Mano dukryte turi mylimiausia lele pavadinom lele Simuku, tai ir buciuoja, vezimelyje vezioja, tute duoda, is buteliuko gerti, jei valgo tai ir pavaisina. Kaip tikra mama! Mokosi nuo mazens buti mama.
Mano taip pat patinka ne kokie meškučiai, o lėlė, kuri turi tūtę. Ji ją ir vežioja su vežimu, ir savo lovytėj migdo, ir maitina. Žodžiu, pats mėgstamiausias žaislas. Kol kas
Aš turėjau silpnybę sūpynėms
Kas Jūsų mažylių mėgstamiausieji?
Kas Jūsų mažylių mėgstamiausieji?
mano mazute tai kaip ir megstamiausio zaislo gal ir neturi , jai ir konstrunkoriai patinka ir poniai, ir zaisti su virtuvele, bet pastaruoju metu labai pradejo barbes sukuoti, joms batelius mauti, rubelius keisti, jas i barbiu automobili sodina
o mano vyrukui pats megstamiausias zaislas nors mes ji jau beveik seimos nariu vadinam tai yra pliusinis meskiukas. jis ji gavo dovanu pirmo gimtadienio proga o siemet jam bus jau 8 metai tai meskis kartu su juo jau 7 metus. be meskio miegot neina.vat kaip.
maniske turi toki lavinamaji suni su cezanciom ausim, tai ji labai megsta
Nuo pusės metų iki pirmo gimtadienio dukrytė nepaleisdavo iš rankų skambančio dantų šepetuko, su juo net užmigdavo . O dabar vieno mylimiausio neturi, bet yra keli su kuriais daugiau žaidžia. Daugiau varto knygutes, "piešia" spec.piešimo lentoje,kurią galima nutrinti .
Kol kas esam mažučiai, tai domimės viskuo, kas nėra žaislai (plaukų šepetukas, šaukštai, bliūdai, puodai, maišeliai ir kt.).
Dukrytei labai patinka samciai ,puodai ir t.t. jau visi zaislai atsibode