Įkraunama...
Įkraunama...

Mano vaikas hiperaktyvus 4

QUOTE(Alchemie @ 2008 03 08, 22:13)
tiesiog..as tau siulau, i visus jos priekaistus reaguoti padeka ir sypsena, dar ir meiles jai palinkek...gal zmogus supras, akd ne taip daro, ne toks santykis yra, o jei ne..bent jau tau bus lengviau, akd nelaikai pykcio ant zmogaus, kuris nesugeba suvokti, jog vaikai skirtingi, bet visi yra verti ir pagyrimo ir teisingo auklejimo

drinks_cheers.gif tai manau geriausia išeitis, nes labai retai jau būna mokytojų dirbantis pagal pašaukimą, kaip sakoma iš idėjos g.gif

QUOTE(aukseklaipeda @ 2008 03 09, 15:09)
Cia mano nuomone....
Ka cia kalbeti apie hiperaktyvu vaika, jei siuo metu mokytojoms vaikai is viso nerupi, tik ziuri savo kailio. Gal ir kazkada siuometiniai mokytojai ieis i istorija (su savo streikais del atlyginimu), bet tikrai neieis kaip tikri mokytojai, kuriems svarbu vaikas. Pokario metais mokytojas buvo gerbiamas, bet ir buvo uz ka, o dabar mokytojas tiesiog egoistas, kuriam rupi atlyginimas, jo teises, bet palikti sitiek vaiku likimo valiai... Dar ziurek, vaikams reikes vasara i mokyklas eiti... Kiek yra zmoniu, kuriems siuo metu yra labai sunku materialiai, nors ir dirba daug sunkiau uz mokytoja, bet ...

visiškai sutinku su tavo nuomone, jau šiais lakais sunku rasti gera mokytoja, o apie vidurinės mokyklos mokytojas baisu ir pagalvoti unsure.gif kol kas džiaugiuosi, kad turiu gera mokytoja biggrin.gif
Atsakyti
Kazkaip pastarosiomis dienomis ivertinau, kad aplinkui vis delto labai daug puikiu zmoniu. Del mokytojos mums irgi pasiseke...gal tiesiog reikia is kazkur tureti jegu ir ieskoti..nors aisku keisti mokytojas ir mokyklas tai labai sudetinga uzdotis, beveik tiek pat sudetinga kaip ir peraukleti mokytoja, kuriai nerupi vaikai
Atsakyti
Netyčia radau internete tokį puslapį (rusų k.):

http://community.liv...al.com/adhd_il/

Gal pravers...
Atsakyti
Svasti aciu,
tiesa dabar yra naujasnes kartos vaistai, nei ritalinas. Yra "Concerta" tik nezinau ar Lt ji dabar registruota, nes Lietuvoje su io tipo vaistais buso sudetinga, gal delto, kad mes nepripazistame, jog pas mus tokia beda kaip ADH irgi yra.Apie siuos vaistus daugiau galetu parasyti vario.
Atsakyti
Su atbundančiu pavasariu, sugrįžtančiais paukščiais artėja pati gražiausia pavasario šventė - Velykos. Tegul į Jūsų namus ateina švelnus saulės spindulys, pirmųjų pavasarinių gėlių kvapas, o kartu su numargintais margučiais stiprybė, meilė ir džiaugsmas. Jums noriu palinkėti iš visos širdies, Kad sieloje gerumo gėlės skleistųs. Kad jėgos vėl atgimtų su gamta, Kad šviesią mintį dar geresnę keistų. Kad duona ir medum kvepėtų Jūs namai, Kad būtų jie užuovėja saugiausia. Kad baltas angelas - dangaus pasiuntinys - Juos saugotų, globotų, neapleistų. SU GRAŽIAUSIA PAVASARIO ŠVENTE !!!
user posted image

Atsakyti
tylu cia smile.gif ...

