Maniskis tik masineles stumdo turi ju begalybe ir kai tik bunam pc pamates puola vel ir praso pirkti
Mano sunaitelis turi pora ypatingai megstamu masineliu,tai su jomis ir vaiksto ir miega
TL kiškis barškutis- o dabar chou chou lėlytė, net kartu miega
Žaisliukus turimus mano sunutis myli visus nelaužo žaidžia su jais periodiškai, tai su vienais, tai su kitais. Bet pats pačiausias, tai ilgausis pliušinis kiškutis, be kurio net laukan neišeina Su juo miegot eina abu kartu valgo, ačiū die, kad maudyt leidžia Tai jau toks nepirmos jaunystės bet man dar mielesnis Būna, kad užsislepia kur o po to surask, kad gudras
QUOTE(laumele @ 2008 11 26, 15:14)
as turiu tris vaikus . visiems gimimo proga pasiuvau po zaisla . tai vyriausio sunaus ir buvo pats mylimiausias palydovas . o maziukam tie zaislai taip neprikibo .
Miela
Maniškis, kai gimė irgi gavo dovanų švelnų mielą žaisliuką spec., miegučiui, kaip didelė nosinaitė neprilipo jam jis Išsirinko nieko neįpatinga triušiuką ar zuikiukas ten Kažką atrado jame jis ilgaausis toks ilgom kojytėm patogus tampyti ir toks
Mums mylimiausias anciukas pirktas is norfos, visur kartu, o apie miega be jo net kalbu nera, tai dabar jau yra koks penktas anciukas, nezinau, kai ta paskutini nudremsim is kur benupirkt, nes jau norfose ju nebera
FP grojanti knygute..tai pati pasispaudzia ir soka pagal muzika ir daineles
mano vaikinas nenulipa nuo masinos,visa laika ir manie ir lauke duodasi,nu bet pavaro kaip profas,net saules piesia,ir varineja jau kokie metai,kiekviena diena
O mes turim toki niekuo neipatynga suniuka, kuri jau... 2 metus mergina nesiojasi visur su savim, suniukas ir i darzeli, ir i parduotuve, ir i svecius, ir miegot keliauja kartu . O kai ateina laikas ji skalbt, tai buna didziausia tragedija .
dukrytės (2,5metų) mėgstamų sąraše kol kas nebuvo minkštų žaislų. Visad labai mėgo smulkius žaisliukus, dabar plastikinių teletabių bei tublibukų figūrėlių etapas.