Mes jau 8 mėnesių,bet naktį vieną kartą būtinai turi pavalgyt.
+2006 11 16, 19:20-->
Pas mus tas pat, tik prie to naktinio gyvenimo pripranti tai ir miegam kartu, ir kartais net neatsimenu kad kėlėsi valgyti, tik pusnuogė atsikeliu
QUOTE(mamyte 30 @ 2006 11 16, 19:20)
mano maziukei tuoj 6 men dar neesu nuo jos gimimo miegojus normaliai visa nakti... Valgom MP,koseles,o geriam tik MP nes neima nei zinduko nei buteliuko.Man jau va ku ku,vaikstau kaip zombis.Turiu dar 6 metu berniuksti tai tarsi man jau ne pirmas kartas ir klausimu nekyla.Bet su pirmuoju gyvenom pagal grafika ir nakti miegojom,o cia mergina turi savo grafika ir viskas! Tai va pasipergyvenau ir jau legviau
Pas mus tas pat, tik prie to naktinio gyvenimo pripranti tai ir miegam kartu, ir kartais net neatsimenu kad kėlėsi valgyti, tik pusnuogė atsikeliu
o mums jau beveik 14 mėn, bet dar keliamės naktimis 1-2 kartus.
Aš čia įskaičiuoju ir tokius atvejus, kai išmiega naktį ir bunda tik paryčiais 7-8 val, gauna MP ir dar lūžta iki 10h
O kai 4 mėn pradėjo trūkti pienuko - statydavausi žadintuvą ir keldavaus naktį maitinti, kad nesusidarytų didesni intervalai nei 3 val, skaičiuojant nuo maitinimo pradžios, kiekvienos krūties atskirai - viena gydytoja, žindymo specė, sakė, kad ketvirtą valandą pradeda mažėti hormonų, atsakingų už laktaciją ir pieno gamybą lygis, ir jau kitą parą tai atsiliepia kiekiui)
Daugelis sakė, kad aš - bet maitinu iki šiol
Aš čia įskaičiuoju ir tokius atvejus, kai išmiega naktį ir bunda tik paryčiais 7-8 val, gauna MP ir dar lūžta iki 10h
O kai 4 mėn pradėjo trūkti pienuko - statydavausi žadintuvą ir keldavaus naktį maitinti, kad nesusidarytų didesni intervalai nei 3 val, skaičiuojant nuo maitinimo pradžios, kiekvienos krūties atskirai - viena gydytoja, žindymo specė, sakė, kad ketvirtą valandą pradeda mažėti hormonų, atsakingų už laktaciją ir pieno gamybą lygis, ir jau kitą parą tai atsiliepia kiekiui)
Daugelis sakė, kad aš - bet maitinu iki šiol
net keista matyt kiek daug mamu kankinai keldamosis tiek kartu prie vaiko. jau pradedu manyt kad tai normalu. maniskis irgi keliasi kas pora val o i ryta ir dazniau. baigiu nuprotet ir as.taip tesiasi jau nuo 3 men. ir manau dar ilgai taip bus. ko tik nebandziau, bet nieks nepadeda. pavydziu tom kuriu vaikai nakti keliasi tik viena ar du kart.
QUOTE(Nanett @ 2006 11 10, 01:17)
O kada tokie dazni pavalgymai prasidejo ir kiek tai tesiasi? Jei tik savaite-dvi, gali buti, kad tavo vaikiukas ruosiasi augimo suoliui. Pries toki suoli mazyliai, maitinami krutimi, dazniau (ir trumpai) pradeda ja ciulpti ir tokiu budu pranesa ''pieno fabrikeliui'', kad paklausa artimiausiu metu padides. Maitinami is buteliuko mazyliai turi tokius pat refleksus, tik jie gi nesupranta, kad buteliuko nereikia ''uzgazuoti''.
Kaip mano patiko ši žinutė
Bet tas neramumas naktimis, nepilnavertis valgymas gal gali būti ir koks simtomas, jog negerai leliukui? gal reiktų pasakyti pediatrui ar neurologui...
