kas per zaidimas o kas jeigu? papasakok
miargos, s jau pradedu bijoti savo baliaus, kazkaip pradejo atrodyti, kad sveciai stengsis rengsis, o as nieko ypatingo kaip ir nepateiksiu tokio.
ir priziuku zaidimams nesugalvoju, kad butu nebrangus, retro ir faini. kazkoks ribotuvas galvoj siuo klausimu
Kas jeigu?
Pasidarai ivairias korteles su klausimais pvz. kas jeigu garsiai pirsteli autobuse, kas jeigu skauda galva? kas jeigu aptinki savo vyra /zmona su kitu?irt.t. prigalvoji ivairiausiu tu "kas jeigu?"
ir tiek pat korteliu su atsakymais:
pasokt nuogam lambada, pasikrapstyt nosi, visiems aplinkui pasakyti , kad esi tikras kiaule ir t.t.
panasiai kaip "klausimai-atsakymai"
Pasidarai ivairias korteles su klausimais pvz. kas jeigu garsiai pirsteli autobuse, kas jeigu skauda galva? kas jeigu aptinki savo vyra /zmona su kitu?irt.t. prigalvoji ivairiausiu tu "kas jeigu?"
ir tiek pat korteliu su atsakymais:
pasokt nuogam lambada, pasikrapstyt nosi, visiems aplinkui pasakyti , kad esi tikras kiaule ir t.t.
panasiai kaip "klausimai-atsakymai"
ir duoti traukti viena tokia kortele, kita tokia ir garsiai perskaityti?
Galima ivairiai:
Galima skaityti klausimus paciai/ vedejui, o duoti traukti tik atsakymus.
Gali sveciai traukimo budu klausineti vieni kitu salimais sedinciu...
ojej,daug visokiu budu.
Galima skaityti klausimus paciai/ vedejui, o duoti traukti tik atsakymus.
Gali sveciai traukimo budu klausineti vieni kitu salimais sedinciu...
ojej,daug visokiu budu.
Gitatuka suuuuperrrr atrodt na ir pasistengei super saunuole.
Tarakoniukass liuks scenarijus , bet as irgi britnei nesirengciau jau geriau kokia agulera, pink, ta daininke is no dob neatsimenu kaip vadinasi. arbe sofy loren. lopes, dar kokia merlin monro.
Zivilka turiu ir as zaidima panasu klausymai- atsakymai jei ka rasyk i az. busiu treciadieni jau namie galesiu per meila atsiuti .fainas zaidimukas. ten apie 30 klausymu ir atsakymu tau beliks atsipauzdinti juos pagal save. dar zinau toks zaimimas yra kaip aries ar kaip jis vadinasi tipo grupem suskirstai zmones ir viena grupe kitai rodo be zodziu pvz zody rasa, negras ir t.t.. turi atspeti kita grupe. juoko tikrai bus
nes ten yra tas zaidimas pirkti, bet gali ji ir pasidaryti.
tarkim ant balto popieriuas us rasai zodzius ir sumeti i inda ir is abieju grupiu tastovai traukia tuos lapukus, o paskui vienas kitam rodo. yra kazkokie mastymo zaidimai , bet man jie nepatinka
Tarakoniukass liuks scenarijus , bet as irgi britnei nesirengciau jau geriau kokia agulera, pink, ta daininke is no dob neatsimenu kaip vadinasi. arbe sofy loren. lopes, dar kokia merlin monro.
Zivilka turiu ir as zaidima panasu klausymai- atsakymai jei ka rasyk i az. busiu treciadieni jau namie galesiu per meila atsiuti .fainas zaidimukas. ten apie 30 klausymu ir atsakymu tau beliks atsipauzdinti juos pagal save. dar zinau toks zaimimas yra kaip aries ar kaip jis vadinasi tipo grupem suskirstai zmones ir viena grupe kitai rodo be zodziu pvz zody rasa, negras ir t.t.. turi atspeti kita grupe. juoko tikrai bus
nes ten yra tas zaidimas pirkti, bet gali ji ir pasidaryti.
tarkim ant balto popieriuas us rasai zodzius ir sumeti i inda ir is abieju grupiu tastovai traukia tuos lapukus, o paskui vienas kitam rodo. yra kazkokie mastymo zaidimai , bet man jie nepatinka
Galima Klausimus sugalvoti pagal vakarelio tema ir vedanciajam klausineti, o kas atsako tam priziukas:)
Cia, jeigu teminam vakareliui.
Cia, jeigu teminam vakareliui.
QUOTE(ritperliukas @ 2008 03 07, 15:30)
Gitatuka suuuuperrrr atrodt na ir pasistengei super saunuole.
Oi, mergaites ..cia ne mano 70-tuju vakarelis, o mamytes555.....as tik padejau jai sukelti nuotraukas i si foruma.
Mano Flinstounai planuojami balandzio 12d. Gal jau reikia pradet ruostis
QUOTE(Gitatuka @ 2008 03 07, 21:56)
Oi, mergaites ..cia ne mano 70-tuju vakarelis, o mamytes555.....as tik padejau jai sukelti nuotraukas i si foruma.
Aciu Gitatuk , kad sukeliai mano nuotraukytes...
