Apie seminara
Mielieji Draugai!
Kaip padaryti mūsų šeimos ir mūsų vaikų gyvenimą idomesni, šviesesni ir linksmesni? Kaip sukurti namuose jaukią nuotaiką ir šiltą atmosferą? Kaip išspręsti būtent savo vaiko paauglystės problemas?
Galima išmokti daryti kažką naudingą ir gerą kartu, savo rankomis, savo šeimai ir namams. Milijoną idėjų mes padovanosime Jums mūsų konferencijoje.
Kviečiame dalyvauti konferencijoje ir darbo grupėse.
Konferencijos metu vaikai nuo 2 metų galės paleisti laiką žaidimų kambaryje.
Lėlė padaryta kartu su mama yra mėgstamiausias mano pasakiškos vaikystės draugas (gr.B XI), kaip paaiškinti
mano pasakų pasaulį mama sužinos darbo grupėje apie pasakas (gr.B VIII), kaip sušildyti mano vaikystę (gr.B IX).
14 oji Rytų Europos darbo konferencija mokytojams, psichologams, socialiniams darbuotojams, gydytojams, terapeutams, gydantiesiems pedagogams, tėvams
2007 m. rugpjūčio 7-12 dienomis, Vilnius, Lietuva
Aš vystimasis ir jo kritiniai momentai, krizės. Kaip galime juos keisti?
Laisvė ir meilė partnerių, porų pedagoniniuose ir terapiniuose santykiuose.
Meilės ir seksualumo dimensija šiuolaikiniame moksle.
Visuomeninis profesoriaus, med. dr. Peter Petersen (Vokietija) pranešimas
Registracija dėl dalyvavimo konferencijoje:
e-mail.: vilnius@rsgpc.org
fax.: + 370 5 245 41 24
Adresas: Druskio g 11, Vilnius, LT- 04120, Lietuva
5 dienų konferencija kainuoja 155 Lt (45 )
1 dienos kaina - 38 Lt (11)
Registruotis iki 2007 m. liepos 23 dienos
QUOTE(catina @ 2005 04 02, 19:02)
O mano sunus eina miegoti su masinyte. Su visokiais minkstais meskiukais, zuikiukais, peliukais miegoti galiu as pati, nes vaikas ju nei i rankas neima.
Musiskis panasiai,i pliusinius nei neziuri,niekada ju nemego.O uzmiega su visokiais smulkiais kietais zaisliukais-kaladelem,masinytem,kamuoliukais.Visada tenka uzmigusiam isimt is rankytes,nes kitaip isbyres,palis po juo ir trukdys miegot.
Erikui podžius iš Anglijos parvežė kažkokį tai konstruktorių, iš jo pasidaro robotas, mašina ar kas tik nori. tai iš akių nepaleidžia
Mano mergytė dar neturi mylimiausio žaisliuko... Turbūt tai dar ateity.
Na o musu mazoji jau nuo geguzes nepaleidzia borno is ranku ir maitina ir prausia ir supuoja ir prises miega ant puoduko sodina,nors miegot paguldo atskirai i jo lovele tik duoda ciulptuka o kau jau uzsimerkia vadinasi jau miega ,jaugalima ir man eit miegot(sako)
O sunaitelis tai paskutiniu metu rado stalciuj tecio sugedusi mobilu telefona,tai dabar geriausias jam zaislas,"skambina,kalbasi,juokiasi" vaidina kad veikiantis telefas,niekur be telefono nei is kambario nei i toleta visur su juo,eidamas miegot pasideda po pagalve,ir visiem perspeja kad neliestume kol jis miegos viena nakti net toks juokas buvo:
pasoko is lovos apie 3 val.nakties ir saukia :-mama,mama,tete!!!! galvoju kas nutiko maz sapnuoju,bet kazkaip atsibudau o jis sako kur mano telefonas,sakau po pagalve,ikiso ranka po pagalve susirado telefona issitrauke pabuciavo,pakiso vel po pagalve ir toliau miega tai kolkas jam nereikia anei dviracio,nei motociklo,nei masinos,nei masineliu,nei konstruktoriu nieko bet ramiau nes maziau zaislu tvarkymo
O sunaitelis tai paskutiniu metu rado stalciuj tecio sugedusi mobilu telefona,tai dabar geriausias jam zaislas,"skambina,kalbasi,juokiasi" vaidina kad veikiantis telefas,niekur be telefono nei is kambario nei i toleta visur su juo,eidamas miegot pasideda po pagalve,ir visiem perspeja kad neliestume kol jis miegos viena nakti net toks juokas buvo:
pasoko is lovos apie 3 val.nakties ir saukia :-mama,mama,tete!!!! galvoju kas nutiko maz sapnuoju,bet kazkaip atsibudau o jis sako kur mano telefonas,sakau po pagalve,ikiso ranka po pagalve susirado telefona issitrauke pabuciavo,pakiso vel po pagalve ir toliau miega tai kolkas jam nereikia anei dviracio,nei motociklo,nei masinos,nei masineliu,nei konstruktoriu nieko bet ramiau nes maziau zaislu tvarkymo
Mano vyresnėlio mėgstamiausias žaislas buvo mašinėlė- paspirtukas. Kiauras dienas nuo jos nenulipdavo. Nešdavomės ją į lauką, veždavomės į sodą, į gamtą. Tai buvo vienintelis žaislas, dėl kurio pirkimo nepasigailėjau nė akimirkai. Kadangi pirkome nebrangią ir nelabai tvirtą, kai sūnui buvo 3.3 m, ją "pribaigė" Antram sūnui būtinai tokią pirksim. Tik brangesnę ir patvaresnę.
o mum mediniai zaislai labai pagelbeja kasdienybej
Sveiki, mes ir pirkom dailej medini traukinuka, tai jis pats megstamiausias, patvariausias ir mylimiausias, ne tik mano, bet ir visu kitu vaiku, kurie tik pas mus uzeina tikrai nesigailiu ji nupirkus
o maniskis nesiskiria su tiny love bananu...
nu visur ir visada jam reikia jo
nu visur ir visada jam reikia jo
Mano vaikino mėgstamiausias žaislas - tušti jogurto indeliai. Turim surinkę visą kolekciją. Stumdo, mėto ir dėlioja juos visaip kaip sugalvoja
Kai gimė mažius, draugės atnešė dovanu, tame tarpe buvo pliušinis triušis, labai gražus , viskas, nuo pirmų dienų iki dabar mes visur su juo keliaujame į keliones pasiemam, kai į svečius eina, pas gyditoja, kartu gydo jį
ir mes turim du mylimus zaisliukius , tai vtech meskinas ir leap frog drambliukas, nu jau labai juos myluoja ir myli, jei kur vaziuojam , butinai taip pat vezames