Įkraunama...
Įkraunama...

Naktinis maitinimas ir dantukai

QUOTE(ledelis @ 2006 01 04, 15:32)
Aš turiu du vaikus,tačiau skirisi kaip diena nuo nakties,pirmasis buvo labai ramus nežinojau ką reiškia keltis naktį prie vaiko,o ir dieną jo nebūdavo visai girdėti. Tačiau kai gimė mažoji tai patikėkit prasikankinau už abu nei dieną,nei nakti nemiegodavo.Dabar yra penkių mėnesių tačiau natį maitinu du kartus. Gal kasgali patarti kokias košeles duoti prieš miegą nakčiai?  g.gif Išanksto dėkui biggrin.gif  biggrin.gif

aš manau, kad tokio amžiaus vaikas naktį valgo du kartus yra visai normalu. gal ji net ne alkana, o tiesiog nori jausti mamos artumą.
Atsakyti
QUOTE(spurgele @ 2006 01 09, 19:47)
aš manau, kad tokio amžiaus vaikas naktį valgo du kartus yra visai normalu. gal ji net ne alkana, o tiesiog nori jausti mamos artumą.

galimas daiktas,nes kai parsineu pas save 5 lov1 tai ji nelabai daug suvalgo,ta2iau miega tai labai ramei tongue.gif Ties1 pasakius nebuvau apie tai pagalvojusi doh.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(gitanule @ 2005 02 26, 22:21)
Maniskis ir vis nakti nori pienuko.Nors vakare ir pavalgo,bet pas ji jau iprotis nakti keltis.O dabar bandau atpratinti,tai,kai neduodu tai isterika vaikui prasideda.As su druska net kruti patepu.Pasakau,kad neskanu,tai tada kazkiek apsiramina.

Bandau ir as atpratint nuo naktiniu valgimu. Nors maitinu nutrauktu pienu, vistiek 2 kartus per nakti kelesi, isgeria po 150 ml. Bandziau zaisti su vandieniu ir kt, bet isgeria visa buteliuka vandens ir uz 5 min. klykia iki pamelinavimo. Mano nervu sistema neatlaiko tokio naktiniu triuksmo, as noriu miego...tai paprasciau duoti pieniuko ir snausti toliau. Va tik kas bus kai pienukas baigsis? As gi nenutraukinesiu iki 2 metu?
Atsakyti
Mes irgi bandom kažkaip mažint tuos naktinius valgymus kas 2 val.. O tuoj merginai metai sueis.
Kas blogiausia, tai kad dieną ji laaabai mažai valgo kito maisto nei MP, o prieš naktį išviso neįkišu nieko - kad tik nepasisotintų, nes po to gali nenorėt MP lotuliukas.gif Bandžiau ir košę siūlyt, ir skanų mišinuką - ne ne ne..
Naktim keliasi ir supuoja, nešioja tėvelis. Bet dažnai ji taip įsiklykia, kad atrodo uždus, tenka duot papuką, kurį ištuštinus laiminga užmiega. Nežinau, bet mums kol kas nesiseka pralaužti to užburto rato. na gal dabar mažiau maitinu, bet tėvelis užtai keliasi dar dažniau nei kad aš maitindavau... o jam ryte į darbą dar reikia.. Žodžiu, tikiuosi, kuo toliau, tuo viskas eisis sklandžiau, bet kol kas nei mamų, nei knygų išmintis Akvilės nepaveikė... lotuliukas.gif
Atsakyti
savo vyresnėlę nuo naktinio maitinimo atpratinau gana lengvai. Naktimis išeidavau miegoti į kitą kambarį, kad manęs nematytų, o kai prabusdavo tai vyras panešiodavo ir užmigdydavo. Tai truko gal keletą dienų. Po 3-4 d. maniškė jau buvo pamiršusi apie krūtį. kai atkišdavau, tai nesuprasdavo ką čia duodu biggrin.gif tiesa maitinau iki 1m.2mėn.
ir su mažiūke žadu kartoti išbandytą metodą.
Papildyta:
savo vyresnėlę nuo naktinio maitinimo atpratinau gana lengvai. Naktimis išeidavau miegoti į kitą kambarį, kad manęs nematytų, o kai prabusdavo tai vyras panešiodavo ir užmigdydavo. Tai truko gal keletą dienų. Po 3-4 d. maniškė jau buvo pamiršusi apie krūtį. kai atkišdavau, tai nesuprasdavo ką čia duodu biggrin.gif tiesa maitinau iki 1m.2mėn.
ir su mažiūke žadu kartoti išbandytą metodą.
Papildyta:
kažką tai prispaudinėjau g.gif
Atsakyti
QUOTE(JJolka @ 2004 03 28, 15:31)
Aš taip auginu jau antrą ir jokios problemos tame naktiniame maitinime nematau (nors naktį maitinu kokius 3-4 kartus, keliuosi 6 ryto ir lekiu pusei dienos į darbą). Skaičiau, kad maitinančioms mamoms būtent tas naktinis maitinimas skatina pieno gamybą. Nu yra toks laikotarpis ir jį reikia išlaukti. Mano pirmoji naktimis keldavosi iki 2 metų, tai dabar esu nusiteikusi dar bent 1,5metų naktimis ramiai nemiegoti. Nu tokia mamos dalia ir nereikia labai savęs gailėti. Užtat, kad nenuvažiuotų stogas, reikia pamiegoti dieną, kai tik mažoji užsnūsta. Paprasčiausiai reikia keisti požiūrį, juk ne veltui siejami maži vaikai ir bemiegės naktys 2.gif

