Įkraunama...
Įkraunama...

Atsiliepimai apie aukles

Gal kas gali papasakoti apie Laimą iš Šilainių? Gyvenančią prie poliklinikos. Dabar prižiūri berniuką prie Girstupio. g.gif
Atsakyti
QUOTE(gamitys @ 2005 06 01, 22:20)
Sveiki,

Esu nukentėjęs tėvelis. Papildysiu juodųjų auklių sąrašą dar viena aukle, kurios testavimas brangiausiai kainavo mano mažyliui. Ech.. Noriu įspėti jus apie itin blogą auklę, kuri traumuoja mūsų mažylius: nuolatos gąsdina, kad jei nedarys to ar kito, ar priešingai darys – tai muš vaiką (nuolatos gąsdina kad muš, ir muša). Sunku buvo patikėti, kad ji tokia baisi, bet kai mažylio elgsena pasikeitė: jis pasidarė irzlus, dirglus, nustojo kalbėti (“pabaisa” neleisdavo jam kalbėti, rėkdavo iš karto ant jo), blogai naktimis pradėjo miegoti, mums trūko kantrybė ir mes ją pradėjome sekti. Mama negalėjo žiūrėti, apsiverkė po 20 minučių, o aš neigiamų emocijų sukeltą energiją nukreipiau į informacijos apie ją paviešinimą.

Iš karto po atsisveikinimo su ja, mažylis pradėjo elgtis kaip įprastai – tikiuosi, kad ji daugiau niekam nepakenks. Ji pavojinga tuo, kad sudaro apie save geros auklės įspūdį: apie save yra labai geros nuomonės ir prašo daug didesnio, nei vidutinio auklės atlyginimo. Kaip ją atpažinti:

Prisistato kaip Genutė (Genovaitė Butkienė, gim. Radviliškio raj., 1955 02 05), 2005 m. gyveno L. Giros g., Fabijoniškėse, Vilnius. Apie savo patirti teigia, kad užaugino 7 berniukus, kad dirba jau 14 metų su vaikais, turi daug rekomendacijų. Mėgstama frazė apie savo darbštumą “pirmoj vietoj žiūriu vaiką, kiek yra salygų aš nepalieku šiukšlyno po savęs” (mol jei ko ir nesutvarkys – tai tik iš meilės, rūpestingumo), pabrėžia kad su vaikais “skaitom knygutes, dėliojam žaisliukus”, nors ištikrųjų nieko nežaidžia – tik mums grižtant iš darbo “dėl akių” pažaidžia. Giriasi apie savo profesionalumą, nekukli, daug ir skardžiai šneka. Nors nesmagu apie tai rašyti, bet ji taip pat turi problemų su sveikata (sunku/nemėgsta lankstytis, taip pat nekenčia lyginti (ir nelygina) vyriškų marškinių – teigia, kad jai labai nepatinka lygintuvo karštis). Reikli pinigams, be 750 – 800 lt nesitikėkite, kad pas jus dirbs ilgesnį laiką. Tačiau ar kas leistų ir už dyką traumuoti savo vaiką?

Jos paskutinis mob. telefonas - žinoma gali būti pasikeites (868010297, kitaip užrašius 8 680 10297, dar kitaip (8*680) 1 02 97).
Auklė, aukle Genute, G.Butkienė, Genovaite Butkiene, G. Butkiene, smurtas, žala, juodas aukliu sarasas, juodas auklių sąrašas sarašas.
------------------------------------------------------------
Kadangi vadovaujantis įstatymais mes neturime teisės platinti asmens nuotraukų o juolabiau paso nuotraukų be asmens sutikimo, nuotraukas ištryniau.

Moderatorė Auges



Iš pradžių skeptiškai žiūrėjau į kamera/diktofoną namuose, nes auklė atrodė tikrai patikimas žmogus, ... deja, galiu tik patvirtinti, kad ponia Genutė Butkienė nė kiek nepasikeitė. Pykčio jai nelaikau, bet nemanau, kad tokiam žmogui galima dirbti aukle.
Atsakyti
QUOTE(mamairute @ 2005 03 30, 14:59)
Turiu dar vieną kandidatę - Jadvyga, gyvena Sodų gatvėje. Gal ji žiūrėjo kieno nors vaikus?

