HELP MAMOS
jau baigiu visai "nusibaigt".. mano kudikeliui 4 menesiukai ir viskas tik blogeja..(o as tikejaus, kad po 3 men. viskas tik pageres.. )
anksciau prabusdavo 3 kartus valgyt, o dabar jau net 6
ko tik neisbandziau.. kas pusantros, kas 2 valandas jis man gyvas, pradeda muistytis ir jei neduodu buteliuko- rekia.. bandziau soske duot- spjauna ir rekia, bandziau vandenuko, arbatos- patraukia ir vel spauja.. tenka vel pienuka duot("Aptamil" Nr 2 ).. problema ta, kad jis patraukia koki 50 ml. ir uzmiega, purtyk nepurcius, o jei per prievarta daugiau bandai- tai rekt pradeda..Diena jis isgeria net iki 200ml, beto stambus vaikas(jau nuo pat gimimo,8,6Kg dabar sveriam). visos ant manes rekia, kodel as jam valgyt naktim duodu, kad vaika "pestiju" ir pan.. sako palik rekt.. bet as jauciu is jo rekimo, kad jis nakti ALKANAS, kaip ji man palikt rekt???
galiu palikt, jei zinau, kad pavalges ir sausas.. kas baisiausia diena buna irgi piktas, neissimiegojes, tik ant ranku nori,o miega.... 15-20min ir vel 3 valandas gyvas
Help, mamos, nes baigiu nuprotet
P.S.per pietus primaitinu ji jau morku ir bulviu koselem.Valgo godziai. Gal vakarais man ji taip primaitint??