Įkraunama...
Įkraunama...

Naktinis maitinimas ir dantukai

QUOTE(Vilma-22 @ 2006 11 04, 11:09)
mano mazius irgi daznai diena valgo kas dvi kazkur ar tris valandas bet uztat nakti duoda issimiegiti (tfu tfu tfu)  biggrin.gif
saules mamyte pabandyk arbatele nakti  unsure.gif  jei dar nemeginai

Jo, puolė prie maisto alkana kaip vilkė biggrin.gif
Sorry už poster_offtopic.gif , Vilma 22, pastebėjau kad tao sūnelis gimė tą pačia dieną kaip ir aš thumbup.gif
Atsakyti
HELP MAMOS verysad.gif verysad.gif

jau baigiu visai "nusibaigt".. mano kudikeliui 4 menesiukai ir viskas tik blogeja..(o as tikejaus, kad po 3 men. viskas tik pageres.. )verysad.gif anksciau prabusdavo 3 kartus valgyt, o dabar jau net 6 blink.gif ko tik neisbandziau.. kas pusantros, kas 2 valandas jis man gyvas, pradeda muistytis ir jei neduodu buteliuko- rekia.. bandziau soske duot- spjauna ir rekia, bandziau vandenuko, arbatos- patraukia ir vel spauja.. tenka vel pienuka duot("Aptamil" Nr 2 ).. problema ta, kad jis patraukia koki 50 ml. ir uzmiega, purtyk nepurcius, o jei per prievarta daugiau bandai- tai rekt pradeda..Diena jis isgeria net iki 200ml, beto stambus vaikas(jau nuo pat gimimo,8,6Kg dabar sveriam). visos ant manes rekia, kodel as jam valgyt naktim duodu, kad vaika "pestiju" ir pan.. sako palik rekt.. bet as jauciu is jo rekimo, kad jis nakti ALKANAS, kaip ji man palikt rekt??? g.gif galiu palikt, jei zinau, kad pavalges ir sausas.. kas baisiausia diena buna irgi piktas, neissimiegojes, tik ant ranku nori,o miega.... 15-20min ir vel 3 valandas gyvas doh.gif doh.gif
Help, mamos, nes baigiu nuprotet verysad.gif

P.S.per pietus primaitinu ji jau morku ir bulviu koselem.Valgo godziai. Gal vakarais man ji taip primaitint??
Atsakyti
Uzjauciu, man taip nebuvo, va dabar 3 ir 2 sav. bet pavalgo taip pat Aptamil, (tik AR, nes 1 atpildavo), apie 23-24 h ir miega iki vos ne 9 ryto, ir ji pas mane tikrai didele, vien gime kokia bigsmile.gif 4410 gr. ir 60 cm
bet jei jausciau kad vaikas nori valgyt aisku duociau, ka darysi..
Atsakyti
Už poros dienų mum septyni mėn, bet mūsų lelius irgi "naktinis paukštis"... doh.gif Naktį gali keltis kas 1,5 ar kas 2-3 val ir visad alkanas. doh.gif Soskė, arbatėlės ar vanduo mum nepadeda... Bandymai užčiučiuot, užliūliuot irgi beprasmiai... doh.gif Duodi krūtį ir apsiramina tik tada. Bet bėda ta, kad pieno pas mane ne marios ir naktį taip dažnai ir aktyviai valgydamad greit ištuština krūtis, o po to nėr jau ką ir valgyt.. doh.gif bet už valandėlės kitos jis jau vėl alkanas... Tuoj turbūt nuprotėsiu. Miego trūkumas tai ojojoi.... frusty.gif
Atsakyti
tai normalu, ir tai praeis smile.gif
mums irgi taip buvo (ir 4, i 5 mėn...), o dabar pavalgom viena, būna du kartus per naktį. neklausyk tų mamų, kurios giriasi, kad jų vaikas išmiega visą naktį smile.gif
Atsakyti
Mūsų mažyliui kitą savaitę pisė metukų, o mamos pienuko taip pat keliamės kas 2-3 valandėles. Bet manau, kad po truputi išaugs ir išmiegos naktį ilgiau, nes vis daugiau valgo tyrelių ir košės. Tik bėda, kad negeria nei sulčių, nei arbatėlių. Iš buteliuko nemoka, iš puoduko nenori, o norisi tik mamos pienuko. Kol turiu, tai ir džiaugiuosi, kad nelieka nieko negėręs.
Atsakyti
QUOTE(arka8 @ 2006 11 08, 21:57)
HELP MAMOS verysad.gif  verysad.gif 

