Mano beveik 4 mėn. dukra kas 3,5 val. keliasi valgyti (MP) naktį. Draugė pasiūlę neduoti. O kaip ? Jinai gi prikels ne tik visa šeima, bet ir kaimynus.
Mano sūnui jau 10 mėn, bet mes vis dar keliamės naktim valgyt. Dažniausiai keliasi du kartus. Jei bandau užliūliuot be valgio būna baisus skandalas.
Mano suneliui 2,5men ir jau po truputeli pratinames miegoti visa nakti. Dabar gaunasi taip, kad paskutini karta pavalgo apie 22val, o tada keliasi apie 4 val ryto, pavalgo ir vel luzta iki kokiu 8
As irgi manau, kad nera gerai vaiks po 3 kartus nakti maitinti, kad turi buti bent 6val pertrauka ir skrandukas pailsetu. Ir nereikia "varyti" ant mociuciu, kad jos tarybiniu laiku disciplina tik zino, visgi ta disciplina nera taip jau ir blogai, visi taip uzaugom Pvz. jeigu ne mano mociutes pagalba, tai ir dabar mano vaikas keltusi po tris kartus valgyti ir abu butume neissimiegoje ir pikti, o dabar jokiu problemu
As irgi manau, kad nera gerai vaiks po 3 kartus nakti maitinti, kad turi buti bent 6val pertrauka ir skrandukas pailsetu. Ir nereikia "varyti" ant mociuciu, kad jos tarybiniu laiku disciplina tik zino, visgi ta disciplina nera taip jau ir blogai, visi taip uzaugom Pvz. jeigu ne mano mociutes pagalba, tai ir dabar mano vaikas keltusi po tris kartus valgyti ir abu butume neissimiegoje ir pikti, o dabar jokiu problemu
Musu nebesikelia nakti valgyti
Tik nustojau maitint mp,tai nakti nebevalgo,nebent arbatyte duodu.
Tik nustojau maitint mp,tai nakti nebevalgo,nebent arbatyte duodu.
nepyk, bet tikra nesamone, prisiklausai bobulyciu ir po to kvaili klausimai kyla kaip gali neduot vaikui valgyt, jei jis nori? jei maitini MP, tai jis juk labai greit susivirskina per 2-4 val, todel vaikas ir isalksta, o be to nevisada jis nori valgyt, nori paciulpt, nurimt, artumo, silumos.. apkraunamas skrandis? blogiau bus jei jis bus alkanas, nes tada krenta cukraus kiekis kraujyje, ir aplamai, nereik pries gamta kovot - jei vaikas nori valgyt reik jam duot pagal jo norus Kad butu lengviau ir pati issimiegotum guldykis prie saves, o jei bijai, kad pripras, teks pasikankint, veliau retes tie valgymai, ypac kai prasides sotesnis maistas, koses stiprybes
mano mazius valgo tik MP ir jam nereikia nakti keltis valgyt, o skrandukas tikrai turi pasiilseti, net pati daktare taip sake, naktim maitinau neilgai, pradejau nakti duot arbatele o po keliu dienu nei jos nereikejo, dabar ismiega nakti apie 7-8 val.
mums jau greit 6 men. bet kazkas pasidare keliasi kas 2 val ir niurzgia papo
siaip nuo pat gimimo naktimis duodavo issimiegot po 6-8 val, buvo vienas menesis kai visiskai nesikeldavo net iki 10 val ismiegodavo. na ir vos tik mums isikale pirmieji dantukai prasidejo visokios nesamones, miegot einam 8, 9, kartais iki 10 neuzmiega, taciau butinai atsikels 12 nakties ir poto kas 2-3 val. siaip uzmiega ant pilvuko, taciau prabudusia visada randu ant nugaryte ir baisiai pikta, jai bandau nuramint su soske tai pavyksta nebent pusvalandziui, poto visviena atsivercia ir niurzgia. ka daryti? as kaip ir issimiegot noreciau, o kas pora val jau keliuosi antra savaite. buteliuko beveik nepripazysta su juo tik zaidzia, kandzioja ir pan. maitinu MP, na diena mes jau valgom tyreles ir grudu koses.
siaip nuo pat gimimo naktimis duodavo issimiegot po 6-8 val, buvo vienas menesis kai visiskai nesikeldavo net iki 10 val ismiegodavo. na ir vos tik mums isikale pirmieji dantukai prasidejo visokios nesamones, miegot einam 8, 9, kartais iki 10 neuzmiega, taciau butinai atsikels 12 nakties ir poto kas 2-3 val. siaip uzmiega ant pilvuko, taciau prabudusia visada randu ant nugaryte ir baisiai pikta, jai bandau nuramint su soske tai pavyksta nebent pusvalandziui, poto visviena atsivercia ir niurzgia. ka daryti? as kaip ir issimiegot noreciau, o kas pora val jau keliuosi antra savaite. buteliuko beveik nepripazysta su juo tik zaidzia, kandzioja ir pan. maitinu MP, na diena mes jau valgom tyreles ir grudu koses.
Maniškė po 1 mėnesio pradėjo miegoti naktį, ir tuo labai mane nustebino. Vieną naktį ne iš šio, nei iš to išmiegojo 6 valandas ir neprašė valgyt (prieš tai kėlėsi maždaug kas tris val.) Galvojau, gal kas ne taip....Bet jau 4 savaites išmiega naktį po 6-8 valandas ir nesikelia (tfu tfu, kad neprisišnekėčiau). Bet dieną valgo labai dažnai, vos ne kas dvi valandas, ir mažai miega.
mano mazius irgi daznai diena valgo kas dvi kazkur ar tris valandas bet uztat nakti duoda issimiegiti (tfu tfu tfu)
saules mamyte pabandyk arbatele nakti jei dar nemeginai
saules mamyte pabandyk arbatele nakti jei dar nemeginai
QUOTE(Mama_anarchija @ 2006 11 04, 13:19)
Man keisčiausia, kad maitinu savo pienu, kuris kaip suprantu, yra virškinamas greičiau, nei mišinėliai. Nieko prieš naktinius maitinimus neturiu, maitinčiau ir maitinčiau. Bet kad jinai pati miega, pvz. šiandien išmiegojo 7,5 valandos Už tad atsibudo labai jau žvali ir garsiai rėkianti
tai jau buvo super isalkusi
Nu o mes tai pirma mėnesį kažkaip vargom maitinosi labai nereguliariai (MP), tai keldavosi užvagyti, tai pramiegodavo ilgai, o kadangi mamytė pirmą mėn irgi nusikamavusi dar visa buvo tai tik įsivariau kruties uždegimą, nes tai valgo nenormaliai daug ir diena ir naktį, tai beveik išvis nevalgo... ir prastai išsimiegodavau.. bet dabar tai man visai patinka eina miegoti apie aštunta išmiega iki dvylikos arba dviejų pavalgo ir deda į akį iki penkių pavalgo ir vėl miegam apie šeštą arba septintą keliamės pavalgom pabendraujam valandą ir vėl miegam (nu mamytė tai jau kaip kada ) ... man miego tai užtenka, jeigu ką pamiegu su dukryte pietų.. kur kas sunkiau būtų jei dar koks vienas trejų metų aplink lakstytų tada tai neišsimiegočiau, ateitį tikiuosi atpras naktį valgytį, kai gaus kieto maistelio, turėjom problemų su svoriu.. tai skaičiau kad nakinis maitinimas tokiu atveju gerai...