QUOTE(Zivilka @ 2008 02 20, 13:42)
Labutis, anksciau cia nesilankiau jusu temeleje, bet dabar reikia patarimo. kovo men. organizuoju savo 30-meti. tema sugalvojau labai seniai: retro: 1930-1940 zvaigzdziu spindesys. sau siuvuosi vintage stiliaus suknele, kaip sureaguos sveciai dar nzn, sia savaite dalinsiu pakvietimus, beje su autentiska tu laiku nuotrauka is neto atprintinta. sale dekoruosiu taip pat senomis nuotraukomis is neto, tiesiog sustatysiu A4 formato kur bus vietos. muzika tikiuosi atkasti nors kelias dainas, kokio Šabaniausko, cia jau vyro prasysiu irgi neto platybese, na kol sveciai rinksis, kad grotu, veliau ji atsibos, pakeisim i siuolaikine. is atrakciju sugalvojau tik tokia fotosesija, su sepijos rezimu planuoju pavaryti, duosiu zmonems biski atsinestu prabangiu aksesuaru : kailiu, kandikliu, skrybeliu, pirstiniu. o daugiau ideju kaip ir neturiu, siaip paprastu vakareliu zaidimu pasirinkau ir tiek. zodziu pasiulymams esu atvira
na as dar dadesiu kokiu bua, ir karoliu is perlu ant galvos sita daikta man jis labai grazus
ir nesunku ji pasidaryti.
tai cia tipo darai baliu- sveciams stagmena ar jie isanksto zinos apie toky vakarely ( as cia sneku apie apranga) na visai idomu.
as bent nieko neturiu pridurti.
Papildyta:
QUOTE(ezytee @ 2008 02 20, 15:57)
Aš taip pat esu išvakarėsio šitos "laimės"...kaip jau kažkur minėjau nekenčiu(tikrąja to žodžio prasme)
nė vienos šventės, ypatingai šios artėjančios
Žinau kokią gausiu dovanėlę nuo savo mylimos šeimynėlės: kelionę ir Traviatą Vienos Operhouse
(visą gyvenimą svajojau)
o grįžus žinoma laukia puodai blūdai ir krūva neva mielai besišypsinčių ir laimės linkinčių snukučių
pirmą akimirką jau nebeprisiminsiu malonios šventinės savo dienos akimirkos....
Tiesiog prašau patarimo: kaip būti politiškai korektiškai ir mandagiai?
šiaip jau šią šventę noriu būti kartu su man mielais žmonėmis, tieiosg NORIU BŪTI su žmonėmis su kuriais "noriu būti" su kuriais man jauku, manlonu ir.....
Daug kam esu minėjusi jog jaučiu sentimentus tradiciam Lietuvos paštui ir atvirlaiškiams.....
tik ar būsiu išgirsta?
ir ar tikrai giminaičiai neįsivaizduoja kitokio pagerbimo savo "GIMINAIČIUI" kaip tik sugūžėjimas visa banda....
Na nenoriu pasirodyti labai nemandagi ir vulgari.....
na as irgi, paskyciau kad gavau dovanu ir butent noriu pasidaryti sau staigmena is vaziuoti kur nors.
o jei neda eina ir paskai, atsikniskit gimtadienio nesvenciu ir nenoriu jo svesti.
as va irgi nekenciu to suguzejimo giminaiciu visa banda. , nes tirkai jokios sventes neprisimeni- o atsimeni kaip nusikalei prie puodu ir vsio.
sekmes tau
Papildyta:
QUOTE(Zivilka @ 2008 02 20, 16:27)
jezau marija, siais laikais kokia problema, kai tokia ivairove visame kame, taip pat ir sventimo buduose. pasakai visiems kad isvaziuoji i Viena, tam isleidi visus pinigus ir nebegali daryti baliaus. prie puodu savo gimtadienio nezadi leisti, o baro uzsakyti neturi is ko. stai ir viskas. as darau savo gimse nes noriu, man grazus mano jubiliejus ir as nestovesiu prie puodu, o pasipuosiu ir nuvaziuosiu, o jei turesiu pinigu (nuo MB priklauso) tai dar padarysim fotosesija pries tai kokiam nors salone
vo cia tai gimtadienis pritariu tokiem gimtadieniams