O kada tokie dazni pavalgymai prasidejo ir kiek tai tesiasi? Jei tik savaite-dvi, gali buti, kad tavo vaikiukas ruosiasi augimo suoliui. wub.gif Pries toki suoli mazyliai, maitinami krutimi, dazniau (ir trumpai) pradeda ja ciulpti ir tokiu budu pranesa ''pieno fabrikeliui'', kad paklausa artimiausiu metu padides. Maitinami is buteliuko mazyliai turi tokius pat refleksus, tik jie gi nesupranta, kad buteliuko nereikia ''uzgazuoti''.

Jei tai tiesa, apsisarvuok kantrybe ir islauk si perioda. Antraip, pabandyk is tikro duoti kosyciu pries miegeli.
Atsakyti
maniskis ismiega kiaura nakti ir tai tikra tiesa.miegot eina 23h keliasi apie 9h,,pabandyk duoti sotesni misinuka arba padaryt didesne normyte,matosi kad vaikiukas neprivalgo
Atsakyti
QUOTE(Eziuke @ 2006 11 09, 14:26)
tai normalu, ir tai praeis smile.gif
mums irgi taip buvo (ir 4, i 5 mėn...), o dabar pavalgom viena, būna du kartus per naktį. neklausyk tų mamų, kurios giriasi, kad jų vaikas išmiega visą naktį smile.gif

Nesuprantu, o kodel jis negali ismiegot visa nakti? Nes pas mane abu vaikai ismiegodavo ir ismiega visa nakti, tai kaip cia? del to girimosi? Jei jis sotus ir sveikas, tai ko jam keltis nakti? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Sniega1 @ 2006 11 10, 08:36)
Nesuprantu, o kodel jis negali ismiegot visa nakti? Nes pas mane abu vaikai ismiegodavo ir ismiega visa nakti, tai kaip cia? del to girimosi? Jei jis sotus ir sveikas, tai ko jam keltis nakti? smile.gif

taip atrodo tik mums kad jie sotus ir turetu buti laimingi ,jie juk auga ir poreikei dideja,mano mazius irgi valgydavo naktimis kas 2 valandos iki metu ,bet as maitinau pati ir tai buvo gal tik noras papulio ,o gal ir noredavo siektiek uzvalgyti ,bet man tai tikrai nebuvo sunku,zinoma misinuku gaminimas nakti tai jau sudaro nepatogumu,gal kambaryje sausas oras ir ji troskina zinoma tai galetu pasakyti tik leliukas bet jis to nemoka ,tai belieka apsisarvuoti kantrybe ir laukti kada ismiegos visa naktele drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(grazina37 @ 2006 11 10, 10:28)
belieka apsisarvuoti kantrybe ir laukti kada ismiegos visa naktele drinks_cheers.gif

blink.gif Tą mes ir darom... cool.gif
Atsakyti
Mano mažė nebesikelia naktimis nuo trijų mėnesių, tai man vis atrodė kad ji nedavalgiusi. Ir visą naktį nervindavausi, kartą net pati kėliau valgydinti, na gi visų tai valgo naktį. ax.gif Tai vat manu kiekvienas vaikas individualus ir manau reikia džiaugts, kad valgo gerai ir net naktį. O mes mamos turim tiek jėgų ir valios kiek reikia.Atsimenu pirmą mėnesį miegodavau tik vieną valandą į parą ir tai su ja ant rankų... Maniškė, net dieną valgo labai prastai,reikia muzikyčių ir žaislų krūvos, kad pavalgytų doh.gif Kantrybės 4u.gif
Atsakyti