Įkraunama...
Įkraunama...

Naktinis maitinimas ir dantukai

nuo to laiko, kai uzvedziau sia tema(aciü visoms parasiusioms mamytems 4u.gif ) kai kas jau pasikeite. Viena sutikta mama man patare, nakti maitinant(misineliu), kas savaite vis maziau misinelio i vandenuka det, pvz: jei visada dedu 5 sauksteliu, savaite naktim det 4,5 saukstelio, po savaites 4 saukstelius ir t.t. jie gi nakti net nepastebi, kiek to misinelio(o arbata maniskis labai greit spauna lauk ir rekia.. doh.gif ) To tikslas yra, kad jo skrandukas priprastu nakti vis maziau maisto ir daugiau vandens gaut. Maniskiui veikia drinks_cheers.gif dabar keliames TIK 3 kartus bigsmile.gif

Be to, jau 2 dienas vykdau dar ir "rekimo programa" blush2.gif ji reikia labai daug supuot, kol diena uzmiega, bet problema ta,kad prisupavus is vis tiek po 15 min vel ziuri didelem akim ir juokias(toks jausmas, kad is manes..schmoll.gif o dabar darau taip: jei pavarges, leidziu issirekt pries uzmiegant, tai yra, nesupuoju, atsigulu su juo i lova, ji glostau, snekindama raminu, kol jis uzmiega(pirma karta 40 min. reke verysad.gif ), bet uz tai 1,30 min ismiegojo thumbup.gif kuo toliau, tuo vis trumpiau rekia ir greiciau uzmiega ir maziauiai jau pusvalandi ismiega smile.gif skauda sirdi, kai mazius rekia, bet kai jau pati jegu nebeturi..tai ko tik nepadarysi.. beto labai gera ant sirdutes, kai jau matau rezultatus wub.gif
Atsakyti
QUOTE(arka8 @ 2006 11 27, 20:38)
skauda sirdi, kai mazius rekia, bet kai jau pati jegu nebeturi..tai ko tik nepadarysi.. beto labai gera ant sirdutes, kai jau matau rezultatus wub.gif

o tai gal vaikui pilva pučia.duok espumisaną ir patrink pilvelį pagal laikrodį.o šiaip mano sesės berniukui tas pats būdavo,vakarais dainuodavo,tik suėjus trim mėnesiams baigėsi.tad stiprybės drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(Džiordžita @ 2006 11 27, 21:27)
o tai gal vaikui pilva pučia.duok espumisaną ir patrink pilvelį pagal laikrodį.o šiaip mano sesės berniukui tas pats būdavo,vakarais dainuodavo,tik suėjus trim mėnesiams baigėsi.tad stiprybės drinks_cheers.gif

tai kad maniskiui jau 5 menesiukai mirksiukas.gif o pilvuko skausmai jau praeity(visai kitaip rekdavo, kai pilva mausdavo..ir niekas nepadedavo..kol trys menesiai nesuejo bigsmile.gif itariu kiekviena mama jaucia(arba su laiku jaust pradeda), kodel lelius rekia.. ar alkanas,ar pavarges ar paprasciausiai nuobodziauja tongue.gif
Atsakyti
Ojojoj, kaip gerai kad radau sia tema-labai aktualu! mano mazoji 6,5 men, bet naktiniai cirkai-mums didele aktualija blink.gif Tikrai jau nebejuokinga-viskas prasidejo nuo mazdaug triju menesiu, kai vis daznesni ir daznesni naktiniai pavalgymai pasidare(valgo mamos pienuka), bet galvojau, kad nedavalgo diena, del to ir budinasi-ji pas mane smulkute, mazute:) Bet dabar, kai jau valgo papildoma maista ir pries miega suvalgo apie 130 ml. avizines koses is misinuko-nebezinau ka ir galvot! uzmiega ji tai apie 21 val., bet prasibudineja kas 30 min-tai soske iskrito, tai papuko uzsinori(uztenka tik burnoj palaiky lotuliukas.gif ), o jau apie 24 val. uzmiega giliau, bet vis tiek prabunda kas 1,5-2 val., soskes nenori, muistosi, vartosi, nerami visa....ir papukas aisku gelbsti. Rekt duot negaliu, bo vyresnysis kitam kambary miega, pazadins, reikes abu migdyt doh.gif Buteliuko neima, gerai nors soske drauge smile.gif Bet jau nebezinau ka ir daryt-jau net i jos lovele nepernesineju, nes visai nusibaigciau, tai ir miegam/nemiegam kartu. Diena pamiegojimai tokie pat-trumpi, su pratesimu jei papukas salia. Tikiuosi kad isaugsim, bet gal galima kaip palengvint savo dalia? ech.... unsure.gif
Atsakyti
uzjauciu visas mamytes, kurios taip dabar vargsta. bet kaip kazkuri jau ir rase, manau kad pasiilgsite ateity to. musu pupai tuoj 4 men, bet tokiu problemu neturim - pavalgo pora kartu per nakti ir viskas. tiesa, kai nakvojam kur sveciuose, kur daugiau zmomniu ir triuksmo, irgi bina nerami, visiskai rezimas susimaiso, neaisku nei kada miegot nei kada valgyt.
jei nuolatos vaikutis daug valgo, gal tiesiog valgus, o jei tik kuri laika - gal is tikruju augimo suolis? mum vienu metu irgi taip buvo. jau buvau isigandus kad pienelis senka, nes valgydavo neatsitraukdama doh.gif . laimei, viskas kada nors baigiasi smile.gif
stiprybes jums ,mamos mirksiukas.gif
Atsakyti
Sveikos mamos. Mano dukrytei keturi mėnesiai ir beveik dvi savaitės. Nuo keturių mėnesių ir pas mus susimaišė naktinis valgymo grafikas, anksčiau valgė kas tris val., dabar kas dvi. Eina sau, baigiu praminti taką iki lovytės smile.gif, nes dar ir pabudinėja dabar labai dažnai. Nežinau kas jai čia užėjo? Sako, kad jei naktį dažnai valgo tai vystosi vaikas protiškai labiau, o jei dieną - fiziškai. Gal čia tik trumpam mums taip bus? Bent jau tikiuosi...
Atsakyti
QUOTE(arka8 @ 2006 11 08, 22:57)
HELP MAMOS verysad.gif  verysad.gif 

