na pvz pepe ilgakojine nu sijonukas bliuskute ir kojines iki keliu . 2 kasytes su bantikais. ie strazdans issipasiyti ir vsio.
Alisa is stebuklu salies na suknyte, baciukai ir viskas tik ant galvos kaspinas didelis. juk gali pvz cheroju pasku salies parodijuoti ir siuolaiskiskai. alisa(na mergaite trumpas sijonas tinklines pedkelnes nu tipo padaryti kad ji blogas veikejas o juk is tikruju tai ji buvo gera.)
- na o pigiausias variantas. kazkada dariau gimtadieni mergaites pasaku salies cherojai - tai mano bolis pajame bloga balta uztiesala prasipjove 2 skyles akims nu ir tipo kasperas buvo. bet kai jis is gasdino mane ir vaikus. tai liepiau ta kauke nusiimti nes manoji tik pamatydavo ir verkdavo.
nupvz siuolaikine katyte
meri popins
kad ir daktare ai skauda. na jei utri balta bliuskute balta sijonuka na tik isipiesti tuos kryziukus. zinau yra pirkti daktaro rinkinys prie zaislu kainuoja man tarodo apie 5 lt
QUOTE(krisste.by @ 2008 01 14, 03:56)
O man si sestadieni vakarelis kurio tema "pasaku ir filmuku herojai", nu kaip kokiam vaiku darzely nieko nesumastau, o ir savo spintoje nieko tinkamo tikrai neturiu, gal kokiu pigiu ideju turit?????
musu tema kaip tik buvo pasakos ir filmuku veikejai
Aciu uz idejas, na gal Kasparu nebusiu bet kokia Alisa ar Merepopins tai visai nieko ideja. Da zadejo drauge ilga elektrik spalvos suknele paskolint tai galvoju kokia feja but, tik kepyres reikes ir lazdeles kad galeciau burtus daryt
QUOTE(Airin'uke @ 2008 01 15, 06:46)
ausine zuvele ir zvejys (as ir mano vyras)
dvi grazuoles ir pabaisa
Shreku seimyna, grazuole, auksine zuvele ir meksikietis
dvi grazuoles ir pabaisa
Shreku seimyna, grazuole, auksine zuvele ir meksikietis
na atrodot tikrai pritrenkianciai.
Papildyta:
QUOTE(krisste.by @ 2008 01 15, 11:54)
Aciu uz idejas, na gal Kasparu nebusiu bet kokia Alisa ar Merepopins tai visai nieko ideja. Da zadejo drauge ilga elektrik spalvos suknele paskolint tai galvoju kokia feja but, tik kepyres reikes ir lazdeles kad galeciau burtus daryt
na jei elktrik suknele tai geletum buti kokia undine. kriauklyciu i plaukus prisisegti.dar ant tos sukneles ju prisissagstyti. arbent sage i plaukus susirasti ir isisegti.
karuna ir ir lazdele tai maciua pirkti iki atrodo prie zaislu.
tikiuosi imesi foto kaip atrodei? lauksim nuotraukyciu.
Zinai gera ideja paziuresiu kaip as su ta suknia atrodysiu, gal tikrai undine busiu
Nors mano gimtadienis-jubiliejus dar toli, bet jau norisi kazka pradet ziurinetis.
Gimtadienis bus geguzes mensi, bus jau pakankamai silta, tai noriu kazko svelnaus ir silto. Galvoju apie spalvos vakarelis arba koki mkesikietiska, ar havajus. Spalvos butu patogiausias sveciams, bet noretusi kazko kito. Gal ka galit pasiulyt?
Gimtadienis bus geguzes mensi, bus jau pakankamai silta, tai noriu kazko svelnaus ir silto. Galvoju apie spalvos vakarelis arba koki mkesikietiska, ar havajus. Spalvos butu patogiausias sveciams, bet noretusi kazko kito. Gal ka galit pasiulyt?
o gal pamenat kaip atrode coliuke? man kazkaip su atmintim nekas arba sunki vaikyste buvo idomu kiap mere popins atrode pamenui tik sketi ir skrybele
QUOTE(Frija @ 2008 01 15, 15:57)
Nors mano gimtadienis-jubiliejus dar toli, bet jau norisi kazka pradet ziurinetis.
spalvos man kazkaip snobiskai atrodo, na cia tik mano nuomone. ir saplvos tinka manau, kai pas tave yra vyresnio amziaus sveciai (tevai,uosviai,seneliai ir t.t.) seip kiek skaitinejau foruma dar niekas nedare meksikietiska tema vakarelio. havajietiska tai reikia gero oro ir kad tikrai butu silta. as buvau tokiam vakarely liepos mensi praitais metasi. ta ibuvo seip apsiniaukes dangus tai vakare teko detis megztinius ir kelnes nes su tokiais sijonais plaikstytis salta buvo.
Mūsų Piratiškoji šeimyna per šį Naujametį
QUOTE(ritperliukas @ 2008 01 15, 14:16)
havajietiska tai reikia gero oro ir kad tikrai butu silta. as buvau tokiam vakarely liepos mensi praitais metasi. ta ibuvo seip apsiniaukes dangus tai vakare teko detis megztinius ir kelnes nes su tokiais sijonais plaikstytis salta buvo.
nebūtinai, jei vakarėlis viduj. Mes buvom pernai "havajietiškam" viduj - name ir palmių ir kokosų ir gėlių girliandų netrūko... Ir labai smagu buvo taip šiltai visom prasmėm sėdėt, kai už lango kokia -15 buvo
O Coliukė tai su gėlių žiedlapių sijonėliu, ir tokiu kaip triko, na labai panaši į baleriną
sveiki skaitinejau apie daugiau rubus,akcentus ir pan.bet ka jus veikiate susirinke?as dalyvausiu sventeje kur bus apie 20 zmoniu,tai renginio vedejo kaip ir nebus..tema hipiai,70uju laikmetis.tai kokie zaidimai galetu susisieti?