Įkraunama...
Įkraunama...

Naktinis maitinimas ir dantukai

Gali vadinti taip kaip nori, bet aš skaitau, kad nenormalu jei metukų vaikas keliasi 3-7 kartus per naktį. Čia tiesiog įprotis kurį galimą panaikinti smile.gif Aš susigriebiau su saviške pervėlai ir ėmiausi griežtesnių priemonių kai sulaukėm 15 mėn. ( kur mano protas tiek ilgai buvo doh.gif )
Dabar planuoju mažinti naktinius valgymus nuo maždaug 6 mėnesių.
Šiaip aš tikiuosi šį kartą turėsiu miegantį vaiką, o ne valgantį naktimis. Sako antras būna pirmojo priešingybė, tai va ir viliuosi laugh.gif
Atsakyti
Kai auginau pirmaji, dar ligonineje pasake kad maitinti reikia kas trys valandos. Sventai laikiausi tos taisykles iki triju menesiu. Paskui vietoj naktinio maitinimo (3 val.) pradejau duoti arbatos. Paragaudavo, pazyzdavo, pasivartydavo....Matyt ji nelabai patiko mazyliui, nes po keliu dienu nustojo keltis nakti. biggrin.gif
Atsakyti
O mano mazule nuo pat gimimo naktimis miega gerai - pirma menesiuka vidutiniskai po 5 val ismiegodavo, o dabar, kai mums ne uz kalnu 4 men jau ir po 8-9 val ismiega nevalgiusis. Uztat diena atsigriebia - valgo MP tiksliai kaip laikrodukas kas 2 val lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Kam kelti nakti vaika, jei jis tik per miegus zirzia, o idejus soskite ramiai vel snaudzia blink.gif ax.gif
Ir taip mano kleckas po 1 -1,3 kg per menesi priaugdavo, tai jei buciau dar ir nakti maitinusi tai dabar jau ant ranku nebepakelciau tongue.gif tongue.gif
Atsakyti
Na mano grazuolelis tiesiogine ta zodzio prasme mazas papinis wub.gif keliasi per nakti nuo 12-5:30 net 3 kartus doh.gif
Siandien paskaiciau protingu knygu.Speju reikia darytis protingesne mama biggrin.gif ir auklet kol medis jaunas.
Na o jeigu be juoku, tai tikrai manau, kad naktis turi buti skirta poilsiui Tiek vaikui tiek mamai. Reikia kazkaip mazinti tuos atsikelinejimus rolleyes.gif
Atsakyti
MUSU PAVALGO 22VAL IR NAKTIES MIEGAS wub.gif ,PASKUI VALGO 4VAL RYTO wub.gif TAI 6 VAL ISMIEGA ,MANAU KAD TARPAS PAKANKAMAS JO AMZIUJ mirksiukas.gif
Atsakyti
mano vaikas niekada nesikele nakti valgyti, gal del to ir pienelis greitai baigesi sad.gif
bet tikrai nesinorejo jo kelti ir maitinti, be to jei jis nori miego nevalgo, gali ka nori daryti g.gif jau 4 men. o visas naktis miegojau ramiai, jauciuosi nepavargus ir nejauciu jokio vargo auginant kudiki thumbup.gif
Atsakyti
mano maze taip pat nuo pat gimimo ramiai visa nakti ismiega. Na is pradziu po 5-6 val, o dabar, kai mums jau beveik 4 men, jau ir po 8-9 val ismiega nevalgiusi. smile.gif
As maitinu tik savo pienuku. Pas mane pirmus 2 men pieno upes tekejo tongue.gif , tekdavo net nusitraukti, nes labai jau krutis verzdavo, o dabar jau normaliai viskas, netgi man atrodo, kad galetu buti jo ir daugiau. Bet kol kas maze per menesi priauga vidutiniskai po 1 kg, tai manau viskas gerai-pienuko jai uztenka. mirksiukas.gif
Visas naktis ramiai issimiegu thumbup.gif Ir labai dziaugiuosi augindama savo klecka thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kristal: 13 spalio 2006 - 16:09
nemanau, kad butinas, bet gal nuo vaiko priklauso- maniske pavalgo 8-9-10 vakare ir ismiega 11 valandu ir pabudusi net nevisad iskart valgyti nori. Nuo gimino ismiegodavo 7 val. paskui po valanda vis ilgiau ir dabar 11. Ir MP kai valge ir misinuka- tiek pat ismiega thumbup.gif
Atsakyti
Mūsų mažius parpia visą naktį nuo pat gimimo, tai labai džiaugiamės. Iš pradžių išmiegodavo nuo 24 iki 6, o dabar paskutinį kartą pavalgo 21.30, o pusryčiaujam 8 ryte 4u.gif
Atsakyti
norėčiau, kad mažius nesikeltų naktį bet deja. jei valgo MP tai keliasi 2 kartus, o jei mišinėlį tai tik kartą thumbup.gif
Atsakyti
na mano mazoji koki menesi nakciai pavalgydavo 23.30min ir atsikeldavo 6-6.30,na o nuo pusantro menesio paskutinis maitinimas buna 21val ir atsibunda ivairiai nuo 8-9.30
Atsakyti
Aš savo mažę nuo pat gimimo gavau žadinti ir maitinti.Kartais prabusdavo pati.O nuo dviejų mėnesių mes naktim nebevalgom.Dabar mes netoli metukų wub.gif
Atsakyti