tęsiame toliau diskusijas dėl ko vaikiukai naktimis valgo, kaip užbaigti naktinį žindymą.
labai rekomenduoju pasiskaityti pirmąją temą, kad nesidubliuotų informacija
PIRMOJI TEMA
Manoji uzmiega apie 23 val su papuku. Nakti keliasi n kartu, teisingiau pradeda niurzgeti, tada duodu vel papuka ir toliau miega. Jei neduodu - atsibunda ir pradeda verkti... Taip maziausiai kokius 5 kartus pazadina niurzgedama. Beveik visa nakti ir ismiega isikandusi mane vietoj tutes... Keliasi ryte 10 val. O rimtai traukia piena nakti pora kartu ir nuo kokiu 8 ryto vos ne istisai...
maniškis keliasi nedaug kartu, bet jau noriu pradet pratint, kad ismiegotu visa idena....sako reik pirmiau prie arbatios pratint, o po to visai jau miegos tai bandysiu
QUOTE(Raminta26 @ 2007 07 18, 20:27)
Manoji uzmiega apie 23 val su papuku. Nakti keliasi n kartu, teisingiau pradeda niurzgeti, tada duodu vel papuka ir toliau miega. Jei neduodu - atsibunda ir pradeda verkti... Taip maziausiai kokius 5 kartus pazadina niurzgedama. Beveik visa nakti ir ismiega isikandusi mane vietoj tutes... Keliasi ryte 10 val. O rimtai traukia piena nakti pora kartu ir nuo kokiu 8 ryto vos ne istisai...
Maniškis panašiai daro, tik keliasi 1-2 kartus nuo 24.00 val. iki 8.00 val.
QUOTE(RENPET @ 2005 11 17, 23:02)
mums 8men. taciau dantuku dar neturim. Valgom koses bet ir geriam mamytes pieneli. Nakti kai kada tik pasigendam apsiraminimo, bet pasitaiko. ...
Sakykit, ar musu atveju irgi gresia kariesas ? Dantuku kaip ir nera dar....? A?
Sakykit, ar musu atveju irgi gresia kariesas ? Dantuku kaip ir nera dar....? A?
cia manau kaip tavo parasyme prie ketvirto vaiko kur parasei ''greiciausiai ne,bet ka gali zinoti''
as maitinu,jau 17 men..dantukus valom ir ne ''pazaisdami'',plius tikimes,kad paveldejo tecio dantis ..nakti valgo ne karta ir ne du ..tfu tfu tfu..o kad kakzas atsakytu,ar suges dantukai ar ne nuo naktinio uzkandziavimo mp,tai taip nebuna kiek atveju, tiek atsakymu.....
mano mazylei jau greit penki menesiai, nuo 1.5men jinai ismiega kazkur nuo 12 iki 6val. ryto. iki siol niekada jos nezadinau nakti. visai nesenai viena mama man patare pradet mazike maitinti nakti, nes gali dingti pienukas. gal kas taip daret ar darot?
Mano mergytem (dvynes) greit du metukai - kol kas naktimis valgom MP, vienai pasireiske buteliuko kariesas, kitai ne, todel manau, kad genetika vaidina svarbu vaidmeni
Dar naktim maitinu,idomi tema,bet sakykim mums tai negresia ,,o dantu turim kruva jau seniausiai,8 plius 2 kruminiai
Nors mums jau virs 3ju menesiu, bet nakti valgom kas 2val, o kartais, net dazniau, o diena kas 3 valandas, atrodo kaip tik nakti turetu vaikelis reciau valgyti, o pas mus atvirksciai
mums 10 menesiu,bet naktimis keliasi pienuko atsigerti,o paryciaias tai kas kokia valanda net jau atrodo vakarienei ir koseles gauna,bet nakti pavalgyti jam yra butina vargina tas kelimasis,bet ka padarysi...del to ir miegam vienoj lovoj
Buvau nustebinta savo mažiukės. Jau gera savaitė mano beveik 6 mėn dukrytė krečia išdaigas. jei tai galima pavadinti išdaigomis naktį kas 2 valandas prašo krūties. per miegus pavalgo ir vėl viskas gerai. Dieną tuo tarpu aš jai niekaip negaliu įsiūlyti maisto. Taigi pradėjau primaitinimus- mat visokias daržovytes dar valgo- o duodu krūtį- muistosi, verkia bando ištrūkti. Neduodu- zirzia inkščia galiausiai apsiverkia. Dantukai mergytei nedyksta- šiandieną buvome pas pediatrę- sakė net nepanašu- dantukų teks palaukti. Pasakiau kad irzli-tenumykė mmmm ir viskas dar paklausė ar primaitinu(kažką užsirašė blonknote ir tiek) maudymas mergytei nepadeda, po užmigimo jau po valandos paprašo valgyti. Pilvukas minkštas. Sakyčiau skrandukas, bet irgi- jokio kvapo iš burnytės, nors retai atsirūgsta, bet dar rečiau atsipila. Kakoja kiekvieną dieną-1 kartą. Jei kokią neprakakoja tai kitą dieną už abi pasistengia. Maisto tikrai užtenka- nors dar normose, bet priauga labai daug: 68cm, svoris 8kg lygiai (gimė 2,980kg ūgio 50cm)
Buvo ytarimas gal dieną su naktim ruošiasi sumaišyti- bet ji nenori miegučio- kartais atsisako miegoti ir tiek. pamiega 10 valandą apie 15min, tada 13valandą apie pusę valandos (o anksčiau išmiegodavo iki 3valandų) ir pavakariais kartais pamiega 15min. Taigi apie sumaišymą net kabos nėra.
Gal dar kam buvo tokia problema? jei taip- ką darėte?
Buvo ytarimas gal dieną su naktim ruošiasi sumaišyti- bet ji nenori miegučio- kartais atsisako miegoti ir tiek. pamiega 10 valandą apie 15min, tada 13valandą apie pusę valandos (o anksčiau išmiegodavo iki 3valandų) ir pavakariais kartais pamiega 15min. Taigi apie sumaišymą net kabos nėra.
Gal dar kam buvo tokia problema? jei taip- ką darėte?