QUOTE(regina @ 2008 04 16, 11:36)
Labukas.Ačiū, kad atsišaukėt į pagalbos prašymą. Na,aš manau,kad didžiausia staigmena jam bus išvis pats gimtadienio iškėlimas,nes dabar aš apie jįvisai nekalbu(bus 04.25), kai siūliau šiaip padaryti jam gimtadienį sakė kad nereikia, tai aš dabar užsakiau barą,sukviečiau draugus,su kuriais jis mėgsta labaiusiai bendrauti(apie 14 žmonių), perspėjau visus apie staigmeną ir kad tema mafija(laikotarpio neįvardijau), manau kiekvienas atsirinks pagal save, taip gal net įdomiau,susiradau nuotraukų apie mafiją(beje ir iš šio forumo ), keletą žaidimų, bet, manau būtų įdomu bent pradžioj kažką organizuoto padaryti, kad ir pats dovanų įteikimas(o jų vistiek bus )būtų kaip nors į temą , kaip pvz:duoklė mafijos bosui iš kitų ,,šeimų",manau supratot ką turiu minty :Dnu kažką paorganizuoti, gal aš čia per skambiai parašiau scenarijus, planelis gal geriau tiktų
aga visai neblogai tas duokle mafijos bosui man patiko ideja matai as tokiam vakarely nebuvau tad reiktu klausti tu merginu kurios jau dare. mazu atsilieps.
cia paskaiciua biski per google suvedziau zody mafija ir vilkipedjoje radau stai ka manau tikria pritiakysi savo vakareliui
Mafija (mafia), arba Cosa Nostra (liet. Mūsų Reikalas) siciliečių kriminalinės organizacijos, kurių kilmė siekia dar XVIII amžių. Be Italijos, mafija labai aktyviai veikia Amerikoje būtent JAV mafija ir išgarsino šį pavadinimą.
Dabar jau dažnai mafija vadinamas bet koks organizuotas nusikalstamumas.
cia galetum savo draugam suskirstyti kas kuom bus na pagal ju herarchija
Tipiška mafijos šeimos struktūra:
Capo Crimini šeimos bosas, populiariai Donas (ang. Don)
Capo Bastone žemesnysis bosas, antras asmuo šeimoje.
Consigliere patarėjas ir tarpinė grandis duodant įsakymus.
Contabile patarėjas finansiniais klausimais.
Caporegime kovinio būrio iš 10 ar daugiau kareivių vadas. Didesnėse šeimose būdavo daugiau, nei vienas būrys ir atitinkamai daugiau, nei vienas caporegime.
Sgarrista kareivis.
Picciotto Mygtukas žemo rango kareivis, samdomas atskiroms užduotims.
Giovane D'Honore tik bendradarbiaujantis su šeima asmuo. Ūsuotųjų Pitų laikais taip būdavo vadinami ne italų kilmės nariai.
cia galetum padaryti koky palkateli su draugu nuotraukom manau idomu bus visiems
http://lt.wikipedia....ilyOrgChart.jpg
tiesa man dar vienas draugas sake kad nz ar cia teisiybe tipo italijoje vyrai lakuoja savo vienos rankos nz kurios(mazojo pirstelio naga) juodai man tarodo jei as neklystu.
tiesa pasiieskok per gogole idomius faktus apie mafija(pvz skaiciua kad tipo boso zieda buciuoja kiti mafijozai). na ir pritaikysi kazka savo vakareliui.
na manu reiktu keltas filmu paziureti apie mafija. manau tikria ka nors sau pritaikysi.