Pas mus tai zaislai turi populiarumo stadijas
Gauna nauja zaisla, ta ir i lova nesas miegot...iki tol kol koki kita gauna...
Lovoj miegojo : knygos, masinos, atvirutes, nuotraukos,minksti zaislai, prozektorius, lekstutes, puodukai, dazai (dezuteje aisku), ir t.t.
Siuo metu yra begalo susidomejes delionem "puzzle's", sugeba pats sudeti net 100 daliu. Esu tuo patenkinta nes deliones "protingi" zaislai...be to namuose apie 5 k dienoj po gera valanda taip tylu tylu
Paskutiniu metu tai tas, kuri broliukas ka tik rankoj laiko, ypac vakarais.Tai, buna, atimineja, o bruliui ka nors kita kisa.Kol kas tai dar pavyksta, nezinau, kaip cia toliau bus. Kartais net issikaulija su Andriaus kiskuciu i lova eiti (brolis dazniausiai veliau eina miegoti, nes diena daugiau miega), bet pries uzmigdama vis tiek dazniausiai ismeta.
Maniskis tai i lova nesasi raktus, kartais dar - prozektoriuka. Ir taip sako: "Pamigdysiu raktus"
kitekat žalios spalvos dėžutė pats mieliausias žaislas, neįskaitant katino , gyvo aišku.
QUOTE(sandralita @ 2005 12 01, 18:19)
TIKRAI ADILE,VISIEMS TAIP BUNA.MANISKIS IRGI PER TAI PEREJO.LAIDUS PAMIRSO,O VA DISTANCINIAI,MOBILUS IKI SIOL VISAI NEBLOGAS ZAISLAS.
va va jau pora telefonu i savartyna atduodam ir vistiek vaiis ju neatsisako o distanciniai musu be dangteliu dingo juokas pro asaras bet vaikis tik atsikelia ir iesko knisa po visa lova kur mamka padejo juos
Maniškė tai į lovą nieko neneša
bet pagrindiniai žaislai, neskaitant kompo, tai medinis supamas arkliukas ir pripučiamas namelis ; ir vakarais taupyklė
bet pagrindiniai žaislai, neskaitant kompo, tai medinis supamas arkliukas ir pripučiamas namelis ; ir vakarais taupyklė
O mūsiškis tai žaidžia su visais žaisliukais,bet labiau tai su prieskonių dėžutėmis,samčiais ir visais kitais virtuvės daiktais.Kasdiena vis ką nors kitą sugalvoją,kad nenusibodusį kokį žaidimą.Dar labai patinka pipirus iš vienos dėžutės į kitą dėlioti.tik kad dažnai rinkti man tenka,tai jau paslėpiau.
Mano vaiko mylimiausias žaislas - pliušinis begemotas
Kas vakarą eina miegoti tik su juo
Kas vakarą eina miegoti tik su juo
geriausias žaislas? - mama!