O kaip aš suprantu ARKA8 . Auginu sūnų 4 mėn. Aš taip pat naktimis maitinti keliuos, kas valandą ar pusantros Įprastai maitinu MP, bet neseniai ir mišinio vakare bandžiau duoti (galvojau, gal sotesnis maistas bus), kad tik kiek ilgiau pamiegotu, deja Reiks laukti, kol paugs. Vyresnėlė naktimis pienelį gėrė beveik iki 3 metų. O paskui pati ėmė nesikelti. Viliuosi, kad sūnus taip ilgai nekankins naktimis
Sveikos mamytės.Žinot mane kamuoja orgo ta pati problema.Iki 3mėn.mažoji keldavosi naktį apie 3 ir apie 7val.O dabar pradejo kas 2-2,5val o dar kartais būna ir taip kad pavalgo,o po valandos jau vėl muostosi,bet paguldau ją ant šoniuko,duodu tiūtį ir vėl užmiega.Nesuprantu kas darosi,bijau kad netrūktų mano pienuko.Bet gal čia susieta su dantukais,nes labai teka seilės ir viską kramto,netgi tiūtę.Tai žiūrėsiu kiek laiko tai tęsis,nes dabar tai vyksta jau gera pora savaičių.
QUOTE(petelne @ 2006 12 29, 01:05)
Labai įdomu, kodėl negalima duot daržovių nakčiai??? Maniškiui už savaitėlės jau 9 mėn, o keliamės kasnakt kas 2-3 val... Daviau nakčiai ir košytės.... nepadėjo.....
Skaitau ir sypsausi. Net nekartosiu tu paciu istoriju. Viena nakti valgom nesuskaiciuojamai daznai, kita maziau, o trecia isvis tik keleta kartu. Ir kas supras tuos musu aukselius
O kai apie tai papasakojau gydytojai, ji tik pasijuoke ir dave suprasti, kad taip ciapsedami vaikuciai nori musu, MAMYCIU, artumo.
Nezinau, ar tai padeda ar ne, bet kai suneliui uzeina nepertraukiamo valgymo naktis, neistverusi apsikeiciu su vyru vietomis ir taip bent valandziuke saldziai pamiegu.
O kai apie tai papasakojau gydytojai, ji tik pasijuoke ir dave suprasti, kad taip ciapsedami vaikuciai nori musu, MAMYCIU, artumo.
Nezinau, ar tai padeda ar ne, bet kai suneliui uzeina nepertraukiamo valgymo naktis, neistverusi apsikeiciu su vyru vietomis ir taip bent valandziuke saldziai pamiegu.
Cia tik mano teorija, bet mano pirmasis tikrai daznai valgydavo, nakti kas pora valandu. Manau, kad cia pirmagymiamas budinga, butu idomu isgirsti kitu nuomoniu.
QUOTE(Selma75 @ 2007 01 05, 13:41)
Cia tik mano teorija, bet mano pirmasis tikrai daznai valgydavo, nakti kas pora valandu. Manau, kad cia pirmagymiamas budinga, butu idomu isgirsti kitu nuomoniu.
kiekvienam leliukui savaip
savo maziu maitinau taip kaip jis norejo o ne ten pagal kokias tai taisykles kad kas 4 val ir vsio
nori - tai imk ir niamnink
is pradziu valge kas 2 val - vargelis
gal iki poros men veliau kas 3
ir taip retino retino kad viena diena sako - as nebenoriu - buvo 6,5 men
ir vsio nenori tai nenori
Maniškis, irgi valgė iki 2mėn kas dvi valandas, dabar jam jau 3.5mėn tai keliasi naktį tik porą kartų
O maniškis suėjus 6 mėn. naktį pradėjo keltis lygiai kas dvi valandos mamos pieno (24.00, 2.00, 4.00, etc). Įsivaizduojat? Turiu prie lovos laikrodį, tai vis pasitikrinu. Dabar jam 7 mėn. ir savaitė - ir tas pats. O aš tikėjausi, kad bus tik lengviau.
Sakau, nu čia tai bent. Neturėjau visai jėgų. ir ką gi. perskaičiau žurnale, kad tai normalu ir nelabai susiję su noru valgyti. Tiesiog jis jau didelis, per dieną patiria daug naujų įspūdžių ir tokiu būdu naktį raminasi.................... Mano draugės sūnus irgi keliasi dažnai naktį.............. Todėl aš vis įtariai skaitau mamyčių pasisakymus, kad nebevalgo naktį maitinami mamos pienu??