Be problemų jūs čia matau gyvenat.... smile.gif ...smagu...

o aš savo "razbainyką" penktadienį leidau į pirmą rimtą eskursiją į Anykščius su klase......ir po išvykos įstrigo mokytojos fraze..."pavargau labai su šituo zoologijos sodu"...
ir cia jau sakinys man skirtas....."šitas važiuoja paskutinį kartą, ir išvis jis gi sakė kad nenorėjo į eskursiją važiuot tai ko išvis važiavo" ......nutylejau...bet ir vel "viriau" po šito pasakymo.....nugi tai aš pati suinteresuta kad vaikas apsišviestų, pamatytų kažką....todėl ir išgrūdau jį į tą eskursiją....

Atsakyti
QUOTE(Lotavita @ 2008 03 31, 13:39)
tylu cia smile.gif ...

o aš savo "razbainyką" penktadienį leidau į pirmą rimtą eskursiją į Anykščius su klase......ir po išvykos įstrigo mokytojos fraze..."pavargau labai su šituo zoologijos sodu"...
ir cia jau sakinys man skirtas....."šitas važiuoja paskutinį kartą, ir išvis jis gi sakė kad nenorėjo į eskursiją važiuot tai ko išvis važiavo" ......nutylejau...bet ir vel "viriau" po šito pasakymo.....nugi tai aš pati suinteresuta kad vaikas apsišviestų, pamatytų kažką....todėl ir išgrūdau jį į tą eskursiją....

zinai dabar esu tikra, kad tikrai turejai pasakyti, kad jis vaikas kaip vaikas, ir tik bendraudamas su zmonemis ismoks bendrauti ir isilieti i bendruomene.
man tai keista,kaip mokytoja nesupranta, kad vaikas uzdarytas nieko neismoks doh.gif juk taip sunku, tam vaikui...
Atsakyti
QUOTE(Lotavita @ 2008 03 31, 12:39)
tylu cia smile.gif ...

O tu negalvoji apie vaiko perkelima i kita klase ar net kita mokykla? juk dabar labai daug pedagogu yra, kurie apsisviete sioje hiperaktyviu vaiku srityje lotuliukas.gif ir gal pavyktu ir jum rasti geresne mokytoja kuri labiau suprastu vaika...nes dabartinis mokytojos elgesys manau traumuoja vargsa vaika, kuris to visai nevertas. thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(zydruteM @ 2008 03 31, 22:12)
O tu negalvoji apie vaiko perkelima i kita klase ar net kita mokykla? juk dabar labai daug pedagogu yra, kurie apsisviete sioje hiperaktyviu vaiku srityje  lotuliukas.gif  ir gal pavyktu ir jum rasti geresne mokytoja kuri labiau suprastu vaika...nes dabartinis mokytojos elgesys manau traumuoja vargsa vaika, kuris to visai nevertas.  thumbup.gif

nera taip paprasta schmoll.gif keisti mokytoja, o siais laikais tai labai sunku, dar nera tiek daug mokytoju, kurios nori dirbti, o ne nuo saves nustumti tuos vaikus unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Roga @ 2008 03 31, 21:33)
nera taip paprasta schmoll.gif keisti mokytoja, o siais laikais tai labai sunku, dar nera tiek daug mokytoju, kurios nori dirbti, o ne nuo saves nustumti tuos vaikus unsure.gif

