Na sveikutes senokai nebuvau uzsukus,vis prabegdama priseddu,ziuriu reikalai nekokie
QUOTE(Roga @ 2008 11 23, 16:44)
tiesiog jums laiko reikia
Zinau Rogiuk,kad laiko reikia,tikiuosi ateis tie geresni laikai
QUOTE(Alchemie @ 2008 11 23, 17:46)
kamiliuke, deja, jei nori patikrinti ar tavo vaikas hiperaktyvus, duok jam valerijonu arbatos..jei jis ims dar daugiau judeti ir pasidarys aktyvesnis,..jis hiperaktyvus, bent jau pagal sita pozymi.
Kazkada Vario aiskino, kaip vekia hiperiuko smegenys.
isivaizduok, kad tokio vaiko smegenys ra kaip laikrodis ir ratuku, kurie sukasi, o vienas ju sukasi dvigubai greiciau, nei kitu zmoniu. jei duodi raminanciu (net ir tu valerijonu) visi ratukai dar suleteja, o naas liekas suktis, bet kitu ratuku atzvilgiu jis sukasi dvigubai greiciau. Taigi, hiperiukai gydomi antidepreantinio tipo vaistais.
Na cia tai naujiena,na reiks pabandyti,bet kiek pamenu is vaikystes tai is aktyvesnis pasidarydavo,nuo valerijono ir melisanas am nepadedavo,nes daktare rasydavo kad miegoti galetu
na eisiu ieskot ir bandyma darysiu
QUOTE(Roga @ 2008 11 23, 21:12)
aišku.matai man sakydavo,kad skydliaukė padidėjusi,bet tyrimu ir vaistų niekas nerašė. jei ne tas slipnumas,dar prisidėjo mieguistumas,nuo antros valandos po pietų aš tada apsnūdusiu ir viena mintis miegot,okai atsigulu neužmiegu
matai geriu kava,nes spaudimas labai mažas,girdėjau,kad žalia arbata kelia spaudima
žinai tokia ta mano savijauta veikia visa mano šeima,tokia irzli pasidariau žliumba, dar benas išveda iš kantrybės, neesu tokia stipri kaip ankščiau.
o tu laikykis, svarbiausia,kad viskas būtų gerai
O kaip tau pasireiskia skydliauke,nes as irgi a turiu sutrikusia
,man buna kartais taip kaip tau ypatingai rudeni ir pavasari,bet as viska depresijai suverciu
zinoma tai nejuokas bet as uk nerandu gero specealisto lietuviu linikoe,tai vasara planuoju gristi i lt menesiui tai eisiu tyrimu pasibaikt
QUOTE(Roga @ 2008 11 28, 21:29)
bet jeigu taip yra,tai kaip mums padės, pasmus krizė jau nereali, šiandiena benas vos per balkona mokykloje iš antro aukšto neišoko,kas darosi, atrodotoks košmaras
o kai paklausiau kodėltik pasakė,kadkalbėjosi su mokytoja ir man nesakys,kad nenori gyventi, save žudo,nes nepatinka gyvenimas.nesuprantu,ką darau netaip. kaip man galva skauda nebegaliu
mokytoja paskambino ir papsakojo,sakoneleisiu namo, nes bijo,kadtikrai benas gali sau ką pasaidaryti, bet kaip vaikas toksmažas galvoja apie mirtį, kodėl juk jis vaikas viska darau,kadbūtų laimingas
Laikykis Roga
baisu zinau,maniskis aisku to dar nedaro,bet viena diena buvo sumastes iseit is namu
Sedim su maze virsuje(antram aukste)o jis kazka knisaliojasi ten apacioi,girdziu duris tik trinkt
,maze sako mama brolis?Isbegu ogi mano saunuolis su maisiukais iseina
daiktus susikroves,knigeles pasiimes ir keleta zaislu.Zinokit netekau amo,nebesuprantu kas tiem vaikam darosi.Parsivedziau namo ir kalausiu tai kur iseini suneli?O jis sako nebenoriu su tavim gyventi iseinu,o kur nezinau
sunku ziauriai kai negali net pati sau paaiskinti kodel tavo vaikas taip elgiasi