jau baigiu visai "nusibaigt".. mano kudikeliui 4 menesiukai ir viskas tik blogeja..(o as tikejaus, kad po 3 men. viskas tik pageres.. )verysad.gif anksciau prabusdavo 3 kartus valgyt, o dabar jau net 6  blink.gif  ko tik neisbandziau.. kas pusantros, kas 2 valandas jis man gyvas, pradeda muistytis ir jei neduodu buteliuko- rekia.. bandziau soske duot- spjauna ir rekia, bandziau vandenuko, arbatos- patraukia ir vel spauja.. tenka vel pienuka duot("Aptamil" Nr 2 ).. problema ta, kad jis patraukia koki 50 ml. ir uzmiega, purtyk nepurcius, o jei per prievarta daugiau bandai- tai rekt pradeda..Diena jis isgeria net iki 200ml, beto stambus vaikas(jau nuo pat gimimo,8,6Kg dabar sveriam). visos  ant manes rekia, kodel as jam valgyt naktim duodu, kad vaika "pestiju"

Ka padarysi mnasis irgi kartais valgo 3 kartus,o kartais tik karta.As pradejau duot koseles dar pries miega,bet tik darzoviu neduok vakare.
Atsakyti
mums 5 men, anksciau ismiegodavome nakti iki 6 val, dabar jau menuo kaip valgome kas 2h.....Galvoju gal maziau pieno, vakar daviau pirma karta misinuka, bet tas pats...
Atsakyti
Labas, mamytės,
mano kipšiukas irgi naktį kaip laikrodis kas 2 val. papuko prašo, bet labai trumpai patraukia ir vėl užmiega. Bandžiau prieš naktį daugiau pamaitint, bet tada daug atpylinėja schmoll.gif Nors kartais (labai jau retai) pasitaiko, kad užmigęs išmiega nevalgęs net 5 val. Tada jau man džiaugsmas smile.gif
Pavydžiu toms mamytėms, kurių leliai išmiega visą naktį:smile.gif
Atsakyti
MAno mažius iki 8 menesiukų keldavo naktį mišinuką valgyti, pradėjau duoti skanių sultyčių,arbatėlių ir atpratom, dabar jau ir mišinuko nebenori kokia savaitėlė, nei ryte nei vakare, pradėsim pienuką gerti.Manau labaiu gerti mažyliai nori nei valgyti, nuo kokių 9 mėnesiukų jau reikėtųų atpratinti manau 4u.gif
Atsakyti
Na maniskui uz savaiteles bus 4men. bet taip pat kelesi kas 2-2.5 valandos, kaskada nutraukiau paziuret kiek jis man nakti suvalgo tai tik 50ml. Na as nieko neprimaitinu ir iki puses metu neketinu to daryt na zinoma jei usteks MP
Atsakyti
manoji iki 3,5 mėnesio išmiegodavo visą naktį. paskui, pradėjo keltis kas 3 valandas. ir taip iki 5 mėnesių. nuo 5 mėnesių pradėjo naktimis keltis kas 1,5-2 val. taip 2 savaites. irgi norėdavo valgyti, bet MP. valgydavo nedaug - kelias minutes ir vėl užmigdavo kad nepažadinsi.
po tų 2 savaičių išlindo pirmas dantukas. tada miegas vėl pagerėjo ir miegojo kelias naktis neblogai - kėlėsi tik kartą. bet šiąnakt vėl kėlėsi kas 2 val. gal jau antras dantukas lenda, nes sako, kad antras dantukas išlenda savaitės bėgyje (dažniausiai)
tai gal ir tavo lialiui tas pats - gal pradeda kaltis dantukai
beje, daviau ir mišinio prieš naktinį miegą - Similac Advnce (jis jau vienas iš sotesnių), bet miego rėžimas nebuvo pasikeitęs
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo vikta: 01 sausio 2007 - 21:19