Mes esam 8 mėnesių,bet naktį pavalgyti vis tiek neatsisakom.
,labai nepergyvenu.Jei vaikutis ir valgytų kas valandą,matyt jam būtina ir reikalinga.
QUOTE(Saules Mama @ 2006 11 03, 12:04)
mums jau greit 6 men. bet kazkas pasidare keliasi kas 2 val ir niurzgia papo
siaip nuo pat gimimo naktimis duodavo issimiegot po 6-8 val, buvo vienas menesis kai visiskai nesikeldavo net iki 10 val ismiegodavo. na ir vos tik mums isikale pirmieji dantukai prasidejo visokios nesamones, miegot einam 8, 9, kartais iki 10 neuzmiega, taciau butinai atsikels 12 nakties ir poto kas 2-3 val. siaip uzmiega ant pilvuko, taciau prabudusia visada randu ant nugaryte ir baisiai pikta, jai bandau nuramint su soske tai pavyksta nebent pusvalandziui, poto visviena atsivercia ir niurzgia. ka daryti? as kaip ir issimiegot noreciau, o kas pora val jau keliuosi antra savaite. buteliuko beveik nepripazysta su juo tik zaidzia, kandzioja ir pan. maitinu MP, na diena mes jau valgom tyreles ir grudu koses.
siaip nuo pat gimimo naktimis duodavo issimiegot po 6-8 val, buvo vienas menesis kai visiskai nesikeldavo net iki 10 val ismiegodavo. na ir vos tik mums isikale pirmieji dantukai prasidejo visokios nesamones, miegot einam 8, 9, kartais iki 10 neuzmiega, taciau butinai atsikels 12 nakties ir poto kas 2-3 val. siaip uzmiega ant pilvuko, taciau prabudusia visada randu ant nugaryte ir baisiai pikta, jai bandau nuramint su soske tai pavyksta nebent pusvalandziui, poto visviena atsivercia ir niurzgia. ka daryti? as kaip ir issimiegot noreciau, o kas pora val jau keliuosi antra savaite. buteliuko beveik nepripazysta su juo tik zaidzia, kandzioja ir pan. maitinu MP, na diena mes jau valgom tyreles ir grudu koses.
Pas mus lygiai tokia pati situacija. Vos islindo pirmieji dantukai, ismiegojimas nakti baigesi... O islindo dantukai 4,5 men:) Taigi jau beveik 2 menesius keliames nakti 2-3 kartus ir valgom... O pries tai miegodavo po 10-12 val. nakti. Maitinu iki siol pati, pietums pradedu duoti darzoviu koses. Soskes vaikinas atbudes nakti neima, spjauna lauk ir rekia. Bandziau pasupti ir pas save i lova pasiguldyt, bet kol negauna papuko, tol neuzmiega:) O pavalges 5 minutes pats uzmiega. Ech, nors pajauciau, ka reiskia naktim ismiegoti iki 4,5 menesio:)
sveikos mamytes. mano lialia (jai siandien lygiai 4 men.)iki 3 menesiu ismiegodavo 6 val. nakti nepabusdama. jau 2 savaites kaip ismiega 8 valandas nepabudus tai ir nezadinu. paskutini karta maitinu 10 vakaro ir tik 6 ryto vel maitinu. tiesa maitinu misinukais. jeigu kartais pabunda anksciau tai nekankinu ir pamaitinu kai praso
QUOTE(Elizabeht @ 2006 08 08, 21:48)
Mano akusere man aiskino, kad reikia maitinti naktimis, nes pienas tada ypac riebus Kiekvienas vaikas individualus, ir tik pati MAMYTE zino kas jam geriausia.
Kai mano pirmas vaikas buvo daugiau kaip puse metu, rekomendavo ji nakti neduoti pieno, nes tada jis per nakti pasisotina ir diena maziau valgo (kito maisto).
Tad kantrybes!
Kai mano pirmas vaikas buvo daugiau kaip puse metu, rekomendavo ji nakti neduoti pieno, nes tada jis per nakti pasisotina ir diena maziau valgo (kito maisto).
Tad kantrybes!
Va ta rysi ir as pastebejau - tarp naktinio ir dieninio valgymo: jei gauna nakti kelis kart, maniskei diena rimtesnio maisto beveik ir nereikia
Ir as maitinu dar kelis kart per nakti - bet jau rimtai mastau mesti ta bloga iproti
Mano mazius iki kokiu 4-5 men. keles po 2-3 kartus MP pavalgyt. Galvojau, gal daznokai. Bet dabar jis bachuriukas atsikelia po 6-7 kartus, tai mastau, ne taip jau blogai tada buvo Gudrutis, ne tiek to pienuko reik, kiek atrado buda, kaip dazniau iki mamos nusigauti.
