Įkraunama...
Įkraunama...

Geriausias vaiko žaislas

mano sunui labai patinka knygos biggrin.gif skaitom, vartom ir kartu ir jis pats vienas. pasijima knygele ir nesa man kad skaiticiau, atvercia tam puslapi kur jo megstamiausias eilerastukas ar pasaka ir taip "gudzi-bidzi, gudzi-bidzi......." lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
nuo 3 metu turiu viena medziagine lele. ji mano kaimynes bendravarde nes kai ja krikstijo buvo mano gimtadienis ir . kiti zaislai niekados nebuvo man tokie brangus.greitai juos sulauzydavau arba pamesdavau. ji labai suplysusi esu ja siuvus daugybe kartu, tiesiog lopas ant lopo bet vistiek brangiausia, net dabar su ja miegu kai liudna blush2.gif del jos net su sese pesdavausi. ji ja kas nakti paslepdavo nes jai buvo geda kas as miegu su lele nors esu vyresne.
Atsakyti
Mano dukryte turi tokia ale servetele-ale zaisla,su karvytes galva ir tokiais suristais kampukais,na net nezinau kaip teisingai pavadinti ,kur specialiai miegojimui skirta,tai be jos neuzmiega.Dar labai patinka toks nertas pleduka,ji gavom dovanu gimdymo namuose,tai buvo paskutinis pledukas,su kuriuo uzklota ji miegodavo ligonineje,toks spalvotas spalvotas.
Atsakyti
Mums nepatinka jokie zaislai lotuliukas.gif Gali pirkt ka nori demesio nulis doh.gif Nu bet neprarandu vilties, kad kada nors rasim tai kas jai patinka. Miegot kai eina tai ranksluosti is komodos istraukia apsikabina ir miega ax.gif
Atsakyti
Maniškei 2,1m. Tai žaislas Nr.1 - Lego Duplo lėlių namas; Nr.2 - Play Dough aštunkojis; Nr.3 - Minkšti žaislai. Man pačiai stebėtina, nes visi kartodavo nepirkti pliušinių žaisliukų, nes vaikai su jais nežaidžia. O štai maniškė žaidžia ir dar ogogo kaip. Nr.4 - visokiausios knygutės. Nr.5 - Mamos arba tėtės kompiuteris lotuliukas.gif

Už tat su kūdikiškais žaislais iki ~1,5 visiškai (kartoju: VISIŠKAI) nežaisdavo. Atrodydavo, kad su vyru juos sau perkam ir nesuprasdavome viso to bumo dėl žaislų vaikams. Kilimėliam, kandukam, barškučiam, karuselėm, supynėm ir t.t. būdavo 0 dėmesio. Nupirkdavom, pagulėdavo ir atiduodavom kitiem. Vieninteles, ką vartydavo tai knygutes. Pas mus jų dabar tokia krūva... visokių visokiausių... medžiaginių, plastikinių, popierinių, putplasčio... Knygutė Nr.1 Mikės Pūkuotuko enciklopedija. Gavo nuo draugo 1-metukų gimtadienio proga. Tai sėdėjo, vertė kiekvieną puslapį ir juokėsi iš džiaugsmo. Ir taip ~45min. buvo. Ir dabar dar ją mėgsta pavartyt, bet jau prašo, kad papasakotumėm plačiau apie kiekvieną gyvūną.
Atsakyti
Musu megstamiausi tai knygutes, pianinas, daktares rinkinys thumbup.gif
Atsakyti
Atsakymus į šį klausimą reikėtų suskirstyti pagal amžių, nes juk tiek skirtingų vaikų skirtingo amžiaus... ax.gif
Mūsų nuo leliuko turėjo tokį Clementoni meškutį-barškutį, pusiau medžiaginis, pusiau plastikinis, viduryje besisukantis kamuoliukas su spavotais žirniukais, kurie barška. Tikiuosi, suprantamai parašiau blush2.gif Tai jo veidukas toks gražus išsiuvinėtas, su gražia šypsenėle, tai visada vaikutį pralinksmina, net jeigu zirzia, verkšlena, parodom meškutį, pasukam ratuką - ir jau juokiasi thumbup.gif
Atsakyti
Megstamu daug, labai domisi ziaslais, bet mylimiausia lele kudikis. Maniskei metukai su biskiu.
Atsakyti
Na is tiesu , teisingai pastebeta , kad sia tema reiktu skirstyti pagal amziu.. Nes jei mano vyresnioji dukra (jai 9 metai) mielai zaidzia monopoli, skaito knygas ir jau nera prisirisusi nei prie vieno zaislo, tai maziukas (jam 5 men. ) zaidzia su barskuciais.. ir keliais pliusiniais.. visgi pirmenybe teikia muzikinems dezutems.. wub.gif
Atsakyti
Pats geriausias ir nenusibodes zaislas - musu katinas doh.gif doh.gif
Atsakyti
O maniskei 1.3m ir ji miegoti neina be ingmanvega pliusinio meskiuko,taip jis jai lipo,toks pukutis,minkstutis wub.gif
Atsakyti
Vtech medis wub.gif
knygos
mama biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo menininke: 02 gruodžio 2009 - 17:30