kaip ir laisvalaikis kaip ir dalykinis. Visi boulingai ir vaises su jais jau kaip ir pabodo. Arba sokolado namuose pasiziurejimas kaip gaminamas sokoladas. Gal dar ka galite pasiulyti, gal buvote kur?
Kartingus taip pat zinome smile.gif mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(ritperliukas @ 2008 05 13, 14:33)
paskaitinek temukes abi kazkas lyg ir dare tokius metusnepamenu bet yra sios temos 7 puslapy apie  desimtmcius ir kas jiems budinga
http://lt.wikipedia....a...eŔimtmetis

aciux wub.gif
Atsakyti
turiu suknelę,tokią kaip seniau nešiodavo guvernantes ar panašiai lieknai merginai.galėčiau paskolint mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Fikas @ 2008 05 13, 18:01)
Sveikos merginos,

gal kada buvote ir galite man patarti kur galima ka susiroganizuoti imonems. Tarkime viena imone kviecia savo partnerius vakareliui. kaip ir laisvalaikis kaip ir dalykinis. Visi boulingai ir vaises su jais jau kaip ir pabodo. Arba sokolado namuose pasiziurejimas kaip gaminamas sokoladas. Gal dar ka galite pasiulyti, gal buvote kur?
Kartingus taip pat zinome smile.gif mirksiukas.gif

dazasvydis su baladoji konkurentu o paskui jau derybas su jais vedi lotuliukas.gif juokauju seip idomus dalykas.
Atsakyti
UAB Ideju srautai siulo daug idomumu kas liecia imones
Atsakyti
sveikutes mirksiukas.gif na va as jau po savo ilgai planuoto ir laukto gimsiuko, kurio tema pasaulio tautos buvo. taigi, viskas super thumbup.gif drinks_cheers.gif sauniasi atsventem, as visai net nemiegojau biggrin.gif visi buvo persirenge, buvo labai fainaaaaaaaaaaaa clap.gif esu labai dekinga visiems sveciams uz pasiruosima, nors kai kas pries tai mane4 keike biggrin.gif , bet visiems laabi patiko, kiek zinau. nuotraukeles bus veliau, kai turesiu, ir jei mokesiu i kelti
Atsakyti
QUOTE(agval @ 2008 05 19, 12:50)
sveikutes  mirksiukas.gif na va as jau po savo ilgai planuoto ir laukto gimsiuko, kurio tema pasaulio tautos buvo. taigi, viskas super  thumbup.gif  drinks_cheers.gif sauniasi atsventem, as visai net nemiegojau  biggrin.gif visi buvo persirenge, buvo labai fainaaaaaaaaaaaa  clap.gif esu labai dekinga visiems sveciams uz pasiruosima, nors kai kas pries tai mane4 keike  biggrin.gif , bet visiems laabi patiko, kiek zinau. nuotraukeles bus veliau, kai turesiu, ir jei mokesiu i kelti

aga butu idomu paziureti nuotruakytes. saulnuole. jei ne paslaptis kokios tautos atstovu buvai 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(agval @ 2008 05 19, 11:50)
sveikutes  mirksiukas.gif na va as jau po savo ilgai planuoto ir laukto gimsiuko, kurio tema pasaulio tautos buvo. taigi, viskas super  thumbup.gif  drinks_cheers.gif sauniasi atsventem, as visai net nemiegojau  biggrin.gif visi buvo persirenge, buvo labai fainaaaaaaaaaaaa  clap.gif esu labai dekinga visiems sveciams uz pasiruosima, nors kai kas pries tai mane4 keike  biggrin.gif , bet visiems laabi patiko, kiek zinau. nuotraukeles bus veliau, kai turesiu, ir jei mokesiu i kelti

Smagu , kad taip sauniai viskas gavosi thumbup.gif

Gal galetum pasidalinti pacia programa, ka daret, ta prasme ar zaidet zaidimus ir kokius, na ir dar ka veiket wub.gif

Atsakyti
agval,laukiam nuotraukų mirksiukas.gif .o mano tėminis bus šiį šeštad. lotuliukas.gif manau turėtų pavykt su tais 78-ais. hihihi.gif
Atsakyti
ax.gif O ka galetumet patart temai apie darzoves, vaisius ar uogas?
Atsakyti
QUOTE(adriu @ 2008 05 20, 15:24)
agval,laukiam nuotraukų mirksiukas.gif .o mano tėminis bus šiį šeštad. lotuliukas.gif manau turėtų pavykt su tais 78-ais. hihihi.gif

Adriu linkiu nuostabaus gimtadienio!!! 4u.gif thumbup.gif drinks_cheers.gif Ir labai lauksiu tavo ispudziu wub.gif

Jei ka parasyk man i AZ kaip tau praeis viskas mirksiukas.gif

4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti