Įkraunama...
Įkraunama...

Naktinis maitinimas ir dantukai

Mes dar valgome tik MP,naktimis keliamės 1-2 kartus.Ir man atrodo,kad nelabai realu jeigu nesikeltų naktį pavalgyti,nes mp greitai virškinamas.Ir tikrai(kažkuri rašė) naktį pilnai išvalgo abi krūtis.
Atsakyti
mano maziuke, tai nuo pat gimimo gan gerai miegodavo naktim. na taip pirma men tekdavo keltis 3-4 kartus, dabar 21 val paskutinis maitinimas, ir ismiega iki 5 val. na o diena tai kas 2-3 val valgom. o valgom tik MP, nes kazko tai pastaruoju metu visiskai nebeima jokio buteliuko, na soske tai mums labai patinka, be jos niekaip neuzmiegam smile.gif
Atsakyti
Maniskei ryt jau 11 men., o mes vis dar valgom naktim, o ir miegam nuo puses nakties kartu, tiesa ji nori ne valgyti, bet mamos silumos, cia ir jos toks uzmigimo budas (nors stomatologai yra labai pries tokius dalykus), o ir man nereikia naktimis jos supti, kad uzmigtu ar kad mes kazka irodytume neduodamos kruties smile.gif, bandziau nuo to atpratint, bet nuo savaites visisko nemiego ir mazes kliksmu meciau visokius pamokymus, tiesiog mes taip gyvename ir dziaugiames, kad vis dar yra pienuko biggrin.gif dziugu, kad kiti vaikiukai duoda mamoms pamiegoti nakti jau nuo 3 men., as susitaikiau su tuo kaip yra ir viskas, o tie bobuciu gasdinimai, kad neva apkraunamas vaiko skrandukas, tai tegu jos pacios pabando ant pieno pagyvent aggressive.gif gi visi mokslininkai ir gydytojai gal nebereikalo daro visokius tyrimus, tegu jos paskaito dabartines literaturos siuo klausimu aggressive.gif
Atsakyti
Mano sūnelis naktimis gerai miegodavo.Atsikeldavo tik 1-2 sykius pavalgyt.Nuo kokių keturių mėnesiukų nebesikeldavo.O dabar jau mėnesis laiko kaip pradėjo vėl keltis naktimis valgyt,gert.Nes užmiega nevalgęs.Tai tada jau tenka mažai pamiegoti mamytei,nes mažasis naktį užsimano tai gerti tai valgyt.Ir taip kas 3 val. naktį doh.gif O jam už trijų dienelių bus 7 mėnesiukai smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo chriss: 31 rugpjūčio 2006 - 21:34
Nu va radau to ko ilgai ieskojau.Mano merginutei 5 men.Iki 4 men keldavosi tik karta per nakti,po to turejom bedu su skranduku ir pabaiga ramiam miegeliui.Jau menesis laiko kai manoji keliasi po 5-6kartus per nakti,kartais pabunda verkdama,dantuku nesimato.As maniau praeis bet jau menesis taip.Ir kad valgyt noretu,patraukia kruti pora minuciu ir vel snaudzia,praeina valanda ir vel verkslena.SIAUBAS wacko.gif
Atsakyti
Na mano mazulis taip pat keliasi 2-3 kartus per nakti doh.gif O taip noretusi papust visa naktele ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Britvute: 04 rugsėjo 2006 - 14:31
o mano dukrytė kai užmiega 22-23 val.tai miega iki pat ryto 8-9 val.Prieš miega visada pamaitinu,ir naktim niekada neprašo valgyt ar atsigert.
Atsakyti
O mano mazius nuo 3men. ismiegodavo visa nakti smile.gif suejus 7men. isdygo pirmas dantukas,pradejo keltis 1 karta valgyt,po svaiteles isdygo antras dantukas,na ir nuo 8men.jau keliasi kokius 3 kartus,soske spjauna,niurzga,jei negauna pavalgyt pradeda verkt :verysad:maitinu pati,bandziau arbateles duot vietoj pienuko,bet jau po 1val.pradejo zurkt verysad.gif mums jau 9men,na kitu dantuku lyg ir nematyt,bet vistiek mamytei neduoda issimiegot unsure.gif
Atsakyti
na,mano mazute net apsirikusi neismiegojo visa nakti.o mums jau 11men.tai vis dar keliasi naktiu maziausiai 3kartus.bet jinai taip bando mano lovoj atsidurt,aisku taip ir buna,maitinau savo pienu iki9men.,dabar stengiuosi nakti duoti tik virinto vandenuko,arbatu visiskai negeria
Atsakyti
mano daktarė sakė, kad jei nenoriu problemų su laktacija, leliuką maitinti būtina tada, kai jis to prašo, patartina bent kas 4val. o kadangi po pirmo maitinimo naktį sūnelį pasiimu į savo lovą, tai paskui maitinu pati beveik neprasibusdama ax.gif
Atsakyti
tai kad tu maitini dar savo pienu tai zinoma kad reik maitint,as turejau omeny,kas jau nebemaitina...nes as jau pabaigusi maitinima.o tau tai kitas reikalas,nes nakti daugiau gaminasi pienas,tai reik vaikuciui duot,kol pas manes buvo pienuko as ir maitinau
Atsakyti
As taip pat turiu sia problema. Nakti kol maitinau is buteliuko uztekdavo tik karta prabusti,o dabar kai vel kruti duodu tai kas dvi val. bunda. Bet mane tai va kas jaudina.Kaip del mazes dantuku,juk pienelis saldus,o dantukams tai nesveika. Kol kas as rami,jai dar tik 7men.bus. Bet kai metukai sueis ir isaugs visi dantukai tai turesiu ja atpratinti. o kaip tai padaryti nekankinant leliuko nezinau.
Kaip pav. mano drauge atpratino savo suneli nuo naktinio maitinimo,kai jam tebuvo vos trys men. Naktimis mazius klyke,valgyt prase o, ji grieztai ne. Pati vos ant koju laikesi nuo miego trukumo ir ligos uzpuole,nes nervai nelaike.O savo pasieke.
As,negaleciau taip elgtis su savo gelyte,todel maitinu ja ir maitinsiu taip ilgai,kol mums atrodys teisinga.
P.S.Man malonu ja zindyti,tai todel ir nenutraukiu. mirksiukas.gif
Mano mama pasakojo kad as ir sese naktimis iki metu nemiegojom o klykem. Tai ir maitindavo. Ir is kur pas mama tiek jegu buvo.Mano dukryte tikras angelas siuo atveju. rolleyes.gif
Atsakyti