nu nejau tavo sveciai bus susitare kad rengsis rusais ir japonem?
tagi kiti gal apsirengs kuom nors kitu tu pasiklausinek mazdaug sveciu kas kuom bus ir viskas ir bus probelma ispresta.kas vienodai rengsis duok uzuomina kad jau tokie yra. juk zmones eina i temini vakarely ir nori atrodyti iskirtiniai.
kvietime daleiskim nurodyk
ten ir ten vyks tautu suvaziavimas, arbe kokia konferencija.
http://office.micros...=CT101447601063 pabandyk cia pasisiuti.
Mieli tautu atstovai,
Kaip zinia, arteja nacionaline tautu svente ( 25 gimtadienis
), todel visu tautu atstovus kvieciu i sia svente kuri vyks geguzes 15d.(juk ne darbo diena!
) 17 val. svesim sodyboje (Zeimenos) - apie 40km nuo Vilniaus.
Ideja kaip as isivaizduoju: "pasisedejimas" grynam ore grazioje vietoje, saslyku kepimas, alutis ir kas nors pagal pomegius ir visokios kitos linksmybes:) (pvz. uodu gainiojimas:) )
Jei bus norinciu galima bus pasilikti nakvoti.
1. Praneskite man (iki ketvirtadienio) kas norite sudalyvauti - nes nesinori kad kas liktu alkanas arba miegotu lauke... arba eitu pesciomis tuos 40km jei neliktu vietos masinoje...
2. Ka galetumete prigriebti su savim:
- dovana man:)
- savo salies rubus.
- priemones maudymuisi (pirtyje);
- priemones nuo uodu;
- tai be ko negalite gyventi:)
na cia mazdaug toky sukurpiau
dar kvieitime nurodyk kad pvz savo salies koky patiekla atsivestu na paragauti, ar ka nors kad butu idomiau. arba su tuo susijusia dovana.
tarkim koky palinkejima ta kalba.
as pvz tokiam vakarelyje dalyvavau tai buvau itale paskaiciau nete kas budinga siai tautau (mafija, moterys elhantiskos rengiasi juodais drabuziais) nu ir apsirengiau jei netingetum pavartytum 2 temiuku puslapius ir rastum. fotkes. dar pasiimiau fotika ant kalo buvo kaip akcentas tipo mafijoze tavaziavo pasifotkinti ivakarely, akinius uzsidejau ant galvos, dar isitraukiau trumpa italu zodineli (yra tikrai kakzurioje temukeje idetas)
pasiziurek visa klipa ten matysis va bauvau paslaulio tautu vakarelyje
http://www.biteplius...71-=(2004644917
buvo ten senis saltis, meksikiete is serialu, cigone, kauboje, paryziete ir kavianska mergaite ir hipe.
gal tau saus kokiu ideju.
http://www.supermama...?...7493&st=444
nu jei jau ka nors atsirinksi(na jau mazdaug susisikursi vakarelio ideja) kreipkis pagalbos vel cia
Papildyta:
QUOTE(trys_spirgiukai @ 2008 04 09, 11:05)
sveikutes
ir as radau skyreli ieskodama ideju
labai super jus cia sukates
tik gaila, mano kompanija nesutiktu tokiems vakareliais, o man kaip smagu butu. jau irgi buvau sugalvojusi viena kart pasidaryt, tik kad baigtusi tai viskas tuo, kad stovectumem vieni suMB persirenge ir tiek
o del tautu, paprasciausiai juk galit susitarti, kad jusu seima, ar jusu pora atstovaus tai saliai, jusu kitai
tegul kiekvienas truputi pagalvoja ir pasisako, kuom noretu buti. manau paprsciausias variantas. aisku, gali ir pati siu pakvietimais isiuntineti, kad pvz maloniai kvieciame rusu/japonu/anglu ir t.t. seimyna
nz arba tau jau atejo laikas draugus keisti, kurie tokiems dalykams nepasiraso.arba pradzioje daryk koky temini vakarely kur butu vien tik merginos. pamatysi parodys merginos savo antrosioms pusems ka veikia vakreliuose tai irgi jie uzsimanyts.
zinau is savo praktikos. mano brolis irgi buvo rpies tokius vakarelius kaip as cia atrodysiu ir t.t. nieko vienam sudalyvavo(tiksliaus susakem kaip rengtis jis pats apsipirko ir pasirenge) ir nenumire priesingai labai patiko.