Įkraunama...
Įkraunama...

Naktinis maitinimas ir dantukai

as kai maitinau savo pienu tai irgi kas dvi valandas vos ne kas valanda iki 2men sitaip buvo.patraukia vel gerai po 5min vel verkia.kosmaras budavo nei miego ner nei nieko.amzinai tik namie ir namie galu gale isvis nevalgydavo pienuko pilva skaudedavo zodizu ir man ir jam nepyragai.nusprendziau maitinti misineliais.tai dabar 4menes. viskas gerai tik atplylineja labai kazko pastaruoju metu.
bet irgi atsikelia nakti valgyt ir as matau jau kai duodu buteliuka kaip jis ji geria .buna labai alkanas net dusta kaip nori. ir taip 2kartus.
manau nesvarbu kuo maitini bet jei vaikas nori valgyti tai negi alkanu laikysi? aisku reik isitikinti ar tikrai jis ten valgyt nori ar siaip apgaudineja mirksiukas.gif o jus vistiek ateis tas metas kai paaugs ir nebesikels ir viskas baigsis.
Atsakyti
Kaip del mazes dantuku,juk pienelis saldus,o dantukams tai nesveika.

Dėl to galima nesijaudinti - dėl mamos pienuko dantukai negesta, o vat nuo buteliuko kurio reikes krūtį pakeisti tikrai gali būt bėdų. blink.gif

Mes miegam kartu ir žindom kelis kartus per naktį. Tai mums visiškai netrukdo išsimiegot. Kelsiu jį į jo lovą kai sugebės pats visą naktį ramiai išmiegoti. Kaškur arčiau trijų.

Kaip pav. mano drauge atpratino savo suneli nuo naktinio maitinimo,kai jam tebuvo vos trys men. Naktimis mazius klyke,valgyt prase o, ji grieztai ne. Pati vos ant koju laikesi nuo miego trukumo ir ligos uzpuole,nes nervai nelaike.O savo pasieke

O kam? Dėl kaškeno išgalvotos teorijos, kad atseit vaikai bus išlepinti jeigu juos per daug mylėt ir teikinti ne tik jų fiziologinius, bet ir psichologinius poreikius...?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Natuke: 22 rugsėjo 2006 - 20:08
mano vyrenysis augo iki 2 metų su buteliu dantyse tiesiogine ta žodžio prasme. dieną vaikščiodavo įsikandęs, o naktį ištvarkydavo po du butelius pieno mažiausiai, dažnai prireikdavo ir trečio. nieko, kentėjom, kėlėmės naktim, plovėm buteliukus, šildėm pieną. vieną kartą pasinaudojom situacija, paslėpėm buteliuką ir pasakėm, kad tėtis išsivežė. o vaikas tėtį dievino, tai visai nesupyko, buvo patenkintas ir buteliuko daugiau neprireikė. taip ir likom nesupratę, kodėl jam naktim taip žiauriai reikdavo gerti pieną ir kodėl daugiau nepareikalavo...
Atsakyti
Nu nezinau kad vaikui neduot valgyt kai jis nori ir leist rekt jam ,juk kiekvienas vaikas skirtingai ,vienam nereikia valgyt nakti kitas gal negali iskest visa nakti,gal jis maziau pries tai pavalge.Nu nezinau nu miegu as su savo mergina kartu vienoj lovoj,keliasi ji taip pat daznai,o buna kad ir ismiega,maitinu pati.Nugi ne tabora auginam galima ir pasikankinti.Maniske net soskes neima ir is buteliuko visai negeria ,sunku nesakau nu bet nepasaulio pabaiga gi.
Atsakyti
na mano nuomone jei tik waikas nori tegul walgo.maniskis naktim kokius tris kartus walgo. blush2.gif manau pats atpras kai ateis laikas.o rekdyt jo nakti man kazkaip nesinori schmoll.gif
Atsakyti
Jei tik nori, tegul valgo. Negi leisi rėkti. Ginekologė sakė jei dieną vaikas valgo ne rečiau kaip kas 4 val, o naktį kas 6 val, ir nėra mėnesinių- nereikalinga jokia paildoma apsauga, kad vėl nebūtum nestuke.gif . Nežinau, ar tai patikima. O ir šiaip naktinis maitinimas skatina pieno gamybą (pediatrės žodžiai).
Atsakyti
tai argi sunku nakti pamaitinti gi visa gyvenima nemaitinsi. pradzioje valgydavome net 3 kartus nakti po 2 dabar kita kart net iki 6ryto nereikia o kita kart 2kartus sugalvoja smile.gif . darome taip kaip jam patogiau ir mano muomone jam nerupi biggrin.gif
Atsakyti
O as girdejau taip kad vaikas jau nuo 7men turi nebevalgyti nakti ir jei vis dar valgo reikia atpratinti Kai prades zirst ciulptuka duot ar seip palinguot Na nebent valge nakti 3 kartus tai du praleist o trecia jau duot Sake pavargti gali tekti net iki poros savaiciu Bet as tai nezadu nei pati kankintis nei vaika kankint smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Kam @ 2006 09 29, 08:50)
O as girdejau taip kad vaikas jau nuo 7men turi nebevalgyti nakti ir jei vis dar valgo reikia atpratinti Kai prades zirst ciulptuka duot ar seip palinguot Na nebent valge nakti 3 kartus tai du praleist o trecia jau duot Sake pavargti gali tekti net iki poros savaiciu Bet as tai nezadu nei pati kankintis nei vaika kankint smile.gif

