Įkraunama...
Įkraunama...

Naktinis maitinimas ir dantukai

Mano dukrytei rytoj bus tik 7 mėn , o ji jau nebevalgo naktimis. Paprasčiausiai iš pradžių atsisakė valgyti MP dieną, o paskui ir naktį nebenorėjo imti. O mišinuką jai galima įsiulyti tik prieš miegą, Naktį gali atsigert arbatytės ir tai buna labai retai. Kai pabunda naktį, paduodu soske ir toliau miega. Vakare valgo 9, ir ryte tik 9 pusryčiauja.
Atsakyti
net nezinau kaip cia reiktu atpratint. bandziau ir maziau duot valgyt. galvojau tik siaip is iprocio praso, bet ne jei maziau gauna dazniau ir keliasi. valgom misinukus. butinai du kartus per nakti ir dar 1-2 kartus arbatos po 100 gr. bet svarbiausia tai, kad atsibudes pradeda rekti, ko siaip nedaro diena blink.gif tai jokie supimai ciuciavimai ne nepadeda. soki is lovos ir per 30s paruosi misinuka doh.gif
Atsakyti
QUOTE(inga-uk @ 2007 02 03, 22:48)
na kol kas mes dar valgom, ax.gif  bet jauciu ne tiek ji noi valgyt, kiek jai reikia siaip papo, paprasciausio prisiglaudimo prie manes, o kai reiks atpratint tai nezinau, nes jokiu soskiu ir buteliuku nepripazysta schmoll.gif

aš ir dažnai pagalvoju kaip atpratint naktį, problema ta pati manau kartais pabunda ne kad alkanas, bet prisiglaust, jau pavargau 8 mėn keltis po 4-5 kartus per nakt verysad.gif gal kas turit patarimų kaip tai padaryt ax.gif
Atsakyti
Manoji nakti valgo dukartus, uzmiega devinta vakare, ir antra ir penkta pabunda pavalgyti...valgo misinukus, nezinau kaip atpratinti, bandziau, bet rekia tol kol neduodi... doh.gif bet jauciu, kad kai jai ateis laikas ir nebevalgys...laukiu nesulaukiu tos akimirkos... ax.gif bigsmile.gif
Atsakyti
Maniskiui 5 men, eina miegot 22h, keliasi 2 ir 4, o 6 ryto jau visai miegot atsisako. Tai vargas taip. Gal kuri turit patirties kaip atpratint nuo valgymo nakti?
Atsakyti
mum 5,5men valgom misinuka, bet naktim jo dar butinai reikia, nes verkia nepadeda nei vandenukas, nei arbatyte, tai jau ir susitaikiau kad duosiu tol kol pats atsisakys, o mes pavalgom 21.30h, po to 2-3h ir 7-8h na ir dar valandele pavalge miegam... smile.gif
siaip jau pripratau naktimis keltis, kartais net ryte atsikeliu ir galvoju valgem mes cia nakti ar ne g.gif taip greitai abu per miegus susisukam biggrin.gif
Atsakyti
mano mazutei 6 men ir keliames 5-6 val ryte pavalgyti,valgo trumpai apie 5-10min.Jei neduodu tai sukia kiek gerkle nesa doh.gif , tad net nezinau nuo ko pradeti g.gif kad atprastu nakti valgyti. g.gif Maniau duosiu maziau , bet kur tau nespejau paguldyti i lovyte klike kiek gerkle nese doh.gif
Atsakyti
Siulyciaus tengtis atpratinti kuo anksciau,nes mes turim liudnos patirties su siuo reikalu verysad.gif Ir nelaukti kol ateis laikas nebevalgys-kaip kazkuri mamyte cia pasake rolleyes.gif
Gal ir ateis tas laikas,bet jai neateis tai bus liudna,ypac jai pastebit ,kad kudikis geria misinuko-pienuko vis daugiau nakti,viskas traukit rekdykit duokit tik vandens...Gal ir ziauriai atrodo,bet patikekit noriu jums ir jusu leliukam tik gero 4u.gif
Maniske geria baisiai daug nakti dabar,jei negauna rekia isteriskai ir butinai reikia tik pieno...Tai gi baigsis sesija ir pradesiu rekdyt ir atpratineti naktimis verysad.gif
Nes dabar sulaukiu ne patarimu,bet stebejimusi ir izeidinejimu,kad esu netikusi motina,kad vaikui skrandi gadinu,o kaip siandien isgirdau paskambinusi 'MAMOS TELEFONU" vaika versiu darau,tukinu...O tenorejau tik isgirsti patarimu....

Na vienu zodziu nelaukit,kad nereiketu taip kankintis kaip man kas valanda prie vaiko keltis... 4u.gif
Atsakyti
Manoji irgi nakti valgo daug katu,max.2 val.ismiega,o seip tai 1,5 ir papo praso.O,kad miegotu lovytej tai net nesvajok.Kiek paguldai visiskai neuzmiega,muistosi,soske pameta,o bet to kas 1,5 valandos man is lovos islipinet ir ja maitint ,turbut pati nupusciau.Bandziau duot vandenuko schmoll.gif ,arbateles schmoll.gif ,sultyciu wub.gif isgere per 5 min 100ml.ir pradejo rekt,supratau,kad dar nori,bet neturejau tai vistiek daviau papa.2min ir lelyte vel usmigo 1 su puse vlandos. doh.gif wub.gif
Atsakyti
manajam nesvarbu koks metas, bet valgyt prašo kas 4-5 val. manau jei iki 8 mėn. niekas nesikeis imsiu vandenuką naktį siųlyt, tikiuos papyks porą naktelių ir viskas mirksiukas.gif
Atsakyti
cool.gif cool.gif kad manoji ismiegotu,butu pasaka
Atsakyti
QUOTE(bonda @ 2006 03 17, 22:57)
naktinis -tai tada kai nakciai paguldytas atsikelia mirksiukas.gif dar ne ryte blush2.gif ot isvarciau lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

laugh.gif laugh.gif laugh.gif
Atsakyti