Manasis valgydavo kaip laikrodukas-kas dvi valandas.Džiaugiausi,nes visada žinojau,kada vaikas valgys,galėdavau pasiplanuot savo laiką.Bet jau antra savaitė daro belenką Valgo kartais net kas pusvalandį.Naktį valgo kiek kartų nežinau-gal 3 gal 5 Miega labai neramiai,blaškos,dejuoja,kūkčioja Paryčiais išvis pakimba ant krūtinės Sakau,gal jau dantukai?Va ir dabar lakstau kas penkiolika minučių,nes vis suverkia.Baiminuos kokios ligos,bet dieną vaikas auksinis Norėtųsi laisvesnio laiko,ilgesnio miego,bet ko nepadarysi dėl savo vaiko?Reikės,maitinsiu kas 15 minučių
QUOTE(monyte @ 2007 01 22, 00:11)
Nu,jo Nenusiraminau ,as cia ,paskaitinejus.Miglutei 3 men ir 3 sav.taip pat nakti valgo, is pradziu prabunda po kokiu 3 val po to po 2-j,na,o tada prasideda kas valanda ,man negaila,bet kur jai telpa? As maniau,kad paaugs bus lengviau,bet cia paskaicius........,o ir diegliukai mus vis dar kankina,aisku reciau,bet vistiek buna.
mano coliukei 7,5mėn ir ji naktimis valgo taip pat kaip ir Miglutė
manoji gime su mzu skrandziu ir gyditoja pasake neduoti daug valgyti nes gali buti blogai. na tai mano ji valgo kas 4-5h nors ir praso neduodu, nes gali buti persivalgymas o tas jau nieko gero nepranasauja...
Sveikutes Mano suneliui 4 men ir 3 sav. Valgo tik MP. Diena valgo kas 3 val mazdaug. Nakti mazylis parpia Jei pavalgom 23-24 val kokia, tai prabunda niamnio 7-8 val. Aisku, buna naktu kai mazylis uzsimano pakramtyt ir nakti, tai jei jau taip atsitinka, tai pabunda tik karta per nakti, kokia 5 val. Siaip maziukas nusiramina su ciulptuku Kokias 5min paciulpia ir vos tik uzmiega, isspjauna Kiek zinau, neramus mazyliai buna ir del vitamino D trukumo..
Ar bandet savo maziukus atpratinti nuo valgymo nakti? ar pasiteisino? Esu girdejus, kad anksciau moterys taip darydavo ir atpratindavo.
O kuom tu maitini? MP ar misineliu? As vis dar maitinu savo mazyle nakti. Ji valgo naktimis kas 3-4 val. Ir nesistengiu jos nuo to atpratinti, tegul valgo, jei yra noras Bet jei reiketu nakti atsikelus taisyti misinuka, jauciu, stengciaus kuo greiciau atpratinti nuo naktiniu valgymu
O nuo naktinio MP atpratint zadu, kai bus 9-10 men.. Pradesiu nuo to, kad ilginsiu pauzes tarp valgymu su pasupavimais, ciulptuku, siltu vandenuku is buteliuko. Na, pagyvensim, pamatysim Bet zinau, kad kantrybes reikes, ir nemazai
O nuo naktinio MP atpratint zadu, kai bus 9-10 men.. Pradesiu nuo to, kad ilginsiu pauzes tarp valgymu su pasupavimais, ciulptuku, siltu vandenuku is buteliuko. Na, pagyvensim, pamatysim Bet zinau, kad kantrybes reikes, ir nemazai
QUOTE(inga-uk @ 2007 02 03, 21:48)
na kol kas mes dar valgom, bet jauciu ne tiek ji noi valgyt, kiek jai reikia siaip papo, paprasciausio prisiglaudimo prie manes, o kai reiks atpratint tai nezinau, nes jokiu soskiu ir buteliuku nepripazysta
Man atrodo, kad kai nuspresi nustoti maitinti pati, ims pienelio mazet, reciau kruti dienom duosi, tai ir naktim prades reciau valgyt As taip optimistiskai mastau Tuo labiau, kad jai ne tiek valgyt norisi, o mamos O manoji tai naktim atsibunda valgyt noredama. Godziai miegodama pavalgo, privalgiusi isspjauna speneli. Nunesu i lovyte, paguldau ir ji iskart uzmiega iki kito pavalgymo. Kad jau nori vaikas valgyt, tai ir neatimu is jos to malonumo
As maitinu misineliais ir jam jau 5menesiai. Manua, kad reiktu po truputi pratint bent jau pertraukas didesnes daryti, bet nzn kaip tai padaryt
QUOTE(inga-uk @ 2007 02 03, 22:48)
na kol kas mes dar valgom, bet jauciu ne tiek ji noi valgyt, kiek jai reikia siaip papo, paprasciausio prisiglaudimo prie manes, o kai reiks atpratint tai nezinau, nes jokiu soskiu ir buteliuku nepripazysta
Mano pirma dukryte naktim valgydavo tol, kol as ja maitinau, o maitinau iki metu.
O maziuke maitinu dar ir dabar, bet nuo 10men naktim nevalgo. O atpratino, tai vyras. Nes kai ji prisikeldavo, tai vietoj manes jis nueidavo ir is lovytes nekeldavo, pasakydavo miegok, pabudavo salia kol ji nusiramindavo ir uzmigdavo.
O mano abi soskiu ir buteliuku nepripazino. Jaunesne dukra tik nuo 10men siaip ne taip pradejo gert is buteliuko
maniskis jau 8 men ir dar tebevalgo naktimis. Kadangi valgo MP, tai manes tai nevargina ir visai neskubu atpratinti kai nebenores, tai ir nebevalgys
Mum jau 5 menesiai, bet as stengiuosi atpratinti nuo naktinio maisto! dabar pavalgom vakare tai 9valanda ir po to mazdaug 5-6 kartais ir net 7-8. pries einant miego duodu daugiau isgerti pienuko, tai ilgiau miega! bet dabar susirgom tai nakti dazniau keliasi valgyt tai duodu visada! po truputeli tolinu maitinima nakti tikiuosi greitai is viso nevalgys