Nu nežinau... kai visą naktį prašokinėji prie vaiko, o sekančią dieną turi eiti į darbą ir tame darbe PRIVALAI DIRBTI, tai nežinau ar čia padės požiūrio pakeitimas. ir darbe to poguliuko tikriausiai nepavyks numiegoti...

Mano 1 metų ir 3 mėn "leliukas" vis dar valgo naktimis. Min. 3 kartus per naktį sad.gif kartais būna 6 kartai... bandžiau atpratinti vandens pagalba. kaip kažkas rašė, neišlaikė mano nervai rėkimo ir mergina atgal gavo savo mišinio bonką. Žodžiu...
Atsakyti
Dziaukites,kad valgo,nes kai nevalgys,tada guoskites!
Atsakyti
Turejom ir mes toki reikaliuka, bet ji padejo isspresti mano mama(stai ka daro patirtis) Buvo kaip tik atvaziavusi sveciuosna. KAi pypliuke imdavo nakti triuksmauti valgyti su arbatele prieidavo mano mama, po to keldavosi vyras. Ir po 4-5dienu ji nebesikeldavo lig ryto, nes "neuzuosdavo " motinos pieno kvapo. Stai ir visas mokslas biggrin.gif
Atsakyti
O mums dabar dantukai dygsta,tai lengviausias nuraminimo būdas duoti MP. tai ir valgom visą naktį kas 1-2val. doh.gif
Atsakyti
doh.gif Prisiskaiciau cia, kad tipo normalu, jei naktim kelias doh.gif Nu kas cia normalaus? Aisku, kol mazas vaikas -normalu, nu bet koks metinukas - doh.gif doh.gif Juk vaikam ir valgyt nakti negerai -ir dantukam, ir virskinimo sistemai (nekalbu apie naujagimius), ypac nakti misinukai negerai... ir mamkom stogai ciuozia... doh.gif
Maniske buvo jau tik syki keldavos MP uzkirst, ale dabar vel kas 3 val doh.gif doh.gif tai jau reik priemoniu imtis -ale nu negaliu nakti as zliumbimu klausyt -kisu papa ir ramu...nes pati visada nuluztu bemaitindama... tai kaip ta padaryt??? doh.gif doh.gif
man vyro varianats netinka, nes tik savaitgali jis namie buna doh.gif vanduo irgi -nes buteliuko neimam doh.gif doh.gif
Atsakyti
Mano bernuzelis kai sukako 6,5 men pats nebenorejo nakti pienuko. Mano drauge, kurios mergaite menesiu vyresne uz maniski, irgi ilgai vargo su valgymu naktimis. Mamos, kurios maitinate is buteliuko, pasistenkite pienuka atskiesti su vandieniu, ir kiekviena nakti stenkites po truputi daugiau atskiesti. Dar vienas budas: kai jus pacios ruosiates eiti miegoti duokite ir vaikui pienuko, bet svarbiausia stenkites vaikiuko nepazadinti. Ikiskite buteliuka mieganciam vaikiukui. Taip pas mus siulo daktarai. Sako taip vaikas atpranta nuo valgymo nakti. Sekmes wink.gif
Atsakyti
Nelabai gaudausi "naktinismaitinimas" tai nuo kurios val. jis taip vadinasi, mes paskutinį kartą vajgom 23-23,30 ir paskui 6-6,30 ir tai man norėtusi, kad jis valgytų paskutinį maitinimą 22 val. ax.gif
Atsakyti