QUOTE(joanal @ 2011 11 30, 20:41)
Geras pastebejimas,nes as taip pat esu juoduju aukliu sarase.Gerai tik tai,kad bent kolkas, neteko pagal skelbimus ieskotis darbo.Pakanka vietiniu pasiulymu.
Na va, ir atsirado, kaip aš ir maniau, daugiau auklių su tokiais pat vardais, kurios gaunasi, jog kaip apšmeižtos be priežasties
QUOTE(kapleris @ 2011 11 30, 21:10)
aš būtent nurodžiau telefono Nr., kurį ji įdeda į skelbimus.
Kam bus aktualu - tam pateiksiu daugiau jos asmeninės info.
Tel. nr. žmonės keičia, kartais tyčia, kartais ne. Jei pas mane kreiptųsi Danutė, kuri pasakytų, kad gyvena Šeškinėj, aš tikrai niekam nepulčiau rašinėt ir skambinėt, kad įsitikinti tai ta moteris ar ne, o tiesiog nurašyčiau ją "blogietėms" ir ieškočiau kitos. O ką daryt, jei mano vardas irgi Danutė, jei ir aš gyvenu Šeškinėj, jei labai be proto myliu vaikus ir dirbu aukle, bet dabar tai aš jaučiuosi įvardinta, kaip ta blogoji, nors tai tikrai ne aš? Ką man daryti? Pult įtikinėt, jog žmonės mielieji, yra daugiau Danučių, gal tai ne apie mane rašo...
Nejau taip sunku bent jau pavardės pirmą raidę nurodyti? Vis tikslesnė informacija būtų. (Čia visoms skelbiančioms)
Dieve, meldžiu tave išminties, kad suprasčiau savo vyrą; meilės, kad jam atleisčiau, ir kantrybės, kad pakęsčiau nuotaikų kaitą. Nes, Dieve, jei paprašyčiau stiprybės, mirtinai jį primuščiau. Amen.