QUOTE(vivusia @ 2006 08 08, 15:35)
Sveikos mielos mamos,
Auginu 1,5 mėn. sūnelį. Kaip ir visos pavyzdingos mamytės naktį keliuosi maitint tik vaikui pradėjus zyrzti. Bendrai paemus 2-3 k. per nakt. Šiaip man net toks klausimas ne būtų kilęs
, jei ne mano babulia atejusi aplankit proanūkį. Išgirdusi, kad taip dažnai maitinu naktį, pradėjo bartį kad atseit nagalima. Nei aš neisimiegu, ir vaikelio skrandukas apkraunamas. Pagal ja, vaiką reikia maitini apie 12 vakaro ir iki 6 ryto jis turi miegoti. Jei zyrzia soskę ir ant kito šoniuko. Sako kad milijonai vaikų taip užaugo ir šiolaikiškos naujovės gryna nesąmuonė.
Aš ir susimąsčiau gal jos žodžiose yra tiesos?
Nes aš tai kaip zombis vaikštau
Šianakt miegojau apie 4 val.
Gal tikrai reikalingas šioks toks režimas? Ką jus manot?
Zinai, mano pypliui 9,5 men, bet as vis dar keliuosi 3-4 k. per nakt maitint. Iprotis gal jam cia susidares, o ne alkis kankina? Bet ka daryt? Jei iduosiu ciulptuka, tai klykt prades. O nakti ji apsnudusi nuramint kaip nors kitaip apart MP neimanoma. Galeciau bandyt duot buteliuka su vandeniu, sako, kad taip greiciau atpranta nakti uzkandziaut, bet maniskis kategoriskai PRIES buteliuka. Jis geria is puodelio stiklines, jei reikia, bet buteliukas ji siutina. O nakti is stiklines mieguistam irgi nepaduosi... Taigi, taip ir naktipieciaujam. Kada tai baigsis neaisku. Man jau atrodo, kad iki kokiu 2 metu mes sitaip "ciudysimes".
O del neissimiegojimo, tai kazkaip ipratau per tiek laiko. Dabar jau nebevaikstau kaip zombis, tik, zinoma, noretusi kokybisko miego, be pertraukeliu...
Siaip vaikas vaikui nelygu. Vieniems reikia naktipieciu, o kitiems ne. Mano pirmagimis niekada nesikeldavo nakti. Ismiegodavo nuo pat gimimo nuo 24 val. iki 6 val.