Tai va, pirkau šią pastą (putas, kaip kitur rašo), nes man pačiai rekomendavo odontologė dėl dantų emalio problemų. Bet va vaikams nedrįstu tepti, nes neturiu informacijos, nuo kokio amžiaus saugu naudoti.
QUOTE(ingaide @ 2011 05 03, 13:37)
Buvom pas 3 stomotologes, zodziu, vienintele iseitis: pilna narkoze ir plombavimas vienu kartu (uzsirasem operacijai)
Sakykit, o kur jus rasetes operacijai? Pas ta pati stomatologa kur ir lakotes ar kazkur specialiai? Musu maziukui dar tik 1.3metu, o situacija labai panasi.
QUOTE(Pamaiviuke @ 2011 08 13, 08:43)
Sakykit, o kur jus rasetes operacijai? Pas ta pati stomatologa kur ir lakotes ar kazkur specialiai? Musu maziukui dar tik 1.3metu, o situacija labai panasi.
Uzsirasem operacijai Santariskese, yra keli odontologai tenais, skyrius tai butu - Dienos chirurgijos poskyris, Odontologai kaip ir minejau yra keli tik. Eiles yra nemazos, bet svarbiausia pasiruosimas operacijai, vaikas turi buti visiskai sveikas, tyrimai super geri, tik tada leidzia daryti nakroze.
Mes jau operacija gal kokius 4 kartus nekelinejom ( artejant operacijos terminaui, vis mazoji pakosydavo ), tai dabar tikiuos sulauksim po 4,5 men. bendro laukimo, terminas mums 25 d. Cia tel. pasiteirauti 8 5 2109292 ( priima tik su siuntimu, gali buti siuntimas is poliklinikos, privataus odontologo!)
Sekmes!
QUOTE(ingaide @ 2011 08 15, 23:40)
Uzsirasem operacijai Santariskese
Aciu uz informacija, mes jau apsilankem pas savo stomatologa ir gavom siuntima, bandysim dabar pakliut konsultacijai i Santariskes. O jus gal zinot kiek mazdaug viskas ten kainuoja?
Skaičiau, kad maisto papildas "Basica" sustiprina dantukus. Kaži, ar tiesa? Gal kam teko vartoti?
QUOTE(Eureka @ 2011 09 16, 15:40)
Skaičiau, kad maisto papildas "Basica" sustiprina dantukus. Kaži, ar tiesa? Gal kam teko vartoti?
Teoriskai visi papildai kur yra mineralu reikalingu emaliui juos sustiprinti , bet praktiskai , nezinau abejoju tuom, juk maitinames kokybiskai ir jeigu ja organizmas is maisto nesugeba pasisavinti , tai kiek sansu ,kad pasisavins is tableciu
As bandau ieskoti priezasciu,kodel nepasisavina,kodel dantys isdygo silpni ir koreguoti
sveikos
skaitau gal pora menesiu apie dantukus vaikiuku,mano mergytei priekiniai 4 turbut tuoj nuluz.pasak ka skaiciau jai skaitosi kariesas.mes iki siol geriam arbateles naktimis,dantuku valomes saziningai tame bedu nera.BEDA kad nerandu atsakymo mamyciu ka jos dare kai nutrupejo dantukai priekiniai? as net verkti noriu kaip bijau kad tik jie nenutrupetu,buvom ir pas dantiste nieko padet negali nes mazoji dar per maza kad tvarkyti
skaitau gal pora menesiu apie dantukus vaikiuku,mano mergytei priekiniai 4 turbut tuoj nuluz.pasak ka skaiciau jai skaitosi kariesas.mes iki siol geriam arbateles naktimis,dantuku valomes saziningai tame bedu nera.BEDA kad nerandu atsakymo mamyciu ka jos dare kai nutrupejo dantukai priekiniai? as net verkti noriu kaip bijau kad tik jie nenutrupetu,buvom ir pas dantiste nieko padet negali nes mazoji dar per maza kad tvarkyti
QUOTE(just4u @ 2011 10 26, 17:00)
sveikos
Nieko nepadarysi, teks laukti, kol išdygs nuolatiniai. Mano krikštasūniui taip buvo, labai kompleksavo dėl tų dantukų jis ir labai laukė, kol pagaliau išdygs nuolatiniai. Išdygo, bet dantys linkę gesti. Dabar jam 12 metų, tai vienas dantis jau išrautas ir protezuotas. Neįpratino tėvai savo dantis tinkamai prižiūrėti, savu laiku patys irgi neprižiūrėjo, mityba jiems irgi neatrodė vaiko dantų gedimą lemiantis veiksnys...
