Įkraunama...
Įkraunama...

Naktinis maitinimas ir dantukai

QUOTE(Oksis @ 2006 03 17, 22:49)
Nelabai gaudausi "naktinismaitinimas" tai nuo kurios val. jis taip vadinasi, mes paskutinį kartą vajgom 23-23,30 ir paskui 6-6,30 ir tai man norėtusi, kad jis valgytų paskutinį maitinimą 22 val. ax.gif

naktinis -tai tada kai nakciai paguldytas atsikelia mirksiukas.gif dar ne ryte blush2.gif ot isvarciau lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
O maniskis 2.gif ismiega visa nakti jau nuo antro menesio bigsmile.gif . Bet pas mane jis valgo essen.gif nemazai diena tai ir per nakti buna sotus. Pabunda 5 valanda pavalgo ir iki 8 val vel miega thumbup.gif .
Atsakyti
Mano didziajam jau 2 su puse, o jis tebesikelia, tai atsigert, tai pasisioti, tai uzsimano multikus 3 naktie ziureti, buna visaip bet kelis kartus vistiek prabunda. Sakau kai bus pilnametis gal nebesikels naktim, bet tada isvis naktim nebepareis lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
O mazasis iki puses metuku nesikele visai nakti, uzmigdavo 9 ir keldavosi 7 ryte, o dabar assa.gif prabunda kokia 10 kartu, vienu zodziu siaubas mega_shok.gif
Atsakyti
Sveikos mielos mamos,
Auginu 1,5 mėn. sūnelį. Kaip ir visos pavyzdingos mamytės naktį keliuosi maitint tik vaikui pradėjus zyrzti. Bendrai paemus 2-3 k. per nakt. Šiaip man net toks klausimas ne būtų kilęs blink.gif , jei ne mano babulia atejusi aplankit proanūkį. Išgirdusi, kad taip dažnai maitinu naktį, pradėjo bartį kad atseit nagalima. Nei aš neisimiegu, ir vaikelio skrandukas apkraunamas. Pagal ja, vaiką reikia maitini apie 12 vakaro ir iki 6 ryto jis turi miegoti. Jei zyrzia soskę ir ant kito šoniuko. Sako kad milijonai vaikų taip užaugo ir šiolaikiškos naujovės gryna nesąmuonė.
Aš ir susimąsčiau gal jos žodžiose yra tiesos? g.gif Nes aš tai kaip zombis vaikštau schmoll.gif Šianakt miegojau apie 4 val.
Gal tikrai reikalingas šioks toks režimas? Ką jus manot?
Atsakyti
Mano kuklia dar nepagimdžiusios nuomone, nereikia perlenkt lazdos nei į vieną pusę. Jei vaikas naktį pazirzia ir nemaitintas užmiega, tai nėr ko skubėt maitint, bet jei klykia ir net nesiruošia miegot, tai kas belieka... Priklauso nuo vaiko. Mano mama pasakojo, kad aš, parvežta namo iš ligoninės, pirmas dvi ar tris naktis zirzdavau, bet mama neskubėjo matint, tai vėliau miegodavau visą naktį ir tekdavo žadint rytiniam maitinimui biggrin.gif Labai tikiuosi, kad mano vaikelis atsigims į mane šiuo atveju ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo purpsius: 08 rugpjūčio 2006 - 15:56
QUOTE(vivusia @ 2006 08 08, 15:35)
Sveikos mielos mamos,
Auginu 1,5 mėn. sūnelį. Kaip ir visos pavyzdingos mamytės naktį keliuosi maitint tik vaikui pradėjus zyrzti. Bendrai paemus 2-3 k. per nakt. Šiaip man net toks klausimas ne būtų kilęs blink.gif , jei ne mano babulia atejusi aplankit proanūkį. Išgirdusi, kad taip dažnai maitinu naktį, pradėjo bartį kad atseit nagalima. Nei aš neisimiegu, ir vaikelio skrandukas apkraunamas. Pagal ja, vaiką reikia maitini apie 12 vakaro ir iki 6 ryto jis turi miegoti. Jei zyrzia soskę ir ant kito šoniuko. Sako kad milijonai vaikų taip užaugo ir šiolaikiškos naujovės gryna nesąmuonė.
Aš ir susimąsčiau gal jos žodžiose yra tiesos? g.gif Nes aš tai kaip zombis vaikštau schmoll.gif Šianakt miegojau apie 4 val.
Gal tikrai reikalingas šioks toks režimas? Ką jus manot?