Atsiprašau, kad neskaičiau iki galo ax.gif Žinau, pas ką Jadvyga iš Sodų gatvės dirbo. Su vaikeliu labai gerai sutarė. Buvo bėdų dėl tvarkos. Ir šeimininkų paruoštą maistą mikliai sudorodavo, nepamiršdavo ir savo vaikų pamaitinti.
Atsakyti
Sveikos visos,

Ar kas zino ka apie Liudmila is Gurių. Ja man rekomendavo, ir pasirode labai miela, su vaiku klaba rado.

Ir dar Elena is PAsilaiciu. Sake, kad pries dvi savaites baige ziureti mergaite baltupiuose.

LAbai lauksiu bet kokios informacijos
Atsakyti
O is kokios gatves Elena is Pasilaiciu? Pas mus dirbo Elzbieta, bet teko girdeti, kad ji kartais buna Elena? smile.gif
Svarbiausia tau - skambinti seimai, kurioje ji dirbo, ir klausti kas ir kaip.
Atsakyti
QUOTE(ajb @ 2005 12 06, 08:32)
O is kokios gatves Elena is Pasilaiciu? Pas mus dirbo Elzbieta, bet teko girdeti, kad ji kartais buna Elena? smile.gif
Svarbiausia tau - skambinti seimai, kurioje ji dirbo, ir klausti kas ir kaip.