Jūsų atveju bėda ne atsakymo neradime, o kad vaikas geria arbatėles naktį. Jūs galit gert, o kodėl vaikas geria? :huh
QUOTE(prieblanda @ 2011 10 26, 19:59)
Nieko nepadarysi, teks laukti, kol išdygs nuolatiniai. Mano krikštasūniui taip buvo, labai kompleksavo dėl tų dantukų jis ir labai laukė, kol pagaliau išdygs nuolatiniai. Išdygo, bet dantys linkę gesti. Dabar jam 12 metų, tai vienas dantis jau išrautas ir protezuotas. Neįpratino tėvai savo dantis tinkamai prižiūrėti, savu laiku patys irgi neprižiūrėjo, mityba jiems irgi neatrodė vaiko dantų gedimą lemiantis veiksnys...
Jūsų atveju bėda ne atsakymo neradime, o kad vaikas geria arbatėles naktį. Jūs galit gert, o kodėl vaikas geria? :huh
matot ji pries du menesius tik pradejo jas gerti,nes anksciau pienuka gere,kai tik pakeitem is misineliu i karvutes piena ir pradejo mum ruduoti jie,todel po 5 men iskart perrejau per vargus i arbateles.bet pasak dantistu arbatos labiau kenkia negu pienukas.tad nuo siandien bandysiu perreiti tik ant vandenuko.
bet kas mane domina,ar tuos nuluzusius dantukus dantistai istraukia?ar palieka buti tokiems nuluzusiems/
QUOTE(just4u @ 2011 10 26, 22:34)
matot ji pries du menesius tik pradejo jas gerti,nes anksciau pienuka gere,kai tik pakeitem is misineliu i karvutes piena ir pradejo mum ruduoti jie,todel po 5 men iskart perrejau per vargus i arbateles.bet pasak dantistu arbatos labiau kenkia negu pienukas.tad nuo siandien bandysiu perreiti tik ant vandenuko.
bet kas mane domina,ar tuos nuluzusius dantukus dantistai istraukia?ar palieka buti tokiems nuluzusiems/
Mano krikštasūniui tie dantys nutrupėjo ir liko tokie kleckai ant dantenų, nieko nedarė, atėjo laiaks, iškrito, o jų vietoj išdygo nauji.
Kokias jūs arbatas duodat? Tas užpilamas vaikiškas?
QUOTE(prieblanda @ 2011 10 26, 22:09)
Mano krikštasūniui tie dantys nutrupėjo ir liko tokie kleckai ant dantenų, nieko nedarė, atėjo laiaks, iškrito, o jų vietoj išdygo nauji.
Duodu hipp melisu arba hippp ramuneliu...as bent sustabdyti noreciau kad neblogetu.o toks vaizdas kad kasdien blogeja
QUOTE(just4u @ 2011 10 26, 23:53)
Duodu hipp melisu arba hippp ramuneliu...as bent sustabdyti noreciau kad neblogetu.o toks vaizdas kad kasdien blogeja
Nu blyn, tai jūs pasiskaitykit sudėtį, tos arbtos su cukrumi, todėl tie dantys ir baigia išbyrėt. Meskit lauk tas arbatas.