QUOTE(<kristukas> @ 2006 10 16, 10:13)
Mūsų mažius parpia visą naktį nuo pat gimimo, tai labai džiaugiamės. Iš pradžių išmiegodavo nuo 24 iki 6, o dabar paskutinį kartą pavalgo 21.30, o pusryčiaujam 8 ryte
mano maziukei tuoj 6 men dar neesu nuo jos gimimo miegojus normaliai visa nakti... Valgom MP,koseles,o geriam tik MP nes neima nei zinduko nei buteliuko.Man jau va ku ku,vaikstau kaip zombis.Turiu dar 6 metu berniuksti tai tarsi man jau ne pirmas kartas ir klausimu nekyla.Bet su pirmuoju gyvenom pagal grafika ir nakti miegojom,o cia mergina turi savo grafika ir viskas! Tai va pasipergyvenau ir jau legviau
man kažkaip žiauru būtų neduoti valgyt, jei nori nors mano mažius max 4 kartus keliasi pavalgyt, tai kažkaip labai ir nenuvargstu
As tai paidziaugiau ramiu miegu iki kol mazei suejo 4 men. Ismiegodavo ramiai nuo 22.00 iki 6-7 val ryto
O dabar sunkiai uzmiega vakarais ir nakti vis keliasi 2-3 kartus
Maitinu tik savo pienuku, tai galvojau, kad jai maisto truksta, bet kad, ji nelabai valgo nakti prabudusi... o tik verkia.
Taip, kad manau, mamytes dziaukites kol maziai ramiai miega naktimis ir tikrai nekelkite.
O dabar sunkiai uzmiega vakarais ir nakti vis keliasi 2-3 kartus
Maitinu tik savo pienuku, tai galvojau, kad jai maisto truksta, bet kad, ji nelabai valgo nakti prabudusi... o tik verkia.
Taip, kad manau, mamytes dziaukites kol maziai ramiai miega naktimis ir tikrai nekelkite.
Mano vaikinas 5 mėn. ir 2 sav. Neseniai sirgo sloga, tai nuo to karto keliasi naktį kas dvi h. Nors jau buvo įpratęs 24.00, 3.00 ir 6.00. Ir ką dabar padarysi? Nieko papildomo, net vandens neduodame, nes laukiem šešių mėn., kai skrandukas jau bus pasiruošęs. Ir tai aš džiaugiuosi, nes anksčiau valgydavo labai ilgai, o dabar iki 20 min., bet dažnai.
O dručkis kaip reikalas, nes jau sveria 10 kg.
O dručkis kaip reikalas, nes jau sveria 10 kg.
mano durytei 3,5 men. pienuko duodu tada, kai tik uzsimano. nakti valgo mazdaug 2-3 kartus. del to nejauciu jokio nuovargio. jei mamyte del tokio rezimo nuvargsta, jai reiketu pamiegoti diena kartu su vaikuciu. o minetos bobules pasakos tikrai atgyvenusios. kazkada buvo tokia mada, bet ji jau seniai praejo. gal auginkim vaikus pagal siuolaikines madas, o ne prieskarines? aisku, abiem atvejais vaikai uzauga, bet cia kalba jau eina apie gerove vaiko arba mamos: ar mama issimiegos, ar vaikutis bus sotus ir laimingas
be to, skubu nuraminti mama, - juk tai nesites amzinai kuo toliau tuo reciau reikes keltis naktimi, o viena karta ir visa nakti ims ir ismiegos. ir be jokiu ciulptuku
be to, skubu nuraminti mama, - juk tai nesites amzinai kuo toliau tuo reciau reikes keltis naktimi, o viena karta ir visa nakti ims ir ismiegos. ir be jokiu ciulptuku
maniškė jau nuo kokių 1,5 mėn visą nakti išmiega, kazkas sakė kad negerai vaikas turi keltis naktį, bet kam kelti jei ji miega aišku ir man gerai
bet ir pienukas 3 menesį baigėsi, gal dėl to kad naktį nemaitinau bet taip turbut ir turėjo būti
bet ir pienukas 3 menesį baigėsi, gal dėl to kad naktį nemaitinau bet taip turbut ir turėjo būti
Mano mažei 4,5 mėn. Valgo mišinėlius. Nakti keliasi 1-2 kartus valgyti ir tikrai as jos nerėkdau o maitinu, nes jinai valgo po mažai bet 6 kartus per parą. O mano mama sakė mane maitino MP bet duodavo tada kada norėdavau, nors augau irgi tarybiniais laikais.