Įkraunama...
Įkraunama...

Geriausias vaiko žaislas

Mano dukryte turi mylimiausia lele pavadinom lele Simuku, tai ir buciuoja, vezimelyje vezioja, tute duoda, is buteliuko gerti, jei valgo tai ir pavaisina. Kaip tikra mama! thumbup.gif Mokosi nuo mazens buti mama. mirksiukas.gif
Atsakyti
Mano 1,5 m. sūnaus mėgstamiausias žaislas yra MEGABLOCKS kaldėlės wub.gif , iš jų stato pilį ir įvairius aukštus bokštus. Kadangi kaladėlės spalvotos, kartu mokomės spalvų pavadinimų thumbup.gif

Tik bėda, kad per tas kaladėles tuoj kojas išsisiukiosim su tėvu hihihi.gif
Atsakyti
Mano taip pat patinka ne kokie meškučiai, o lėlė, kuri turi tūtę. Ji ją ir vežioja su vežimu, ir savo lovytėj migdo, ir maitina. Žodžiu, pats mėgstamiausias žaislas. Kol kas thumbup.gif
Atsakyti
Aš turėjau silpnybę sūpynėms 4u.gif
Kas Jūsų mažylių mėgstamiausieji?
Atsakyti
man patikdavo visi kiemo zaidimai taciau dabar vaikai mieliau u sautuveliais (kuo panasesniais i tikra laksto arba su kompiuteriu
Atsakyti
mano mazute tai kaip ir megstamiausio zaislo gal ir neturi g.gif , jai ir konstrunkoriai patinka ir poniai, ir zaisti su virtuvele, bet pastaruoju metu labai pradejo barbes sukuoti, joms batelius mauti, rubelius keisti, jas i barbiu automobili sodina bigsmile.gif
Atsakyti
mano pupukui labai patinka ant lavinimo kilimelio ir karvytes dainuojancios virs lovytes biggrin.gif
Atsakyti
o mano vyrukui pats megstamiausias zaislas nors mes ji jau beveik seimos nariu vadinam tai yra pliusinis meskiukas. jis ji gavo dovanu pirmo gimtadienio proga o siemet jam bus jau 8 metai tai meskis kartu su juo jau 7 metus. be meskio miegot neina.vat kaip.
Atsakyti
maniske turi toki lavinamaji suni su cezanciom ausim, tai ji labai megsta biggrin.gif
Atsakyti
Nuo pusės metų iki pirmo gimtadienio dukrytė nepaleisdavo iš rankų skambančio dantų šepetuko, su juo net užmigdavo smile.gif . O dabar vieno mylimiausio neturi, bet yra keli su kuriais daugiau žaidžia. Daugiau varto knygutes, "piešia" spec.piešimo lentoje,kurią galima nutrinti rolleyes.gif .
Atsakyti
Kol kas esam mažučiai, tai domimės viskuo, kas nėra žaislai (plaukų šepetukas, šaukštai, bliūdai, puodai, maišeliai ir kt.).
Atsakyti
Dukrytei labai patinka samciai ,puodai ir t.t. jau visi zaislai atsibode doh.gif
Atsakyti