Beje, MP šalininkės sako, kad toks dažnas naktinis maitinimas tik į naudą, nes dieną poreikis pieno mažėja, o naktį mažiukas jį vėl "užveda", o pediatrės sako, turi mažėti naktinių maitinimų ir gana. Nežinau, aš jau pripratau prie naujo ritmo ir susitaikiau, kad iki metelių taip ir bus. jei maitinimų praretės, tik džiaugsiuosi.
Sakau, nu čia tai bent. Neturėjau visai jėgų. ir ką gi. perskaičiau žurnale, kad tai normalu ir nelabai susiję su noru valgyti. Tiesiog jis jau didelis, per dieną patiria daug naujų įspūdžių ir tokiu būdu naktį raminasi.................... Mano draugės sūnus irgi keliasi dažnai naktį.............. Todėl aš vis įtariai skaitau mamyčių pasisakymus, kad nebevalgo naktį maitinami mamos pienu??
Beje, MP šalininkės sako, kad toks dažnas naktinis maitinimas tik į naudą, nes dieną poreikis pieno mažėja, o naktį mažiukas jį vėl "užveda", o pediatrės sako, turi mažėti naktinių maitinimų ir gana. Nežinau, aš jau pripratau prie naujo ritmo ir susitaikiau, kad iki metelių taip ir bus. jei maitinimų praretės, tik džiaugsiuosi.
Maniskiui 4,5 men. Jau buvo pradejes miegot vos ne 7 ar 8 h per nakti ramiai ir neatsikeles. Nezinau, kas nutiko, bet eme viskas ir pasikeite. ..Keliasi kartais ir kas h ir kas dvi ir vis valgyt..Diena valgyt pradejo taip pat labai prastai. Jau maniau kad sulaukus 3men situacija keisis. O valgo vos po keliasdesimt g. Gydytoja sako, kad neramus kudikis ir tiek. Bet ar gali neramus kudikis nevalgyti puse dienos ir verkti po valanda?
QUOTE(mamalaura @ 2007 01 10, 18:45)
Maniskiui 4,5 men. Jau buvo pradejes miegot vos ne 7 ar 8 h per nakti ramiai ir neatsikeles. Nezinau, kas nutiko, bet eme viskas ir pasikeite. ..Keliasi kartais ir kas h ir kas dvi ir vis valgyt..Diena valgyt pradejo taip pat labai prastai. Jau maniau kad sulaukus 3men situacija keisis. O valgo vos po keliasdesimt g. Gydytoja sako, kad neramus kudikis ir tiek. Bet ar gali neramus kudikis nevalgyti puse dienos ir verkti po valanda?
Pas mane visiskai tas pats, jau nuo mazdaug 4,5 men, mum dabar 5men irgi viskas labai greitai pasikeite, miegodavo budavo nuo 22h iki 4-5h ryto, o dabar kas dvi valandas, kas valanda naktimis valgyti pradejo, ir diena labai prastai valgyti pradejo, buna kad tik 60ml isvalgo, kur 3men man 150-180ml islavgydavo. Ivedziau koseles darzoviu, sakau , gal jau rimtesnio maisto reikia? Tiesa ir neramesnis pasidare, bet gydytoja tai kraujo tyrima padare, vitaminu prirase.. , sako nelabai gerai cia, nes per para turi apie 1l pienuko isvalgyti, o as skaiciavau tai vos 600-700susidaro...
Nu,jo Nenusiraminau ,as cia ,paskaitinejus.Miglutei 3 men ir 3 sav.taip pat nakti valgo, is pradziu prabunda po kokiu 3 val po to po 2-j,na,o tada prasideda kas valanda ,man negaila,bet kur jai telpa? As maniau,kad paaugs bus lengviau,bet cia paskaicius........,o ir diegliukai mus vis dar kankina,aisku reciau,bet vistiek buna.
QUOTE(uhu @ 2007 01 10, 13:43)
O maniškis suėjus 6 mėn. naktį pradėjo keltis lygiai kas dvi valandos mamos pieno (24.00, 2.00, 4.00, etc). Įsivaizduojat? Turiu prie lovos laikrodį, tai vis pasitikrinu. Dabar jam 7 mėn. ir savaitė - ir tas pats. O aš tikėjausi, kad bus tik lengviau.
Mano pupa irgi nuo kokių 6,5 mėn pradėjo naktį dažniau keltis, ir šiaip "piktesnė" tapo. Galvojom dantukai dantukai, bet iki šiol (už kelių dienų bus 8 mėn) jų dar net nesimato. Keliuosi naktį kas 2-3val maitinti, o buvo laikai kai po 5-6val išmiegodavo Buvau jau pradėjus galvot, kad čia man per dažni tie kėlimaisi , bet susirgau ir kažkaip pienelio buvo apmažėję, tai dabar tik maitinu ir tyliu ir džiaugiuos, kad dar MP yra.