Zinai, mano pypliui 9,5 men, bet as vis dar keliuosi 3-4 k. per nakt maitint. Iprotis gal jam cia susidares, o ne alkis kankina? Bet ka daryt? Jei iduosiu ciulptuka, tai klykt prades. O nakti ji apsnudusi nuramint kaip nors kitaip apart MP neimanoma. Galeciau bandyt duot buteliuka su vandeniu, sako, kad taip greiciau atpranta nakti uzkandziaut, bet maniskis kategoriskai PRIES buteliuka. Jis geria is puodelio stiklines, jei reikia, bet buteliukas ji siutina. O nakti is stiklines mieguistam irgi nepaduosi... Taigi, taip ir naktipieciaujam. Kada tai baigsis neaisku. Man jau atrodo, kad iki kokiu 2 metu mes sitaip "ciudysimes". blink.gif O del neissimiegojimo, tai kazkaip ipratau per tiek laiko. Dabar jau nebevaikstau kaip zombis, tik, zinoma, noretusi kokybisko miego, be pertraukeliu... smile.gif
Siaip vaikas vaikui nelygu. Vieniems reikia naktipieciu, o kitiems ne. Mano pirmagimis niekada nesikeldavo nakti. Ismiegodavo nuo pat gimimo nuo 24 val. iki 6 val.
Atsakyti
vivusia tai pasenusi nuomonė smile.gif Pagal dabartinius medicinos standartus, vaiką reikia maitinti pagal reikalavimą, t.y. kai tikrai valgyt nori, nesvarbu, dieną ar naktį. ir jokio režimo nebus, ypač kad toks mažiukas. o be to, jei dieną maitinsi, o naktį ne, gali ir laktacija sutrikti schmoll.gif
Atsakyti
Mano akusere man aiskino, kad reikia maitinti naktimis, nes pienas tada ypac riebus g.gif Kiekvienas vaikas individualus, ir tik pati MAMYTE zino kas jam geriausia.
Kai mano pirmas vaikas buvo daugiau kaip puse metu, rekomendavo ji nakti neduoti pieno, nes tada jis per nakti pasisotina ir diena maziau valgo (kito maisto).
Tad kantrybes! smile.gif
Atsakyti
Aš vis dar maitinu pora kartų per naktį ax.gif
Atsakyti
tas grafikas pamaitinti 24 val o po to tik 6 val ryte dar nuo tarybinių laikų. Skaičiau tokią tarybinių laikų vaiko auginimo patarimų knygą, tai dar ne to buvo. Vaiką reikia valgydint tiek, kiek jis nori. Va, mianiškiam jau 10 mėnuo ant nosies, o dar valgo naktim 2 katus visada. Jei nori, reikia duoti, kam vaiką kankinti?
Atsakyti
QUOTE(Isila @ 2006 08 09, 11:06)
tas grafikas pamaitinti 24 val o po to tik 6 val ryte dar nuo tarybinių laikų. Skaičiau tokią tarybinių laikų vaiko auginimo patarimų knygą, tai dar ne to buvo. Vaiką reikia valgydint tiek, kiek jis nori. Va, mianiškiam jau 10 mėnuo ant nosies, o dar valgo naktim 2 katus visada. Jei nori, reikia duoti, kam vaiką kankinti?

as taip pat vargstu naktimis sunukui 9 men bet miega ypatingai neramiai matinu 4-5 kart per nakti tikrai zinau, kad ne pieno o papulio jam nusiraminimui reikia, bet nieko negaliu padaryti - soske spjauna is buteliuko negeria. baisiausia ne tai, kad as kaip zombis ir neissimiegu- pradejau bijoti nakties, pati pabundu reikia - nereikia ir nebegaliu uzmigti sunu guldau salia nes pavargstu is lovytes kilnoti. jis vartosi o as vis ziureiu ar is lovos neisleke. Nezinau ka daryti, ir kiek ilgai toks kosmaras tesis. Gal kas nors gali patarti kaip elgtis gal jis jau didelis ir reikia maitnimus nakti nutraukti , o gal ji veina lovytej nakti palikti, baigiu issikraustyt is proto verysad.gif
Atsakyti
O pas mane atvirksciai viskas gaunasi.Maniske paskutini karta pavalgo 20-21h ir ismiega iki 6.30-7h.Ir taip nuo gimimo.Aisku man tai thumbup.gif Tik va,visi rekia kad tokiam mazam vaikui yra butina valgyti bent karta per nakti.Pradzioj bandziau taip daryt,bet mazoji kaip lavoniukas buvo:nei akyciu praplest buvo galima,nei burnytes praziodyt g.gif Ir zandukus "znaibiau",ir pampersus keiciau- 0 emociju g.gif Tai daugiau ir nebesistengiau nieko keisti.Ir nieko- augam pfu pfu pfu sveikos.Pritariu nuomonei,kad kiekvienam maziukui tai individualu. Ir reikia maitint ne pagal knygas, o pagal vaiko poreiki. 4u.gif
Atsakyti