Reikes kazkaip ir paciai ismokti...
QUOTE(mamyte555 @ 2008 03 07, 21:21)
Reikes kazkaip ir paciai ismokti...
http://www.radikal.ru/ geras puslapiukas ir viskas paparastai daroma, ikeli fotke...veliau po nuotraukyte atsiranda visokiu tipu kodai, susirandi tinkamiausia, siuo atveju geriausiai rinktis (berods antraji)[IMG]123456......123456[IMG] ..ji nukopijuoji ir ikeli tiesiai i atsokomaja zinute
Ir visas darbas
na mergytes mano reikalai juda i prieky tik nezinau kaip ilgai jie judes,laikrastuka darysiu prisirinkau visokiu pievisku istoriju labai juokingu prirasysiu,horoskopu,anekdotu,Dar visokiu gandu apie dalyvaujancius svecius,galvoju kokiu skelbimu bet nerandu juokingu,gal jus zinot nors viena,gal uzsikabinus prikurciau,Beto mano zurnaliukas vadinsis cosmopolitan ir virselyje mano foto bus zvaigzdes kune ,manu bus grazu ,pasinaudojau mamytes vienos internete paslaugom ir tikiuosi ji mane imontuos y koki grazu kuna galima kokiu saldainiu paprasyt kad pagamintu su mano foto ,bet pinigai visur.... tai dar galvoju O siandien uzsiminiau saviskiam ,kad bus vakarelis tai pareiske ,kad gal nedalyvaus isigando tikriausiai ,kaip numuse nuotaika beto dar vedantysis pradejo abejot ar gales,kazni ar nepasitvirtins kiaules desnis kaip planuoji planuoji ir snipstas gaunasi o TAIP STENGIUOSI. Na sugalvojau apdovanojimui statuleles alaus butelius apipurksti sidabru ir priklijuoti ant kakliuko zvaigzde ar kazka,gal koki buroka ,gal juokingiau butu auksinio buroko statuleles
na per ta planavima visa diena prie kompo pramirkstu lieka mano darbai neapdirbti busiu ne britne o gal k.minaug ta daina jos yra la la la kazkokia labai uzvedanti gales ir sveciai padainuoti gal lengviau bus uzvesti publika.as sugalvojau kad pasirodysiu,bet kai ateis tas vakaras tai desiu y kojas jauciu, as tokia sarmatlyva reikes perlipti per save yra toks posakis
na per ta planavima visa diena prie kompo pramirkstu lieka mano darbai neapdirbti busiu ne britne o gal k.minaug ta daina jos yra la la la kazkokia labai uzvedanti gales ir sveciai padainuoti gal lengviau bus uzvesti publika.as sugalvojau kad pasirodysiu,bet kai ateis tas vakaras tai desiu y kojas jauciu, as tokia sarmatlyva reikes perlipti per save yra toks posakis
QUOTE(Tarakoniukass @ 2008 03 07, 22:03)
TAIP STENGIUOSI.
Maladiec, Tarakoniukass...jauciasi is rasliavos, kad daug minciu, emocingos dienos. Na, bet patikek, viskas bus gerai. Nors kartais, taip buna, reguliuoji, isijauti ir pries paskutine diena galva perkaista, rankos nusvyra. Bet svarbu buti viska pasiruosus ir paskutine nakti gerai issimiegoti. O kai atsikeli su gera nuotaika, tai norisi, net skristi... oi, kiek man taip buve....
O MB pripras prie tokiu baliusku...mano irgi priprato, dabar ir skarmalais apsirenges jau gali per kiema pereiti ...anegdotai is tu vyru. Iki asaru budavo prisijuokiu, kai slinkdavo pasieniais iki masinos, kad kokios kaimynkos neuzmatytu
Kokia vakarelio data? Reiks laukt fotkiu
Daile, isivaizduoju, kad vyras tavo buvo suzavetas... ir labai dekingas uz toki gimtadieni
mano data dar tik uz pusmecio.... bet pradedu bijoti... kas, jei sveciai nesupras bajerio.. ir puse ateis normaliai apsirenge... o paskui sakys, ka cia ta ant senatves susimaste..gal suvaikejo jau.. nu kazkaip kuo toliau, tuo baisiau daros... musu chebra pripratus tik gerai prisigrazint per vestuves .... bijau likt nesuprasta.. kazkokia pasyvi darausi...
Tarakoniukass.. nu pas tave ideju jauciu viskas bus super
Papildyta:
Ritperliukas, gal galetum ir man atsiust ta zaidima su klausimais-atsakymais aciuks
mano data dar tik uz pusmecio.... bet pradedu bijoti... kas, jei sveciai nesupras bajerio.. ir puse ateis normaliai apsirenge... o paskui sakys, ka cia ta ant senatves susimaste..gal suvaikejo jau.. nu kazkaip kuo toliau, tuo baisiau daros... musu chebra pripratus tik gerai prisigrazint per vestuves .... bijau likt nesuprasta.. kazkokia pasyvi darausi...
Tarakoniukass.. nu pas tave ideju jauciu viskas bus super
Papildyta:
Ritperliukas, gal galetum ir man atsiust ta zaidima su klausimais-atsakymais aciuks