Bet galima ieskoti, po truputi, klausinetis ,vaziuoti i mokyklas, kalbeti su direktore, su mokytojom... juk del vaiko geroves reikia viska daryti... as va pasiklausau kaip jum sunku rasti gera mokytoja, tai vaiksciojau po darzelius, perejau 4 darzelius, kol galiausiai radau ta, kuriame supranta apie hiperaktyvius vaikus. eisiu neuzilgo pildyt dokumentu, nes jau greitu laku mazasis prades eit i darzeli, tai dar su aukletoja eisiu paklabet, del jo, nes vaikas labai geras, bet... juk pacios zinot kokie tie hiperaktyvus vaikais, jie juk ipatingi ax.gif tik deja ne visi tai supranta schmoll.gif
Atsakyti
sveikos mamos smile.gif
sugalvojau ir as parasyti i si foruma, nors siaip megstu tik paskaitineti kitu nuomones... gaila, kad del laiko stokos negaliu perskaityt viso forumo, bet jau spejau suprasti apie ka jus cia kalbat smile.gif
pati dirbu mokykloje jau trecius metus psichologe ir dirbu tikrai ne del pinigu, bet del to, kad man tai patinka... daznai tenka atsidurti tarp dvieju ugniu kaip jus ir kalbejot, tevai mano, kad mokytoja yra nusistacius pries ju vaika, o mokytoja turi irgi simta priezasciu kodel ji negali to vaiko kazkur pasiimti ar neskiria jam tiek demesio kiek noretu tevai... sunku yra del to, kad suprantu ir tuos ir tuos, bet problema tame, kad jie vieni kitu net nesistengia suprasti verysad.gif
is tikruju sita tema galeciau kalbeti be galo daug, nes ji man labai aktuali, pati dirbu su tokiais vaikais, bet ir taip jau cia prirasiau blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(zydruteM @ 2008 03 31, 22:40)
Bet galima ieskoti, po truputi, klausinetis ,vaziuoti i mokyklas, kalbeti su direktore, su mokytojom... juk del vaiko geroves reikia viska daryti... as va pasiklausau kaip jum sunku rasti gera mokytoja, tai vaiksciojau po darzelius, perejau 4 darzelius, kol galiausiai radau ta, kuriame supranta apie hiperaktyvius vaikus. eisiu neuzilgo pildyt dokumentu, nes jau greitu laku mazasis prades eit i darzeli, tai dar su aukletoja eisiu paklabet, del jo, nes vaikas labai geras, bet... juk pacios zinot kokie tie hiperaktyvus vaikais, jie juk ipatingi ax.gif  tik deja ne visi tai supranta  schmoll.gif

na va kaip gerai, kad radote mokytoja bigsmile.gif tada ir jums bus lengviau, dziaugiuosi uz jus...
bet tikrai nevisada yra iseitis keisti mokytoja schmoll.gif vaikas ir pats turi ismokti spresti problemas g.gif

QUOTE(winter @ 2008 03 31, 22:43)
sveikos mamos smile.gif 
sugalvojau ir as parasyti i si foruma, nors siaip megstu tik paskaitineti kitu nuomones... gaila, kad del laiko stokos negaliu perskaityt viso forumo, bet jau spejau suprasti apie ka jus cia kalbat  smile.gif
pati dirbu mokykloje jau trecius metus psichologe ir dirbu tikrai ne del pinigu, bet del to, kad man tai patinka... daznai tenka atsidurti tarp dvieju ugniu kaip jus ir kalbejot, tevai mano, kad mokytoja yra nusistacius pries ju vaika, o mokytoja turi irgi simta priezasciu kodel ji negali to vaiko kazkur pasiimti ar neskiria jam tiek demesio kiek noretu tevai... sunku yra del to, kad suprantu ir tuos ir tuos, bet problema tame, kad jie vieni kitu net nesistengia suprasti verysad.gif
is tikruju sita tema galeciau kalbeti be galo daug, nes ji man labai aktuali, pati dirbu su tokiais vaikais, bet ir taip jau cia prirasiau blush2.gif

zinai tu neteisi schmoll.gif va mano vaiko mokytoja nepaprasta, mes kartu abi ir verkdavome ir vel toliau eidavome doh.gif nes tik tokiu budu vaikas ismoks gyventi ir priimti visuomene tokia kokia ji yra... ir tikrai daug kartu galejo mokytoja mano vaiko nesivesti, bet visada ji vesdavosi biggrin.gif nes vaikai yra nepaprasti, ir ju atskirti negalima schmoll.gif
Atsakyti