Aš turiu 5 mėn "paukštuką" Bet mes kartu miegam nuo gimimo. Nu keliasi jis tai irgi dažnai. Bet tas jo kėlimasis tai ne toks ir kėlimasis: pajudina mane, tipo, na jau, atsuk mamuk, kraniuką Įduodu jam papulį ir vėl narkozėn krentu... Bet kaip dažnai prašo, tai taip ir nesugebu suskaičiuot Jau sakiau, brauksiu kreida per lovos galą
Keliasi gal 3, gal 6 kartus
BET MAMOS, NEPERGYVENKIT DAR PASIILGSIT TO, KĄ DABAR "KEIKIAT"
Mums du mėnesiukai,keliamės kas dvi valandas.Mažiulis tai kaip laikrodukas jau kartais tikiuosi,kad pamiegos ilgiau-kur tau.Žiūrėk jau ir budinasi.Nežinau,kaip prailgint laiką tarp maitinimų.O ir miega geriausiu atveju po valandą.Visą laiką turiu būti šalia,sunku ką nors pasidaryti namie.Apie išėjimą kur nėra ir kalbos
QUOTE(Spindulėlis @ 2006 11 16, 21:20)
man kažkaip žiauru būtų neduoti valgyt, jei nori nors mano mažius max 4 kartus keliasi pavalgyt, tai kažkaip labai ir nenuvargstu
Man irgi per ziauriai cia su tuo nedavimu valgyt. Pirmas dvi savaites pati keldavau nakti kad 2-3 sykius pavalgytu.Liepe daktare.Nu bet priprato vaikutis nuo20 iki 20,30 pusryciai ir lova Ir miegam iki 5 ryto.Ne pagal grafika maitinu ir auginu,manau kad valgyt nakti vaikui butina.
Mano manymu taip pat naktinis vaiku pasistiprinimas yra normalu - nu norisi maziukams gi tos silumos ir mamos meiles. Paiilgsta gi jie musu. Dziaukimes tuo, kol galime - paskui kai notresime, kad vaikiukas prie musu prisiglaustu - jau to nebebus. Suprantu, kad reikia stiprybes, kantrybes ir daug valios pastangu, bet visa tai del to, kad musu mazyliai butu sveiki ir laimingi.
Tad stiprybes Jums. Ir nepraraskite kantrybes nakti maitindamos vaikiukus - matomai jiems labai labai Jusu reikia.
Tad stiprybes Jums. Ir nepraraskite kantrybes nakti maitindamos vaikiukus - matomai jiems labai labai Jusu reikia.
Na,bandžiau ir aš atpratint mažiulį nuo naktinio valgymo...Pradėjo zurzti-aš jam arbatytės.Po poros minučių užmigo Wow,galvoju,kaip paprasta.Tik atsiguliau...na ir festivalį užtaisė vaikinas-iškart dingo noras bandyt ką nors keisti bet juk nėra taip baisu porą kart atsikelt iš lovos dėl savo vaiko.Juk dėl jo padarytumėt bet ką.Nuovargis praeis.Be to tai laikina
O mamoms ir močiutėms bepigu kalbėt.Anksčiau gimdymo namuose laikydavo po savaitę,o vaikus atnešdavo maitint tik dieną Naktimis jie būdavo atskirai nuo mamyčių ir verkiantys gaudavo arbatėlės Taigi namučių grįždavo jau su šiokiais tokiais mitybos režimais.
aš manau,jei vaikas nori-reikia duoti.Ateis laikas,kai mes norėsim duoti,bet gal jie nenorės.....
O mamoms ir močiutėms bepigu kalbėt.Anksčiau gimdymo namuose laikydavo po savaitę,o vaikus atnešdavo maitint tik dieną Naktimis jie būdavo atskirai nuo mamyčių ir verkiantys gaudavo arbatėlės Taigi namučių grįždavo jau su šiokiais tokiais mitybos režimais.
aš manau,jei vaikas nori-reikia duoti.Ateis laikas,kai mes norėsim duoti,bet gal jie nenorės.....
Aha ir as taip maniau palauk triju menesiu gal maziau kelsis, atejo trys nu puses metu mums desimt menesiu bet keliames kas trys valandos
Maniškiui rytoj šeši mėnesiai, bet naktiniai valgymai ne tik kad ne retėja, bet dar ir dažnėja. Žadina mane vaikinukas kas 1,5 - 2 val. ir būna toks reiklus, kad ujujui
Mamos, o kaip jūs elgiatės su sauskelnem? Kaičiat jas naktimis? Man tai tenka gal porą kartų per naktį, nes sūnytis jas kaip reikiant privaro
Mamos, o kaip jūs elgiatės su sauskelnem? Kaičiat jas naktimis? Man tai tenka gal porą kartų per naktį, nes sūnytis jas kaip reikiant privaro
maniskis irgi kuo toliau tuo blogiau miega. Man sake kad jis taip reikalauja mamos. reiktu atpratinti, pareks kelias naktis ir atpras, bet gaila klausyt kai jis rekia.