Ji sake, kad gyvena prie pat 16 troleibuso ziedo. Tokia nediele senuciuke, jau pensininke.
Atsakyti
Tai tuomet ne ta! Linkiu sėkmės!!!
Atsakyti
Na, man irig pasidare idomu del to Fredos miestelio.
As pati esu uzkietejus Frediske. Ten gyvenu nuo labai seniai, tad drisciu teigti, kad rajona pzistu.
Noreciau pazymeti + ir - sios vietos.
Pirma, sutinku su pastebejimu, kad tas miestelis statomas "ant pelkes". Tiesa, ta vieta buvo drenuojama, kuomet ja state. Jei ten iskase tvenkini ir jis tera tik stovintis vanduo, tai nuo uodu ir maslau birzelio, liepos men. neatsiginsite. Uztenka nueiti i Botanikos sora ir paziureti kas ten darosi palei tvenkineklius vasaros metu: uodyne, masalyne. Tad reiketu issiaiskinti, kaip ten tie tvenkinio mechanizmai bus statomi ar ne? Kas juos priziures ir kiek tai kainuos kiekvienam miestelio gyventojui. tikiu kad visos gyvenvietes prieziuros islaidos bus padalintos ant visu Fredos miestelio gyventoju.
Antra, pati esu "statybininke". Apziurejus statybu pradzios etapa, teko pastebeti daug statybiniu klaidu, broko. Turiu teisybes delei pasakyti, kad ne vienas ten dirbantis statybninkas voge statybines medziagas ir siule besistatantiems privatininkams. Ypatingai dideles problemos yra pamatuose, garso izoliacijoje nei sandarumuose: langai, durys, garazo vedinime. Isivaizduokite, masinas statomas po namu, kurio vedinimas tokiai galybei masinu yra neproporcingai mazas. Tai kyka pavojus, kad zmonems, gyvenantiems tuose butuose teks uostyti BUTE ismetamas automobiliu dujas garaze, o tai ypac jausis ziema ir per vasaros karscius. Kai jau bus nebeimanoma pakelti tos duju smarves, Fredos miestelio adminas neivertins ismetamu duju vedimino klaidingos sistemos kaip staytbu broko, bet pasiulys gyventojams pasididinti vedinimo sistema uz savo pinigus. Man tai atrodo mazhu maziausiai kaip apgavyste dabar, o ateity - vagyste. verysad.gif
Trecia, tikrai zinau, kad Ciurlionio tiltas dar nebus atidaromas 3-4metai i prieki. Nera finansavimo ir nera rasta po siai dienai konsesininku. Priedo, pacioje savivaldybeje snibzdamasi, kad tilto sutvarkymas nukeliamas 8metams i prieki. Mat niekaip neiseina suformuoti miesto biudzeto ir rasti eilutes tam tiltui. Taigi, Ciurlionio tilto prizaviavimo sutvarkymas nusikelia dar neaiskiam laikui. Kaip vietine Fredos gyvenotja, galiu pasakyti, kad istoriskai tas tiltas "statomas" jau nuo 1960metu. Kiek mano prisiminimai siekia, mes to tilto pirmojo atidarymo laukeme 20metu. Ne vienas kaimynas pralose man nemazai pazadu del tilto atidarymo. Tiesa, pagal savivaldybes projektus (tarybinius ir naujus), buv. Bakanausko, dabar Europos pr. turetu kazkada riedeti ir troleibusai. Butu tikrai pasakiskas susisiekimas su miestu tokiam graziam Fredos rajonui.
Ketvirta, kas liecia "Helisotos" gamykla ir ta namu rajoneli. Taip, ten gyvena daug rusakalbiu. Bet negaliu teigti, kad jie visi banditai, vagys ir pan. Per paskutinius 10 metu gyventoju kontingentas pasikeite. Atsikele gyventi daug nauju seimi i tuos namus. Beda yra kur kitur. tai jau penktas punktas.
taigi, penktas minusas yra lektuvu "sklandymas". Tie kurie tais lektuvais virs Fredos skraido, kazkodel vadina "sklandymu". Tiesa, gyventojams i skandyma tai nepanasu, nes lektuvai burzgia ir gan zemai skraido. Skraidymai reciau vyksta ziemos periodu. Dazniausia skraidoma pavasari-vasara nuo penktadienio iki sekmadineio. Vnz, visa savaitgali popietemis tie lektuvai tikrai sukelia triuksma virs galvu. Kieme megautis kavute ar kapstymusi po zole praeina noras.
Sesta, Fredos mieselis masina zmones Botanikos sodo pasone. Gaila, bet praejo tie laikai, kai penkios Botanikos skyles buvo atdaros ir buvo galima uz dyka patekti i Bot. Soda. Dabar jau tenka moketi uz iejima i ji. O isties buvo nebloga vieta pabegiojimui, kai kam vaiko ar suns paganymui. Taigi, begiojimio beliko sirdziai mielos Fredos gatveles.
Nezinau, ar tai pliusas ar minusas. Fredoje gyvena Kauno m. architektas Valatkevicius Muzikos g. Si gatve yra pries Bot. soda ir labai trumpa. tad jo nama surasti nesunku. Tik nezinau, kiek jis pats suinteresuotas Fredos rajono sutvarkymu.
Ir pabaigai. MAn idomu, kodel mamytes ir ju seimos taip akis nukreipe i Fredos miesteli? Fredos/ II. Birutes gilumoje yra T. Ivanausko gatve,kurioje yra soveitmecio liekana - sublokuotu namu miestelis. Ten nusipirkus senus pamatus, glaima kelioms seimoms pasistatyti neblogus butus: Visos komunikacijos ten yra isvedziotos ir vieta rami ir patys galite sau minimalesnemis islaidomis pasistatyti susirganizave kelis butus vietoj sublokuoto namo 4u.gif
Tai tiek apie Frea ir jos ta nauja "mieteli".
Atsakyti
biggrin.gif biggrin.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif Atsiprasau skatytoju apie aukles. Ne i ta skyreli su savo rashliava papuoliau. NOrejau pasidalinti mintimis apie Fredos miesteli, o patekau cionai.
Atsiprasau dar kata, o moderatores prasau si mano posta isstrinti, kad jis neklaidintu rimtos mamyciu temos. doh.gif doh.gif doh.gif
Atsakyti
primadienį pas mus pokalbiui turi ateiti Onutė, gyvenanti prie Savanorių pr. Kalniečių turgelį.
Ankščiau prižiūrėjo vaiką Žukausko g., dabar kažkur Savanoriuose, kelis kartus per savaitę, nepilną darbo dieną.

Gal kas girdėjo?
Atsakyti
Sveiki, gal galetumete suteikti informacijos jei kas zinote apie aukle vardu Jura. Is anksto dekinga. Mano adresas : z.jolita@erdves.lt
Atsakyti
Gal pas ką dirbo Aldona iš Taikos gatvės?
Atsakyti