JAV tokia nuomonę buvo paplitusi, senosios kartos gydytojos visos taip moka. Bet dabar požiūris į tai keičiasi ir naktini žindymai yra raginami.
Atsakyti
Sveikos mamytės 4u.gif ,kai auginau sunų nesivadovavau jokiom "naujosom "taisyklėm ,žodžiu auginau taip kaip mane mama augino:pieną po maitinimo nutraukt,nuo keuriu mėnesių košės,duodavau gerti tarp maitinimų....Žinot nei jis kitoks vaikas nei ka.Sveikas,protingas, judrus....Dabar mažają auginu pagal "naujus vėjus" nei čiulptuko,nei buteliuko....bet šį būda ne aš pasirinkau,o mano mažoji.Taigi esu ir maistas ir vaistas ir nusiraminimas.O dėl naktinių maitinimų kankinuosi ir aš keliasi valgyt tris-keturis kartus.Diena valgo kas dvi-tris valandas.Bet po tokios nakties esu kaip zombis,viskas vyksta per dieną automatiškai... nors degtukus į akis statyk,bet toks mūsų"darbas",juk ne amžinai naktim valgys ar ne? smile.gif
Atsakyti
Mano zvirblis ismiegodavo nuo dvieju su puse menesio visa nakti. Uzmigdavo vakare, prabusdavo 6 ryto. Bet kai 4,5 menesiu isdygo pirmieji dantukai pradejo atsikelti naktimis... Dabar keliasi 1-2 kartus panaktipieciaut:) Kai prabunda, pasiimu i savo lova ir paskui jau miega su mumis iki ryto:)
Atsakyti
Manyškis kai miega šalia, aš lyg tai ir išsimiegu. Jeigu, aišku jis jaučiasi gerai. Krūtį paduodu ir abu toliau snaudžiam. Kaškur skaičiau, kad jeigu mama ir vaikas miega kartu, jų miego fazes yra tokio pat ilgumo. Ir vaikelis pabūnda valgyt tuo pačiu metu kai ir mamytė negyliai miega. Gal ir tiesa g.gif nes pastebėjau, kad jeigu užmiegu viena o vaikelis miega savo lovytėje (jis užmiega apie 9tą, o aš einu gultis 12tą...), kai jis suverkia man yra labai sunku atsikelti ir jį pas save pasiimti. O kai jis yra šalia, aš pabundu lengvai ir net turiu jėgų jį virš puodo palaikyti, tad miegam be pamperio sausai cool.gif
Atsakyti